Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
Ha digit. klímát szeretne a Zember, akkor be kell érni az 1.3-as 102 lovassal. De hogy ebben mi a logika?
Amúgy jó autó a Jazz, a kategóriájában az egyik legjobb szerintem, de újonnan nem vennék. Nyilván nem B-szegmens, de az S-Cross ugyanannyiért nagyobb, erősebb és több extrát tartalmaz.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz molnarpeter #93752 üzenetére
Óra szerint 154 - rosszabbra számítottam; a hozzászólások szerint ráadásul Vmax limites.
-
pit stop
addikt
válasz BigBlackDog #93726 üzenetére
Pest felé is kint van fényújságon pl. Tata környékén - most mondták, szóval nem egyedi...
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
brumi1024
veterán
válasz molnarpeter #93747 üzenetére
Viszont hiába 370 lóerő meg 700 nyúlmókus az X5 40d jobban megy, nem gyilkolja a motort és nekem nem érne az a másfél liter fogyasztáskülönbség jó 3-5 milliót.
-
csipszikutya
senior tag
Ha valaki menne a németekhez és Nürnbergtöl feljebb van dolga és "fél" az Osztrák rendörtöl akkor menjen nyugodtan a Cseheknek.
Én most mentem életembe elöször arra és bár ~5000ezerrel drágább arra az ut a Cseh pálya matrica miatt, de nagyon megéri.
Rajka-Pozsony-Brno-Prága-Waidhaus.
Németeknél én a heidelbergi hegyekbe járok, végig a 6-oson és relative alig vagyok Németorszgágba. Valami 220 km-t megyek csak. Sok-sok staut ki lehet igy kerülni. Részemröl a Cseh kitérö oda-vissza 100km plusz, de 4 ora alatt le lehet tudni öket 1 megálloval. És csak Brno-Prága között szar az ut kb. 50 km-n keresztül, de csak a külsö sáv. Belsöbe kell menni és nincs gond -
-v-
addikt
válasz Tsebacsi #93758 üzenetére
bmw, merci, toyota stb. legtöbb nagy gyártó hasonló tervekkel rendelkezik
Szerintem az elterjedésnek szép lassan majd nem az akksi, ár vagy hatótáv fog gátat szabni, hanem a városok, házak elektromos hálózata. Egy új ampera-e -t már nem lehet otthon feltölteni egy éjszaka alatt fullra.
Aztán az még a gagyi hatótáv .. ha mindenki majd a 100-150kWh-s szarját akarja hirtelen tölteni, leolvad pask[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz csipszikutya #93760 üzenetére
Mondjuk en 5 millioert inkabb vennek egy jo Amperat, mint hogy a csehek fele keruljek Nemetorszagba.
-
csipszikutya
senior tag
válasz szőröscica #93762 üzenetére
Nekem megtetszett az utvonal nagyon. Részemröl nem kerülö azaz 50-50 km. Legalább nem a Németeknél kocsikázok ahol nagy az esély a staura. Tegnap is csak 2 orát vett el ez életemböl, mert épitkeznek
-
MunezXBK
nagyúr
válasz csipszikutya #93765 üzenetére
Há jó, de 5 gurigáért?
-
Mágus2
Közösségépítő
[link] A szar dízel audi. AFN. Szerintem tekert. A minap volt nálam egy ilyen. 400k-val az órájában, azon is tekertek 100-at.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz molnarpeter #93752 üzenetére
Megjott a vizallo sapka a toltore
I humbly and respectfully decline™
-
nederlanden
senior tag
Sziasztok!Uj autoba halogen h7 helyere valami kekes-feheresebb jo minosegu izzot tudnatok ajanlani?Nagyon csunya a nappali led a gyari sarga tompitottal!(egyutt vilagit este mindketto gyarilag)
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
EQMontoya
veterán
-
dellfanboy
őstag
tudnátok segíteni mit jelent autószerelői szlengben a féktuskó?haver szerelője szerint ezt kell cserélni, és próbálok segíteni neki mennyibe kerülhet egy ilyen alkatrész, de még arra se jöttem rá, hogy mi az a féktuskó? nyereg?betét? opel zafira b az autó
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
nederlanden
senior tag
-
barnam_
nagyúr
válasz nederlanden #93782 üzenetére
Ez off road, vagyis nem legális közúton.
-
EQMontoya
veterán
-
-
nederlanden
senior tag
válasz barnam_ #93783 üzenetére
Igen,de nem hinnem,h volna olyan rendor aki bevallalna a cirkuszt es 100% biztos lenne magaban,h ez nem 4200k hanem 5000k.Na mindegy ,ezt ki kellene probalni.koszi mindenkinek
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
MunezXBK
nagyúr
válasz nederlanden #93788 üzenetére
Nem attól offroad.
-
barnam_
nagyúr
válasz nederlanden #93788 üzenetére
Szerintem nem cirkuszol, hanem elküld egy azonnali műszaki vizsgára, ahol megnézik milyen izzó van benne.
Mondjuk pozitív az izzóban, hogy legalább szimpla 55W-os, tehát nem égeti szét a búrát.
Ki kell próbálni -
brumi1024
veterán
Innen is üdvözlöm a 5er BMW-s kollégát, akit tegnap Dobogókőn sikerült kihúzni az árokból, remélem legközelebb már téligumival megy.
-
MunezXBK
nagyúr
Kinek ismerős?
-
rbalint88
addikt
válasz nederlanden #93782 üzenetére
Ilyet ne vegyel. Ez fehernek latszik az autoban, cserebe szar kek fenye van. Es ugyanugy megqr erte a jard, mint egy ledert, aminek eros es fejer fenye van.
-
válasz EQMontoya #93794 üzenetére
Nem erről szól ám a legtöbb esetben. Egyszerűen nem akarja megvenni, mert ott az elektronika egy tizenXmilliós kocsiban, oldja meg. Volt sok éve szeged-algyő hídnál egy baleset télen, ahol a 7er új volt de nem volt rajta téli gumma, megpördült és kiirtott egy alfa 156ban utazó (szabályosan és téli gumival) fél családot. Ott sem pénz kérdése volt. És a vétkes karcolás nélkül megúszta.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
brumi1024
veterán
válasz bitpork #93795 üzenetére
Ez is igaz, de itt egy harmadik eset állt fent: éjfél körül volt a dolog, tuningolt e34-gyel voltak a srácok, nyilván szórakozni mentek fel ők is (mint mi is). Az egész hegyen egy lélek sem volt a néhány havat látni akarón kívül, szóval sokáig maradtak volna. Az autón sem lett karcolás, csak szépen beásta magát az oldalsó hófalba és a másik két autó, amivel próbálták nem tudta kihúzni (régi téligumi, fwd), aztán megkértek engem is.
[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Ma történt, hogy a 1.6 TDCI Focus II-mel pályán mentem...és egyszer csak gázadásnál elkezdett rángatni. kb. 1mp-ig húzott aztán mintha 1 mp motorfék lett volna és így ismételgetve és mellette valami fura, talán csörgős hang hallatszott, de elég halkan.. Ha csak tartottam a sebességet, akkor nem csinálta. Viszont lassú tempónál is folytatta, majd leparkoltam. Állt egy 10 percet és azóta nem csinálja. Próbáltam gyorsulni vele a normális, megszokottnál erőteljesebben de semmi.
Mi lehet ez???
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Építő/felújító topik