Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunork

    veterán

    válasz _DiEGO_ #112283 üzenetére

    Nézd, szerintem tegyél még hozzá kemény egy vagy három ezer forintot és megoldódik minden gondod. És ezt most komolyan mondom. Ez nincs két mozijegy ára!
    FSP Raider II 550W, Silver, fix kábel, és Be quiet! PURE POWER 10 500W CM Silver, félmoduláris, nagyon halk. Ennyit megér a biztonság, a nyugalom, egyikkel sem lősz mellé, és minden tekintetben jobbak, mint a korábban említett 20 ezres, vagy a közeli tápok.

    A Hyper sorozat cicergése nem új keletű, és nem is ajánlom őket, csak ha muszáj, a Chieftec tápokkal manapság nincs kapcsolatom, csak az APS sorozat fordult meg kezem között, és annyit mondhatok róluk, hogy Sirtec belsősök, és kellően halkak. A Hydro az árához képest jó, de nyilván nem egy csodaszám. Most a Seasonic Focus Plus sorozata a nyerő, ha az ár-érték kapcsolatot nézzük, de ezek neked már drágábbak.

    "Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Új hozzászólás Aktív témák