Hirdetés
- League of Legends
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- DOOM - The Dark Ages
- Már most óriási siker a Minecraft mozifilm
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
- Switch 2-re is megjelenik a Sonic X Shadow Generations
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
Új hozzászólás Aktív témák
-
prof00
újonc
Üdv mindenkinek! Csináltam egy oneui csoportot. Akinek van kedve csatlakozzon.
-
TODI1111
veterán
Én annak is örülnék ha a fejlesztés helyett ez megvalósulna.
"A megjelenés után nem sokkal érkezett azonban a hivatalos információ samsungos kapcsolatunktól, hogy nem kell elkeseredni, a magyar nyelv támogatása is meg fog jelenni az AI funkcióknál. A jó hír, hogy mindegyik funkcióra igaz ez, beleértve a valós idejű, telefonhívások alatt aktiválható kétirányú fordítást is. Azt is sikerült megtudnunk, mikor várható a nyelvi frissítés: 2024 nyarán, előre láthatóan júliusban kapjuk meg a magyar nyelv támogatását." -
Predatorr
őstag
Az durva, hogy a pillangót fordítva rakta oda!
Szerintem még fejleszteni kell, mert egy ovis is felismerné, melyik irányban rajzolták. Vagy, ugye, semmi AI csak a marketinges csapat hozta a neuronszintet.
-
Ricardo
titán
Ahogy kinéz, az AI lesz a fő vonal a fejlesztések terén. Kíváncsi vagyok a régebbi készülékek mit kapnak majd ezekből az újításokból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A tavalyi Galaxy Ultra a szoftverfejlesztő csapat műhelyében már Android 15-öt futtat.
- Kártyafüggetlen iPhone 13 Mini, 128GB
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V320-17IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest