Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salvador20
őstag
úúújjj.....egy kicsit összekutyultad a 2 kategóriát..Ha mozis divx filmet akarsz nézni, akkor tényleg nincs sok értelme sokpontegyes hangfalszettnek, mivel már ha stereoba menne, az is sok lenne, de ha gépen is igazán jó erősítő+hangfalszettet akarsz venni, akkor jól a zsebedbe kell nyúlni(az említett páros is 120-130 körny van). Amikor az itthoniak megvették a TVhez az Erősítőt+a 7.1-et,az sem 50-60ból jött ki.
Be Faster, be Smarter, or Cheat!
-
AMDFan
addikt
válasz Salvador20 #6951 üzenetére
Látod a legeslegelső szót a postomban?
-
Kis zöld izé
senior tag
Te látod a topic címét? Természetesen egyéni jogod, hozzászólni a témához építő és nem okoskodó, illetve unaloműző jelleggel mint ahogyan te teszed. Mindenki tisztában van azzal a ténnyel, hogy vannak nagyon komoly audiophil hangrendszerek, de ez nem az a topic.
Annyit hozzátennék a dologhoz, hogy sajnos sok széria hibás darab kerül ki mostanság a piacra ebből a szettből, de akinek rendesen működik, beleértve jómagamat is, az tudja azt is, hogy elég keményet szól a cuccos, a 70k-s árkategóriában.... kérlek, hogy ilyen hozzászólásokkal ne szemeteld a topicot, van már így is egy rakás nem ide illő hsz. itt!
Amúgy peace!Bye!
-
Kis zöld izé
senior tag
-
törölt tag
válasz Kis zöld izé #6954 üzenetére
Keményet szól, az mit jelent? Dübörgő basszust?
Lehet nem tetszik, hogy valakinek van mersze kritizálni a szent Z-5500-at, de bizony ez eléggé így van, ahogy AMDFan is mondta. Annyi pénzből, amennyibe kerül, sztereóból olyat veszel (igaz, használtan), ami 6-szor leszólja. Már bocsánat az igaz szóért. Ha nem tetszik a kritika, ne vegyél róla tudomást. De idetéved egy érdeklődő, hadd tudjon már szerencsétlen arról is, hogy vannak sokkal jobb lehetőségei is, ha zenehallgatás az elsődleges. Szerintem.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz #56474624 #6956 üzenetére
Igen, csak tudod ezzel az a probléma, hogy ez már ki lett vesézve jópárszor.... tehát minek ezt tovább ragozni egy olyan topicban ami valójában nem erről kellene, hogy szóljon.
A kedves érdeklődő pedig szánjon rá egy kevés időt és olvasson a 7000 hsz. között. Szvsz...
Te is csak kötözködni jössz....[ Szerkesztve ]
Bye!
-
törölt tag
válasz Kis zöld izé #6957 üzenetére
Majd 7000 hsz között fog böngészni.
A kereső sem használható jól mindig. Eddig elég objektív voltam a témával kapcsolatban, az miért kötözködés?
Vagy ez a Logitech reklám-topicja lenne? -
törölt tag
válasz #72042496 #6958 üzenetére
Ez nincs így sajnos. Sokan, manapság, nincsenek tisztában a sztereó "valós erejével". Lenyűgözi őket a sok pont egy, a PR-nek köszönhetően. Eleve be sem néznek a sztereó topicba ennek megfelelően. Tartom magam hozzá, hogy ez nem egy reklám-topic, így a negatív kritikának is éppúgy helye van benne, mint a pozitívnak. Mégha az a tulajoknak nem is tetszik. Nekem sem tetszik, ha a Polkjaimról olvasok kritikát, de azért tudom, hogy van némi alapja...
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz #56474624 #6959 üzenetére
Igazán nem lehet azt mondani, hogy ebben a topicban nem nyíltak és segítőkészek a kedves fórumtársak, de azért illik tudni, hogy hol a határ. Ez egy olyasfajta fórum etikett.... természetesen mindenkinek egyéni joga elmondani a saját véleményét, de jóból is megárt a sok.
Magam részéről nem kedvelem a Bacylusokat, mert fertőznek...
Észlelhető a különbség érdeklődés és kötözködés valamint okoskodás között.
Balika jól mondja, pedig szerintem ő elég objektív!
Magadat minősíted, ha továbbra is folytatod ezt a vitát....
Részemről ennyi...[ Szerkesztve ]
Bye!
-
Salvador20
őstag
válasz #56474624 #6960 üzenetére
ne viccelj már, hány negatív kritikát olvastál mostanság? Az utolsó 10 oldal csak erről szól, hogy mennyire xar már az összes újonnan kiadott logi, itt most nem arról van szó, hogy nem éri kritika a rendszert, hanem, hogy el vagy tévedve ezzel! Ne akarj már összehasonlítani egy stereo rendszert egy 5.1-essel! mindenki tisztában van a stereo rendszerek erejével, de az nem ide tartozik!
[ Szerkesztve ]
Be Faster, be Smarter, or Cheat!
-
törölt tag
válasz #56474624 #6956 üzenetére
"6-szor leszólja"
Engem igazán érdekelne, hogy ezt egészen pontosan hogy matekoztad ki. Megmutatnád a differenciál egyenleteket amiből levezetted? Nem másért, csak hát így első hallásra... khmm... igen erős túlzásnak hat...
Meg aztán ha már használt sztereót hasonlítasz akkor azt a használt logi árához hasonlítsd.És ha már a vásárlásnál tartunk akkor szeretném megkérdezni: Neked van egyáltalán ilyen z55-öd? Hallgattál már rajta megfelelő méretű szobában jó hangkártyával minimum lossless minőségű zenét hosszabb időn keresztül? Ha igen akkor még esetleg megértem hogy a mostani rendszeredhez képest rosszabbnak tűnik. De ha nem akkor...
-
AMDFan
addikt
válasz Salvador20 #6962 üzenetére
Szerintem itt ütköznek az álláspontok:
"mindenki tisztában van a stereo rendszerek erejével, de az nem ide tartozik!"
Te ezzel tisztában vagy, mi is tisztában vagyunk, de nagyon nagyon sok ember nincs tisztában ezzel. Én abszolút nem akarok kötekedni, de én a saját példámból tudom, hogy mennyire meghülyíti az embereket a sokpontegy. Én évekig hallgattam Genius 2.1-et, Genius 5.1et, Creative 4.1et zenére, mert azt hittem hogy az az isten. És ezzel az emberek nagy része ma is így van. Nagyon sok olyan hozzászólás van itt a topicban, de főleg a Z-2300 topicjában ami megtéveszti az embereket, mert azt mondják róla hogy mennyire frankó rajta zenét hallgatni. Ezekmellé szerintem elfér egy két olyan offtopic post, amiben megemlítjük, hogy ugyanmár ha zenét szeretnél hallgatni akkor nem biztos, hogy ez a megfelelő választás. Ezzel nem hiszem, hogy kárt okozunk személyesen Neked, viszont segítségére lehet annak aki döntés előtt áll. Nézd csak meg, hogy a stereo Geniusokról szóló cikk mennyire elgondolkoztatta az embereket arról, hogy most akkor mélynyomós vagy sztereo rendszert vegyen. Haveromnál házimozira például egy 7.1es Creative GW van, nagyon királyul szól, de zenehallgatásra nem kellene, mert ugyanazon az áron sokkal jobb cuccot veszek zenére. De ezzel nagyon nagyon sokan nincsenek tisztában.
-
Skizz
addikt
Hűténylegnahát!
1.
Amiért nekem speciel nem lenne jó a sztereó: a méret. Polcsugárzóban lévő mély nekem nem elég, bár el tudnám helyezni szépen és szép magasa van (ribbon) - egy rubiconról beszélek, de a neve most nem jut eszembe. Az álló az szép és jó, nekem is fáj rá a fogam, de nem férne el a szobámban nappaliba meg nem költök rá százezreket, ha havi 3-4 alkalommal nézek meg egy filmet.2.
A z-5500 és a többi pc-s hangcucc 95%-át nem zenére, hanem játékra és filmre találták ki. Ezen a két ponton pedig megállja a helyét, akár hiszitek, kedves hifis barátaim, akár nem. -
AMDFan
addikt
válasz Salvador20 #6965 üzenetére
Ha ez megnyugtat és lezárhatjuk, mozizásra az X.1 hangfalas megoldások a legjobbak, nem a 2 hangfalas sztereók
-
törölt tag
válasz #56474624 #6960 üzenetére
PR-tól függetlenül, ha 80K körüli összeget költ az ember hangra, csak utánajár. Itt sem a Z-5500-at javasolnánk ilyen célra, mert ez másra való.
"...ez nem egy reklám-topic, így a negatív kritikának is éppúgy helye van..."
Egyetértünk, csakhogy az, hogy a sztereó rendszerek sokkal jobbak zenére nem a Logitech kritikája, hanem - az előbbi formában legalábbis - off topic.
[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
Najó. Most megyek és minden suzuki, daewoo, dacia lada topikba beírom hogy sokkal jobb a BMW.......
Nem kell bolygatni az első hszt. aki már idetéved, az 5.1-et akar. Legfeljebb azt kéne beleírni, hogy küln összeállított az jobb. De ehez nem kell agy hogy tudja az ember.
Nem értem most sem hogy miért kell fitogtani a stereot. semmi köze a logihoz.
Ennyi erővel fitogtassuk hogy a 80 ropit költsük koncertjegyekre, vagy vegyünk belőle cd-ket.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Turbolada II
őstag
válasz #56474624 #6973 üzenetére
Nem értem miért neked nagy a szád, amikor te jössz ide offolni úgy, hogy nincs is Z5500-ad. Én is fikázom a szettet, de legalább én tudom hogy szól.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
törölt tag
válasz Kis zöld izé #6961 üzenetére
Ember, itt te minősíted magad egyfolytában. El vagy szállva egy low-fi rendszertől, ez eddig rendben van, de ne várd el, hogy más, mondjuk jelen esetben én is ugyanilyen véleményen legyek. Aki ide betéved, nem feltétlen tudatosan teszi. Spontán erre jár. Amit Te művelsz napmintnap, a kisovis színvonalat súrolja. Mi lenne, ha én is telitömném a hifi topicot azzal, hogy mekkorát szólt ma a Polk, miközben elhallgatnám a hibáit? Aki arra járt, és ez alapján rossz irányba terelem, az úgy járt? Legyünk már picit felnőttebbek.
Ha meg nincs tapasztalatod, és ezért nem hallod a rendszered hibáit, az legyen a te saját problémád, ne másé. De hogy még más sem írhatja le a véleményét a hőbörgésed nélkül, az abszurd. Legjobb tudásom szerint nem ellenkezik a PH!-szabályzattal, így ezt buktad. A véleményed rólam meg legkevésbé sem érdekel, ezt tartsd észben. -
törölt tag
válasz Turbolada II #6974 üzenetére
Mert nekem nincs, még nem tudhatom, hogy szól, nem hallhattam máshol (nem MM-ben, stb.)? Másrészt nincs kiírva, hogy ide csak az teheti be a lábát, akinek van is. Kicsit sokat kívántok. Annyit nem lehet leírni, hogy használtban (ugye hozzátettem) ennyiért egy jól megválasztott sztereó szett igencsak leszólja ZENÉN? Hol éltek Ti? Komolyan kérdem.
-
törölt tag
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz #56474624 #6973 üzenetére
De akkor ez visszafelé is igaz, tehát hallgasd te is sokat a Logit (szerezz vele tapasztalatot) elkezdve a minőségibb hanganyagokkal, mielőtt lehurrognád, hogy szar. Én sem mondtam, hogy hű de a szar a poloska audiód... Pedig biztos vagyok benne, hogy lenne amiben "6x" lenyomná a te szent HIFI szarodat.. már bocs a kifejezésért. Lenne pár film, játék és zene is leesne az állad..... azt gondolom!
Egyébként meg aki ide betéved az valszeg nem sztereó rendszert akar venni hanem házimozi rendszert,még a leg naívab user is tudja, hogy mi a különbség sztereó és x.1 között. Egy jó hanganyaggal ellátott film esetében, hol lenne szereinted a te hifid? A béka segge alatt és ezt így hallatlanban is kijelentem...
Más a rendeltetése egy sztereó és egy x.1-es rendszernek is. Nem lehet egy kalap alá venni... ezért nem értem, hogy mire jó ez most itt? A hülye akusztikus zenei mániád meg senkit nem érdekel.... mert te attól vagy elszállva, de nagyon! Vegyél Geniust meg amit akarsz, de nem kéne a topic békéjét bomlasztani. Ez érvényes AMDFan-ra is!
Egyébként Salvador kollégának teljesen igaza van abban, hogy az előző tíz oldal csak a kritikákról és a tuti erősítős sztereó rendszerekről szól. Szerintem itt lenne az a határvonal amit meg kellene húzni!
Amúgy peaceBye!
-
Turbolada II
őstag
válasz #56474624 #6976 üzenetére
Írd be a keresőbe hogy Onkyo TX-7630 vagy Sennheiser HD555 és megtudod a véleményem.
Ja és ez nem kifejezetten zenére való szett, játékra és filmre viszont simán elmegy.Amit csinálsz kb. olyan mintha azt mondanám hogy az én HD4850-esem simán megalázza a te Quadro FX videószerkesztő kártyádat játékban. És az én szemszögemből ez kit érdekel, ha tudom hogy úgysem játszok a videószerkesztő kártyával. Zenehallgatásra inkább az Onkyo-t v. a Sennheisert használom. És itt senkit nem érdekelnek a Polk hangfalaid.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
törölt tag
válasz Kis zöld izé #6978 üzenetére
"Egy jó hanganyaggal ellátott film esetében, hol lenne szereinted a te hifid? A béka segge alatt és ezt így hallatlanban is kijelentem..."
Én nem tenném. Nem fog hátulról jönni a helikopter, de trükkös dolgokra képes az a sztereó tér.
Ba cy lus:
Inkább azt írjad be ide, hogy a tűzálló kábel, amiről máshol beszéltél az pontosan mi, mennyibe kerül, s hol lehet olyat venni. Ez még a Z-5500-hoz is kapcsolódhat. (Nekem mondjuk nem ahhoz kéne. )
[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
válasz Turbolada II #6981 üzenetére
bazz elkéstem
-
törölt tag
Ez marhára nincs így, hogy nekem sokat kéne hallgatnom a Logit. A téma nem teljesen szubjektív, ki kell ábrándítsalak. Aki élt együtt huzamosabb ideig hifibb rendszerrel, sokat hallott, annak kiműveltebb lesz a füle a zeneibb hangzásra. A tapasztalat miatt. Szóval annak a véleménye mindig objektívabb lesz egy olyannál, aki csak egy táskarádiót hallgatott egész életében. Hogy miben szólja le a rendszeremet a Logi, azt nem tudom, normál hangszeres zenén aligha, tuc-tuc zenén valószínűleg a basszus miatt, aztán ennyi. De ez nem is érdekel. Másrészt nem emlékszem, mikor dícsértem halomra a Polkjaimat, amikor kérdeztek, pl. Dassler kérdezett a hm erősítős topicban, akkor igencsak kiböktem a hibáját, miszerint kissé túlspirázza a részleteket, így rá kell hangolódni bizonyos szintig, stb. Lehet objektívnak lenni a saját rendszerünkkel kapcsolatban is, ha kérdeznek.
-
törölt tag
válasz Turbolada II #6979 üzenetére
Megint megkérdezem, hol beszéltem a Polkjaimról? Lehet az egész PH!-fórumon nagyítóval kéne keresni, ahol a saját hangfalaimról beszélek, és még ott is konkrétan kérdeztek? Sőt még esetleg meg is kritizáltam? Akkor miről beszélünk? Nem ismételném meg magam, hogy kiemeltem a zenehallgatásra kulcsszót, ha nem tudod értelmezni, amit leírtam, az már nem az én saram.
-
Turbolada II
őstag
válasz #56474624 #6984 üzenetére
Én is objektív vagyok, de hallottál már ár/tudás arányról?
A régi Genius 5.1-em abban verhetetlen volt, ezért nem jutna eszembe hogy fikázzam.
Neked a Polkból 1 db többe kerül mint az egész Z-5500. Ez eléggé igazságtalan verseny. És erősítőről, kábelezésről, csatlakozókról még nem is beszélünk. 200000 pezónál többet semmiképp nem költenék zenére, inkább vennék valami kocsit vagy motort (motor az van gyári állapotú 60cc-s S51 ) Képzeld én is olvasom a hm erősítős topikot és ott sokat olvastam a Polkokról. Igen nagy embernek képzeled magad vagy csak zabszem ment a .......[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
Juhúú flameljünk
Csak annyi, hogy amikor a postod nagy részében szarozol meg leugatod a másikat akkor mi a véres f.sznak írod oda a végére, hogy peace meg anyámkínja. Ha már anyázol akkor tedd rendesen, nem kell itt a 12 éves iróniája...
-
törölt tag
válasz Kis zöld izé #6985 üzenetére
Nem hát, ezért is gondolkodom továbbra is házimoziban, igaz, már 7.1-ben. Filmre az az igazi, s bár zenét többet hallgatok, de mp3-ra meg sem fordul a fejemben, hogy hifit vegyek.
-
AMDFan
addikt
válasz Turbolada II #6987 üzenetére
Gyári állapotú 60 köbcentis?
-
törölt tag
válasz Turbolada II #6987 üzenetére
Mondtam, hogy használt, és a saját Polk hangfalaim ajánlgatásáról meg aztán végképp nem volt szó. Aki elolvassa, hogy HASZNÁLT, az nyilván tisztában van vele, hogy hajlandó-e használtba fektetni a pénzét. Aki elolvassa, hogy ZENÉre, az nyilván tisztában van vele, hogy zenét akar hallgatni vele. Értelmezni kéne.
Ez is egy lehetőség. Neked ez ugyan miért fáj? Hogy mekkora vagyok, azt nem tudhatod, nyilván marhára el kell legyek szállva magamtól, hogy van képem leírni a véleményem. Ha nem tetszik Neked, vagy másnak, nem az én gondom, lehet megint más hasznát veszi.
[ Szerkesztve ]
-
Turbolada II
őstag
Dehogy is. Tábori Tuningos, 3 sebessége váltó van rajta a terepezés miatt 17-es fogaskerékkel így is 75km/h a vége. Suzuki Alto órája szerint 85km/h.
A fogyasztása pedig..... Terepen inkább nem 100km a mérce, hanem üzemóra.[ Szerkesztve ]
-
AMDFan
addikt
válasz Turbolada II #6993 üzenetére
Zsííííír
-
Kis zöld izé
senior tag
Szerintem maradhatunk annyiban, hogy nem én kezdtem a kötözködést..... elég szomorú, hogy 2654 nap után ennyit tudsz csak hozzászólni a dolgokhoz.... egyébként nem anyáztam, az nem így hangzott volna másrészt nem szokásom...
Már így is eléggé lesüllyedtem a szintetekre, így hát tényleg ez volt az utolsó hsz.-em ezzel a témával kapcsolatban!Bye!
-
törölt tag
Önmagában a Z-5500 is nagyon jó, sőt, viszont ha már 7.1, akkor komolyabb rendszert szeretnék. Hangfalakból jelenleg az NS-M525-ök és az NS-C525 a jelölt.
-
Turbolada II
őstag
-
Kleroo
veterán
Nah ez már kicsit sok off.
Én kb mindenkinek igazat adok, kivéve bacylusnak.
Ez egy topik ahova betéved valaki, és vagy megtudja a hibáit a szettnek, és így dönt a vásárlásról, vagy a tulajok beszélgetnek. Erreföl bacylustól csak azt hallani, hogy így meg úgy a hifi letépi a fejed. Én nem dicsekszem minden hszemben hogy sok komolyabb szettet élvezhettem már.Nem vagyok ilyen nagy arcú. Turbolada kolléga tapintott rá a lényegre. pl a jó öreg genius(gondolom 3600) is marha jó szett volt, mert olcsón kapott az ember jót.
De leginkább azt nem értem, hogy miköze van a stereonak az 5.1-hez. teljesen más kategória!!!
Menjek egy hajós topikba és ott is fitogtassam a bmw-k erejét?Hodor. Hodor? Hodooor!
-
törölt tag
válasz Kis zöld izé #6995 üzenetére
Ha most szemét lennék, azt mondanám, nem volt honnan lesüllyedni. Majd ha magad is elfogadod, hogy a rendszered nem hibátlan, akkor talán picit nyugodtabban fogod tudni venni a negatív kritikát. Addig egy tizenéves kiscsaj reakciójára hasonlít a viselkedésed, akinek leszólták a kedvenc imó zenekarát. Amúgy peace!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest