Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz feltamadas #16209 üzenetére

    Ha ilyen olcsón kapsz CX400-at, akkor azonnal csapj le rá.

    (#16211) hoffman_: Üdv!

    Az átalakítózás plusz egy hibalehetőséget rejt magában az újabb toldással, de ez attól még egy nem releváns probléma. Én is átalakítózok több, mint 2 éve a 400PNF+HD4850 duo-val. Volt már VGA tuning is...

    (#16227): Elavultabb a Silent Pro 500W, de mégis jobb a hatásfoka a lecserélendő HX520-nál, tehát ilyen szempontból előre lépés lenne. Ráadásul a minősége kiváló, jobb az Aurum-nál. Akkoriban még jobban túlméreteztek. Nem az ágak terhelhetőségéről beszélek, hanem az elektronikáról és alkatrész használatról. Szóval ezt sem árt figyelembe venni a választásnál. Ha garanciális csere és egyikre sem kell ráfizetni, akkor van esélye a Silent Pro-nak, de sima bolti áron az Aurum nagy előnyben van az "olcsósága" miatt.

    (#16222) gabikiraly2: Szia!

    Nem, továbbá az M520-at ne is fogadd el. Fejlettségben nem lenne hátra lépés, de minőségben óriási, és erőben is elég sok. Az M520-ban Acbel elektronika van, ami néha elég gyengécske. A HX520-ban található Seasonic S12II bélhez képest majdnem hulladék szint, de azért még ajánlható, 12k, max. 14k reális ár lehet érte a modularitása miatt.

    [ Szerkesztve ]

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák