Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Időközben visszaraktam az xp-t. Végre sikerült 5.1-re tenni így a hangkártyát. És megjött a basszus is Most már felesnél nem nagyon tudom feljebb tekerni a basszust és a főhangerőt...
-
Zarbon
csendes tag
válasz Turbolada II #6688 üzenetére
Az jó én 100.000 watt turbosound rendszer előtt állva 1 méterre csak olyat éreztem mintha remegtek volna a belső szerveim, meg mozgott a hajam de elmaradt a hányinger
-
Sz.Miki
őstag
Senkinek nem volt hasolnó problémája mint nekem?? nayon örülök... most már vagy a gépemet, vagy a hangcuccot fogom kivágni a francba... csomó pénzt pelevertem és tessék...
-
Turbolada II
őstag
100000W az összteljesítmény lehetett. Tudtommal nincs olyan hangszóró, ami ekkora teljesítményt el tudna viselni. A 3000-6000W még reális lehet. Ha pedig elmaradt a hányinger akkor nem is volt akkora a hangnyomás.
Egyébként halkan megsúgom az Arénában Ákos koncerten 250000W összteljesítmény ment és a legerősebb hangfal 3000W-os volt. Megkérdeztem a hangosítóktól. Viszont az a rengeteg watt hatalmas térfogaton oszlik el, ezért éreztem durvábbnak szobában azt a 100W-ot.
[ Szerkesztve ]
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Turbolada II
őstag
-
Zarbon
csendes tag
válasz Turbolada II #6712 üzenetére
persze összteljesítmény volt
egy rendezvényközpontról van szó, ami kör alakú régen gáztároló volt, kurva jó az akusztikája
elől félkör alakban volt gecisok subláda, a levegőben meg a magas + közép
azért elől a korlátnál a nagy tömeg ellenére is volt hely, ott elég kemény volt a hangnyomás, de persze még el lehetett viselni, elég szar lett volna ha mindenki elkezdett volna hányni
amúgy szinte a tánctér minden területén gyönyörűen tisztán szólt a hang, az volt az igazi audiovizuális élmény -
Zarbon
csendes tag
válasz Turbolada II #6712 üzenetére
az aréna jóval nagyobb mint bécsben a gazometer, meg ha hangfal tornyok voltak mint pl a szigeten a main stagen akkor gondolom ha előtte álltál elég melegen adhatta
egyébként a sportcsarnokra gondolsz?
én is voltam ott egyszer egy bulin (gondolom minden bulin más hangosít) de össze vissza csattogott a hang, nem fostam magam össze a terem akusztikáján vagy csak szarul volt belőve a hangnah elég az offból nem baszom szét a topikot
[ Szerkesztve ]
-
Turbolada II
őstag
Utálom Bécset, ott láttam először arab negyedet és turbános alakokat.
*Debrecenben a Főnix csarnokban volt aki elájult. Bizony nemcsak a technotól lehet összeesni, jó erre a rock is.
[ Szerkesztve ]
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Kis zöld izé
senior tag
Te jó ég! Mi van itt?
[ Szerkesztve ]
Bye!
-
Orient84
aktív tag
general direction nevű cégről tud vki vmit?
rendelt már onnan vki,vagy vmi ismije? -
szimcsi
senior tag
válasz Orient84 #6719 üzenetére
Én is néztem ezt a boltot múlthéten, hogy kedvezőbb áron van a z5500. Írtam nekik email-t is, hogy tényleg annyi e, meg furcsa volt hogy ha beletettem a kosárba, akkor végösszegnek a nettóárat írta ki, de de azóta se kaptam választ, meg közben a cellcom mellett döntöttem, bár látom ott magasabb lett az ár azóta.
XP
-
törölt tag
válasz Turbolada II #6717 üzenetére
Ott igen nagy volt még fiatal koromban a Gamma Ray & Iron Maiden koncert!
Zarbon:
-
-
Kis zöld izé
senior tag
Ja, mostanság úgy tűnik, hogy a Cellcom, E-Digital, és a Lord, azok a helyek ahonnan aránylag olcsón és gyorsan be lehet szerezni és talán a leg megbízhatóbbak is! Én anno a CHS-nél vettem 73k-ért. Előző hét szerdán megrendeltem a Lord -tól a Z2300-át másnapra már ki is hozták. Szóval őket csak ajánlani tudom!
Bye!
-
Kis zöld izé
senior tag
DD 5.1, és a DTS is létezik, de azt csak akkor fogja kijelezni neked a kijelzőn, ha elindítasz valami filmet ami rendelkezik hasonló hanganyagokkal. Egy DD5.1 illetve egy DTS nem egy hangeffektus amit csak úgy ki tudsz választani a ST-on! PowerDVD-t javasolnék.....
[ Szerkesztve ]
Bye!
-
lean
aktív tag
válasz Orient84 #6726 üzenetére
"A termék szállításáról a vásárlónak kell gondoskodnia, kivételt képeznek a 10 kg-nál súlyosabb illetve a kézi csomagként nem szállítható termékek. Ha a termék a vásárlástól számított 3 napon belül szakszerű üzembehelyezés és használat mellett meghibásodik, a vásárlót díjmentes javítás illeti meg, vagy kérheti annak azonos típusú termékre való cseréjét, ha pedig a cserére nincsen lehetőség, úgy a vásárlási szerződéstől elállhat és a teljes vételárat visszakérheti."
hát kb ennyit írnak, telefonon bővebb infót adnak biztosan, hangkártya esetében én nem foglakoztam ilyesmivel, a z5500 az máshonnan van.
no cross no crown
-
lean
aktív tag
válasz Kis zöld izé #6728 üzenetére
ja, én is power dvd-t használok audio fülön kimenet spdifre, login input optical, aztán a logi dekódere szépen kiírja amikor gyön a jel h optical, effect: dts digital (ha olyan az anyag), pl (Apocalypto dts, Star Wars fogatverseny), a film bevezető általában sztereo, jártam úgy h rögtön elkezdtem nyomkodni az ST-t, mindent, h mi a sz@ar van, hun a dts , azt' csak volt később, ha elkezdődik a film
[ Szerkesztve ]
no cross no crown
-
lean
aktív tag
-
Kis zöld izé
senior tag
Itt egy kis érdekesség: [akit érdekel tekintse meg!]
Ezért tuti kapok a pofámra![ Szerkesztve ]
Bye!
-
Turbolada II
őstag
Az E-Digitalt nagy ívben kerülje mindenki!
-
Turbolada II
őstag
válasz Kis zöld izé #6733 üzenetére
Ejnye-bejnye
-
szimcsi
senior tag
válasz Turbolada II #6734 üzenetére
Én nemrég vettem ott 2x1gb ramot, az egyik ram nem olyan lett, amilyet rendeltem, de szóltam, kicserélték 1-2 nap alatt. Ezáltal nekem se lopták be a magukat a szívembe, de ez legyen a legbalszerencsésebb rendelésem.
XP
-
Skizz
addikt
válasz Kis zöld izé #6733 üzenetére
Köszipuszi
-
Kis zöld izé
senior tag
Nagyon szívesen! [DTS audio CD] egy kevés..... Na de mostmár vége a gyereknapnak, mert le lesz vágva a fejem! Én a többek közt a 17GB-os packot javasolnám!
[ Szerkesztve ]
Bye!
-
törölt tag
Az én stílusomban? Azt kétlem, nekem nem szokásom ilyen alacsonyra ereszkedni, mint amilyen szinten Te válaszoltál... Már az sokat elárul rólad, hogy annyira sem tisztelsz meg másokat, hogy a központozási jegyekkel és nagybetűkkel segítsd az olvashatóságot. Ez kb olyan mint ha elmész valami közösségi helyre, vagy vendégnek valakihez, aztán felteszed a lábad az asztalra. Na ez pontosan az, ami NEM az én stílusom.
Az eredeti állításodhoz meg talán tekintsd meg ezt az oldalt. Kicsit lejjebb írják hogy ha közelebb tudsz menni 10 méternél a mindössze 6000wattjukhoz, visszaadják a pénzed...
Ehhez képest kicsit nagy baromság volt amikor Te úgy állítottad be, hogy 100000hez voltál 1m távolságra. Azért baromság, mert Te kb 1000Whoz voltál 1m távolságra, a többitől sokkal messzebb. Persze később már visszakoztál, mikor rájöttél túl nagyot lódítottál, de előbb még bedobtad ezt a nagystílű dumát és azt hitted hasra esem attól hogy Te hol voltál koncerten. Hát nem. Én nem azért jöttem ebbe a topikba hogy azzal kérkedjek milyen előadónak melyik városban voltam a mittomén milyen hangtechnikájú koncertjén, hanem hogy a lehető legtöbbet hozzam ki a drága pénzen vásárolt hangcuccomból, valamit a vele kapcsolatos információkat és tapasztalatokat megosszam másokkal és megtudjam az övéiketRészemről ezzel lezártam a témát.
-
Sz.Miki
őstag
válasz Kis zöld izé #6727 üzenetére
Powerdvd-7-8 at kipróbáltam, azzal működik, tegnap végignéztük a Gyűrűk Ura kibővtett változatot Eredetiben Dolby Digital DTS hangal, de a jelenség a következő, megy a film, és időnként be-be szaggatott a hang, volt hogy folyamatosan, volt, hogy ritkábban. Mindegyik lemeznél csinálta, pedig 1 rész 2 DVD. A menü pedig minden résznél recsegett. Ott dolby Digitalt írt.
-
Zarbon
csendes tag
válasz #65755648 #6739 üzenetére
LOÁL :SAD:SAD:SA:SAD:SAD:
jól betörhettem az orrod ha ilyen frappáns kis szöveggel fogadsz engem ma este, főleg úgy hogy postoltál ma agyba főbe de azért csak 1 napi erőt kellett gyűjtened ahhoz hogy le reagáld azt a kis enyhe kommentemet amit hozzád fűztem
amúgy kösz a kommentet jót mosolyogtam
én is lezártnak tekintem a témát, nem veszekedni jöttem ide, meg korábban is írtam hogy sry az offért nem szétbaszni jöttem a topicot -
Spy89
aktív tag
válasz Kis zöld izé #6728 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm neked és Lean-nak is a választ! Megoldódott a helyzet.A Power DVD audio fülén kellett a kimenetet a USE SPDIF-re állítani. Ezt vajon miért nem vettem észre eddig ?
Jön még boardosra lavina! :D
-
Zarbon
csendes tag
ok nem ezért jöttem ide písz
-
Zarbon
csendes tag
jó kevertelek az avatarod miatt kis zöld izével sry, tényleg én néztem be
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest