Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
syabi001
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy xfx 550w 80w plus bronz táp megbírkózna-e a következóvel
Msi GTX 780 Lighting
proci:i5 4590
2x4gb crosair ramkét 8pines csatit kér a gpu, tápon csak egy 8as és egy 6os van. Átalakítóval oldanám meg, hogy a hatost bedugjam mint 8ast.
Ez így működne vagy felejtsem el?
Köszi előre is
valaki valami jó átlalakítót tudna mondani esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
martin66
senior tag
válasz _Atesz #109100 üzenetére
Köszönöm a választ.
"3 ágra van bontva a 12V-ja a SP-nek, inkább ezt vedd, ez egy ágas" - Ez mennyire fontos? Mert sajnos a Seasonic G-450 450W nincs ahol vásárlom az alkatrészeket. A félmodularitás nem fontos nekem. illetve jobb szeretem a halkabb tápot. De, ha ez olyan fontos dolog, akkor máshonnan veszem a tápot és ez a Seasonic G-450 450W lesz.
-
kasa85
őstag
-
őstag
Sziasztok!
Újfent táp tanácsot kérnék.
Most egy 500-550W körüli táp kéne, ahol úgyszintén a minőség a fontos, azaz: nagyon jó belső (CWT meg hasonló belsők kizárva!), japán kondik, minél több gari (tudom erről olvastam már az írást ), ne legyen passzív - vagy az lehessen kézzel kikapcsolható és legyen benne a lehető legtöbb védelmi funkció.
Legyen moduláris és viszonylag halk.
Árban 30-35 körül lenne keret max, ha nagyon megéri akkor 40.
Színe, ledek, meg mindenféle csicsa nem izgat. Csak jó legyen!Előre is köszi a segítséget!
izé
-
mghltm
addikt
válasz Balu77 #109105 üzenetére
parancsolj - kivalo tap, csak japan kondik, kapcsolhato passziv mod, teljesen modularis, 12 ev gyartoi gar, halk mukodes, semmi csicsa
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
-
kasa85
őstag
-
őstag
-
őstag
válasz chopin42 #109116 üzenetére
Még egy pont az evga mellett, hogy áramkimaradás esetén az atx szabványban előírthoz képest is relatív sokkal tovább tudja tartani az áramot. Ellentétben a seasonic-al, aminek a g szériája noha minden egyéb téren szuper, ezen a téren még az atx előírás szintjétől is elmarad... Szóval nem vitás hogy evga!
izé
-
chopin42
addikt
válasz Balu77 #109117 üzenetére
Bezony, nézelődtem, megtaláltam és egyből voksoltam rá, remélem lesz értelmes áron értelmes garival, mikor veszem. Első volt a seasonic s12 II 520, majd evga b3 450, 550, majd seasonic g450, seasonic m12II 520 evo, néztem fspt, is de sajnos vegyes dolgokat hallottam , főleg a raiderről, néztem a hydro-xet, de kicsit drága volt azért amit nyújtott papíron, végül kikötöttem itt
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
Goblin12
őstag
Hali.
Konfig:
Thermaltake Core X31
ASUS Prime Z270-A
Intel Core i5-7600K +OC
Noctua NH-U12S
G.Skill RipJaws V schwarz 16GB, DDR4-3200, CL16-18-18-38 (F4-3200C16D-16GVKB)
Samsung SSD 960 EVO 250GB, M.2 (MZ-V6E250BW)
ASUS ROG Strix GeForce GTX 1060 +OC esetleg még 1 GTX 1060 +OCÁr: ~100€
Van még itthon elfekvőben egy Corsair TX-750W kép1, kép2 , kérdés, hogy ez a táp még okés-e a fenti konfighoz.
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Goblin12 #109120 üzenetére
Szia.
Corsair RM550x, RM650x > félpasszív(nem kikapcsolható), teljesen moduláris, 10 év
EVGA G3 550, 650 > félpasszív(kikapcsolható), teljesen moduláris, 7 év
EVGA GS 550, 650 > félpasszív(kikapcsolható), teljesen moduláris, 5 évA GTX 1060 nem köthető SLI-be, ha amiatt vennéd.
650W-osat akkor válassz, ha megpróbálnád az utolsó megahertzet is kinyerni a GPU-ból és CPU-ból.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Meghalt tápot szeretnék cserélni a egy frissen hozzám került konfigban, ami problémát okoz a választásban a kábelhossz( cpu-tápkábel). Egy nzxt phantom alsótápos házba kerülne. Eddig egy corsair hx850 hajtotta, de ennyire semmiképp nem lesz szükségem.
Konfig ( i5-4670k, msi-z87-g45, gtx1050ti - tápcsati nélkül, pár venti=legalább 1 molex+lemezek-sata)
Tuningolni nem tervezek, grafikus kártya se lesz cserélve pár évig.
ATX-táp csatlakozó a lapon 24-pin-es, a cpu-táp pedig 8-pin-es. De ment 20 és 4es táppal is.
Akitől kaptam a gépet, elvileg próbálta más táppal is, de nem ment neki, nálam az egyetlen tápommal egy régi asztalimból (codegány-300w) pöccre indult, de nem erőltetném mert hát tudjuk...Kb. 350-400W amit tippelek hogy kellhet, árban meg 10-15k környéke, de 20k alatt mindenképp, desing lényegtelen, félpasszív, félmoduláris lehet, de nem fontos. FSP-t preferálom, de bármi minőségit megfontolok az árkategóriában.
Előre is köszönöm a javaslatokat.
-
_Atesz
addikt
válasz #65178112 #109122 üzenetére
Szia, ajánlat:
Be Quiet Pure Power 10 300W (BN270): fix kábeles, 80+ Bronze, halk, 3 év garancia.
Be Quiet Pure Power 10 400W (BN272): fix kábeles, 80+ Silver, halk, 3 év garancia.
EVGA B3 450W: full moduláris, 80+ Bronze, halk, 5 év garancia, félpasszív (kapcsolható)
A 2 BQ FSP beles, ha ez fontos.
-
MMIX
addikt
Modecom Volcano 750 Gold (ZAS-MC90-SM-750-ATX-VOLCANO-GOLD) teszt,
www.hardwareinsights.com -
Okami68
csendes tag
Sziasztok!
Ehhez a konfigurációhoz milyen és mekkora tápot ajánlanátok? A rászánt összeg 10-15 ezer forint.
Napi 10-12 órát használom a gépet, megbízható és halk táp kell.
A pc felhasználása kép- és videószerkesztés, valamint alkalmi játék.Asus Prime b250 Pro
Intel Core i5-7400
Asus rx460 DDR5 2Gb
Kingston 2x4Gb DDR4 2400Mhz
Western Digital 1Tb 64bit 7200 WD10EZEX
Cooler Master N300 KKN1Előre is köszi a segítséget!
-
_Atesz
addikt
válasz Okami68 #109128 üzenetére
Western Digital 1Tb 64bit 7200 WD10EZEX
Az 64MByte lesz (cache tár).
DulieeA Rome még nem lett tesztelve, leírtam. A CWT pedig gyárt felejthető belsőket is. Majd ha lesz teszt és jól szerepel benne, akkor - ha stimmel az ár/érték arány - fogom ajánlani.
[ Szerkesztve ]
-
sider24
tag
Sziasztok. Össze raktam egy 1151 es konfigot viszont a tápegységben kicsit kételkedek.
Msi B150M Bazooka Plus
I3 6100 +Alpenföhn Matterhorn White Cpu Cooler.
Avexir Core Blue 4x4GB 2400Mhz
Zalman Z9 Neo White
FSP Aurum 400W GoldMeg amit szeretnénk idővel az egy GTX 1060-as Asus a fehér változata.. Vajon meg birkózik a tápegységem ezzel a konfiggal?
-
xNAGOYAx
tag
Sziasztok !
A kérdésem az lenne, hogy egy FSP Hexa+ 400W táp elegendő ennek a konfigurációnak?
i5 6500, 4Gb ram , ASUS GTX 1050 EXPEDITION OC 2GB GDDR5 128BIT, ASROCK H110M-DGS + winyó+ssd , előre is köszi a választ !
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
1150es gépet rakok össze
Tervek eddig
B85 lap
Core i5 44xx proci
8GB ram
R9 380 kártya
1ssd
1hddÉs ez a ház [link]
Milyen tápegységet ajánlotok hozzá? Hány Watt, kábelhossz stb...
10ezer környékén (akár használt garis)A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
mghltm
addikt
válasz _Atesz #109131 üzenetére
a tt azonositoja ( 750 rome - W0494RE ) alapjan a korabbi szeria folytatasanak tunik ( 550 london - W0492RE, 650 paris - W0493RE ), igy elmeletileg jo tap lesz, de teljesen igazad van, meg kell varni par hiteles tesztet rola.
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
mghltm
addikt
rosszul tudod:
- a nemet szeria ( Munich, Hamburg, Berlin ) kulonbozo belsokkel keszult, meg kellett nezni melyiket veszi az ember
- az europa szeria peldanyai ( London, Paris es majd a Rome ) mindig is ajanlottak voltak, keress ra a kulcsszavakra a korabbi hozzaszolasokban!
-
Brenor
aktív tag
Alábbi konfighoz vennék egy tápegységet. Gigabyte h110m-s2h alaplap, i5-6500, hyperx 2x8GB ddr4 ram, asus radeon rx470 4gb, samsung sata2 1TB HDD, zalman z1 neo ház.
Nálam az a legfontosabb, hogy megbízható legyen és bírja a játékokat. Tuningolás nem tervezek.
A mostani egy cooler master elite knight 600w-os táp. Azért tervezem lecserélni, mert úgy látom nem megbízható. Játékok közben elmegy a kép, kicseréltem a videókártya kábelét, lemértem hőfokokat nem melegszik a gpu, tehát biztos vagyok benne, hogy a tápommal van a probléma. Nem szeretnék több ilyen problémával találkozni egy megbízható tápot vennék. Nem muszáj 600w lennie, mert úgy tudom, hogy ez a rendszer az 500w-t is bírná.
Én egy fsp hyper 500w-t néztem most ki, de ha tudtok megbízhatóbbat akkor várom a válaszotokat! -
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Tápot szeretnék lassan venni, a következők a fontosak, és e szerint kérnék valami best buy-t ha tudtok:
6/12 szálas intel proci megy bele majd 150w-nál nem eszik többet
Jó lenne ha bármilyen VGA-t elbírna, persze nem kell SLI CF
2 db 8 pines CPU táp legyen rajta minimum
moduláris legyen
megbízható, jó szervizzel, a mostani FSP-vel nem voltam megelégedve, mert szerintem cserés lenne a ventije de a garancia miatt nem lehet, és szerintük hibátlan
nem akarok rá nagy összegeket költeni, szóval a legjobb ár/érték arányú kellene
torony házba megy, szóval legyen elég hosszú kábel
és tuning is lenneköszönöm
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
_Atesz
addikt
válasz Brenor #109144 üzenetére
A Hyper is jó, vagy ezek:
Be Quiet Pure Power 10 400W (BN272): fix kábeles, 80+ Silver, halk, 3 év garancia.
EVGA B3 450W: full moduláris, 80+ Bronze, halk, 5 év garancia, félpasszív (kapcsolható)
bandi0000Szia, ajánlat:
Corsair RM750X: full moduláris, 80+ Gold, halk, 10 év garancia, félpasszív (nem kapcsolható)
EVGA G3 750W: full moduláris, 80+ Gold, halk, 7 év garancia, félpasszív (kapcsolható)
Új hozzászólás Aktív témák
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja