Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Cyberpunk 2077
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
Engem is hűségesen szolgál! Amíg működik, addig nem fogom lecserélni! Másfél éve van meg és szeretem.
Bye!
-
törölt tag
válasz Kis zöld izé #7304 üzenetére
Az állványt mikor veszed meg hozzá?
-
lolman99
csendes tag
Ahogy elnézem azért az igazi veteránosok azért maradnak (Skizz,Kis zöld izé)
legalábbis nekem ők segítettek a legtöbbet*Szerk:.Az úgynevezett Coax bemenetre és egy másik coax kimenetre jó egy sima RCA-RCA kábel vagy valami bonyolultabb kell? bocs a noob kérdésért
[ Szerkesztve ]
-
s7ry
tag
Sziasztok!
ma vettem egy optikai kábelt az asus xonar dx-es kártyámhoz+z-5500hoz.....elképzelhető, hogy a hangkártya nem tudja a DTS-t kezelni?
-
lolman99
csendes tag
válasz Kis zöld izé #7308 üzenetére
és egy ilyen minőségibb Coax kábelt lehet kapni bármelyik ilyen Saturn,Media markt,Electro Word?
És ha rákötm így egy dvd felvevőre akkor a tv nem lesz se DTS se Dolby Digital csak ha berakok egy dvd-t ami tartalmaz ilyen formátumot jól gondolom? -
Turbolada II
őstag
-
SlaveDealer
tag
Hölgyeim és Uraim!
Megérkezett hozzánk is ez a nagy DÖG mért mást nem lehet rá mondani! Egyenlőre Direct-ben van összekötve egy Xonar társaságában, optikai kábel meg érkezik 1 pár hangfalállvánnyal. Már most nagy szépen szól a rendszer pedig leírásotok alapján ez még javulni is fog, mély az nálam brutál, eddig max félig tekertem a hangerő-t(Xonar driverben 50%-on Volume) + mély 10kockán+Bass test, uh hát volt csodálkozás . Nekem pozitív csalódás maximálisan! Föleg electronikus zenét hallgatok(Trance-Progressive), szvsz nagyon ott van zenében is, lehet hogy a komolyzene ill. a rock zene kedvelőinek nem ajánlott, de annak a stílusnak amit én képviselek iszonyat!
Sima DvD is állatul szól hát majd egy DTS!Egyszó mint száz sztem megérte azt a 79,9eft amit kicsengettem érte!
PID: R848Apropó: van egy DTS filmem gépen(.mkv) elindítom a filmet és recseg ropog az egész, valószinú azé mert nincs optikai kábel?
[ Szerkesztve ]
-
Zarbon
csendes tag
válasz Turbolada II #7313 üzenetére
Nekem ilyen fülesem van mivel djzem > Sony MDR-V700DJ , nem ismerem a sennheisert de nem hiszem hogy szarabb lenne, de a z5500 a szobában sokkal jobb zenei élményt nyújt mintha egy füles lenne a fejemen, össze sem lehet hasonlítani sztem ( pidr844 (én kb tudom hogy egy 25cmes mélynek hogy kellene szólni)
én is lefogom cserélni a z5500ez egy klipsch slx3.1re csak most nem volt 2 killerem rá sajna
-
Zarbon
csendes tag
Egyébként meg az az érdekes hogy ha megnézem a régi 2006os kommenteket akkor szinte mindeni csak dicséri a hangot most meg kurva sok a panasz, úgy látom csökkent a színvonal a gyártás során.. :S (mondjuk made in chinaval nem is csoda)
-
ako127
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy koaxon vagy optikain játszva mennyivel és miben rosszabb a hang, mintha direktbe lenne kötve?
Jelenleg egy z-5500 és valami olcsóbb házimozis szett között gondolkodom, de hát utóbbin ugye csak koax meg optikai bemenet van, és nem tudom, hogy van-e egyáltalán szükség a 6-csatornás analógra (még egyszer, PC-n való játékra).
Kösz előre is! -
törölt tag
válasz SlaveDealer #7314 üzenetére
Nagy dög? Azért ez elég relatív.
Tücc-tücc alatt tényleg brutális, sok örömet hozzá!
-
Turbolada II
őstag
A Sonyt és s Sennheisert picit durva összehasonlítani. A HD555 audiophile fejhallgató tuc-tucre nem jó, de igényes zenékre igen.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Skizz
addikt
válasz Turbolada II #7313 üzenetére
Megelégszem egyelőre a CX500-zal is. Aztán még bármi történhet.
-
Zarbon
csendes tag
válasz Turbolada II #7319 üzenetére
hogy mi igényes mi nem az nézőpont kérdése
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz lolman99 #7311 üzenetére
Szerintem bármelyik nagyobb áruházban kapsz minőségibb Coaxiális kábelt. A Dolby Digital 5.1 szólni fog a TV-n is, mivel Downmixeli 2 csatornára. A DTS az valószínűleg nem fog szólni, ha csak a TV-d nem támogatja valamilyen formában a digitális jelbevitelt. Viszont, ha a DVD felvevőt összekötöd az 5500-al akkor tutira lesz DTS-ed! Természetesen csak abban az esetben, ha a korong tartalmaz ilyen jellegű hanganyagot.
[ Szerkesztve ]
Bye!
-
törölt tag
Az még bizonytalan. Először a Yamaha RX-V1800-ast néztem ki, de az drága. A Samsung AV-R730 sokkal olcsóbb lesz, s jobban is tetszik. (Szinte csak digitális bemenet van rajta (nekem egy HDMI kell, s kalap), ill. a TV-vel működne az Anynet is. Az előd minőségére nem panaszkodtak, ami csábító.)
Sokban lesz, az optimista verzió szerint mindennel együtt (állvány, kábelek...) még éppen 4-essel kezdődik az ára.
[ Szerkesztve ]
-
SlaveDealer
tag
Van egy olyan problémám hogy KMPlayer-t sehogy sem bírom 5.1-en megszólaltatni.
Film adott: Rambo.2008.720p.BluRay.DTS.x264.mkv
Audio beállításban beállítottam az 5.1-et, z-5500-on Analog 6ch direkt. Hátsó kettő nem szólSegítsen valaki legyetek oly kedvesek (privi-ben jöhet).
-
Zarbon
csendes tag
válasz SlaveDealer #7332 üzenetére
Állítsd be a winbe is + nézd végig a filmet mert nem állandóan szól a hátsó kettőt "csak" mikor kell
-
s7ry
tag
Hi!
Nem értek hozzá, nemtudom mi az a DTS connect
az ASUS hivatalos honlapján ott volt hogy tud DTS-t is:
[link]táblázat alja felé van odaírva:
"S/PDIF Digital Output 44.1K/48K/96K/192KHz @ 16/24bit, Dolby Digital, DTS"
Mindenki azt mondja hogy a DTS mennyivel jobban szól, én is direkt DTS miatt vettem meg a hangkártyát, vettem optikai kábelt is hozzá, de nem tud lejátszani DTS-es filmet vagy zenét
Ilyenkor mit lehet tenni?
-vissza lehet vinni és levásárolni? (múlt hét pénteken vettem)
-Creative-nál van egy olyan lehetőség, hogy megvásárolhatod x összegért a Dolby-t és a DTS-t és akkor elvileg minden DTS-be fog szólni..ilyen a Xonar-nál nincs?
-ha vissza lehet vinni, akkor megéri X-Fi Gamert+DTS-t vennem? (ha valaki nem érti ezt a DTS vásárlás dolgot, tudok linket adni hamarosan!)
PLS valaki segítsen
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Creative-nál a Dolby Digital Live-ot lehet megvásárolni, ami azt jelenti, hogy minden hangot Dolby Digital-ba tömörít a kártya, s úgy küldi ki. A te kártyád ezt ingyen nyújtja. Ugyanezt DTS esetén DTS Connect-nek hívják. Ilyet a D2-es Xonar tud, Creative-nál nem ismerem a jelenlegi felállást.
Az eleve Dolby Digital-ba, vagy DTS-be kódolt jelet mindegyik kártya ki tudja küldeni az erősítőnek (dekódernek), már ha van rajta digitális kimenet.
Amúgy szerintem csak a D2 az, amelyiknél kombó kimenetet alkalmaztak, a DX pedig coax kábelt fogad, s azért nem működik az optikai kábellel.De ez most hangkártya, vagy Z-5500 topic?
[ Szerkesztve ]
-
SlaveDealer
tag
És azt nem tudjátok, hogy lehet azt kiküszöbölni, hogy a szoba közepén is ugyanolyan mélyhangzás legyen mánt a falaknál vagy a sarkokban? Asztal elött ülve már remeg a szék alattam, de a szoba közepén meg csak "jelen" van a mély.
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz SlaveDealer #7336 üzenetére
Tenni kell egyet a szoba közepére is!
Vagy "játszani" kell a sub elhelyezésével. Máramennyit enged persze...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Skizz
addikt
válasz SlaveDealer #7336 üzenetére
Sarokban mindig összegyűlik a mély, szoba közepén sosem lesz olyan erős.
-
lolman99
csendes tag
válasz Kis zöld izé #7327 üzenetére
tehát ha mondjuk lenne egy dvd felvevőm amin van digitális coax kimenet és HDMI vel van rákötve a TV-re akkor ha tv-n rámegyek h HDMI bekapcsolom a felvevőt és a HDMI-n küldött TV-t nézem és a Z-5500 is be van kapcsolva akkor elméletileg ki kéne írnia h DD?És ha berakok egy DTS -es lemezt és rámegyek h DTS ben adja a hangot akkor kiírja h DTS Jó a gondolatjárásom? Ez mind Coaxal lenne összekötve
-
RiZool
tag
Na elvileg holnap jön a cucc alig várom már ...majd irok véleményt amint leteszteltem
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Nektek is búgnak a szatelitek meg a mélynyomó, hogyha teljes hangerőre tekeritek úgy, hogy nem játszik le semmit a számítógép? (üresjáratban)
[ Szerkesztve ]
-
zitrom
tag
Sziasztok!
Hétfőn már rendelném a digitális cuccomat,X-fi Gamerrel párosított Z5500hoz.
http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu=30&kk_id=1150&t_id=10993&start=9&limit=9&muv=reszletek
http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu=30&kk_id=1102&t_id=10583&start=0&limit=9&muv=reszletek
Okés lesz? -
Henker2
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- OLED TV topic
- BMW topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest