Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    Topikgazda

    válasz Phvhun #3493 üzenetére

    Ja, akkor ez travian jellegu. Akkor en felreertettem, azt hittem automata uzlet van, es az arat azt valami keplettel mozgatjak... Viszont akkor nincs valami korlatod (eroforras-igenyed ami veges, mint travianban a kereskedo darabszam), hogy egyszerre mennyi cuccod lehet uton? Mert az megint bezavar a kepletbe, neked ugyanis nem csak nyero kell legyel, hanem az atlagnal nyerobb. Tehat van az az eset, amikor rosszul jarsz a kis nyeresegert hosszu utra elinditani a jarmuvet, mert emiatt elesel egy masik, kesobb felrakott ajanlattol.
    Mondjuk arrol nem is beszelve, hogy akkor ez nem kereskedos jatek gondolom, hanem megvan, hogy milyen anyag mire kell, es hogyan keletkezik, tehat a kereslet-kinalat sem fuggetlen idoben es terben, mondjuk uj kuldeteshez kell valamit venned akkor mindenki egyszerre akarja kozel s tavol...
    Szoval a strategiad lehet, hogy mindig pozitiv osszegu, ellenben szerintem jol latszik, hogy nem lesz semmikepp optimalis, ahhoz esetekben a jozan paraszti esz tobbet segit... (de minimum az orankenti nyereseget neznem a helyedben, nem az abszolut nyereseget).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák