Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz dellfanboy #201850 üzenetére
A frissites resz az aktualis igen, meg lett hosszabitva oszig a veszelyhelyzet.
#nincsbennetarcsi
-
kisza25
félisten
válasz stickermajom #201768 üzenetére
én sem versenyzek, csak jelzem, hogy felesleges bele 500ló, ha 110-el megy pályán, mikor 95 lóval elhaladok mellette, mert spórol az elektronokkal
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
pár hete írtam, hogy ismerősnek megjött a ford mustang mach1, múlthét pénteken tudta csak átvenni, mert egy szoftver frissítést vártak rá... Ez már elég bosszantó volt.
Pénteken végre elhozhatta, tegnap óta már újra szervizben van, mert hátsó difiből folyik az olaj, én felrobbannék 20M Ft+ os autónál, ha ez lenne. De Ő így járt a s90-es volvoval is, hogy héten belül szervizbe kellett vinnie, azt mondta, hogy amúgy mosolygós a gép nagyon, csak így azért keserűbb a szájíz.
Ja amikor észlelte a hibát, akkor hívta asszisztanszt, azok mondták, hogy menjen be vele a szervizbe, a szervizesek meg kérdezték, hogy miért nem hívott asszisztanszt, akkor azok mennek érte, visznek csere autót, így meg jöhetett érte a fia... agyf@sz
Dluinet: valahogy így?[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nagyúr
válasz stickermajom #201849 üzenetére
Illetve két autóval menős a dolog, mert ott kell hagyni egy órára.
Ja hát igen, nálunk az főképp macera. Vagy felcuccoljuk a gyerekeket is vagy meg kell kérni anyámat/anyóst hogy vigyázzanak rájuk.
-
nagyúr
-
Snoop-y
veterán
válasz stickermajom #201863 üzenetére
Igy van! Szigoru 120
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
kisza25
félisten
válasz stickermajom #201863 üzenetére
Azért a többség az autópálya miatt vesz erős autót, csak ez a tesla így egy paradoxon. Erős, 3s van 0-100- on aztán meg 110- el poroszkal az autópályán, hogy maradjon delej...
A négyütemű trabival is 140- el mentem az autópályán, aztán az csak 50 ló volt, meg 4sebességes, megőrülnék 110- el közlekedni, már párszor próbáltam, de elengedtem a dolgotEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
MunezXBK
nagyúr
Júliusban lesz valami bandázás? Asszem hazaugrom 1, max. 2 hétre.
-
MC Pite
veterán
Én se értem, most az miért lenne jó, hogy akárhányszor veszek autót, mindig vehetnék rá új rendszámot is? Nem vágom a területalapút, de ha nálunk bevezetnék, 101% hogy úgy, hogy csak a szívás lenne csak több vele mint a nem területalapúval.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Snoop-y
veterán
válasz MC Pite #201870 üzenetére
Nem. A terulet alapu rendszamok azok a tulajhoz kapcsolodnak es nem az autohoz. Ha kocsit cserelsz marad a rendszamod illetve ha tobb autod van es nem akarod egy idoben hasznalni oket akkor ugyanazzal a rendszammal hasznalhatod oket. Ebben az esetben mindig a legnagyobb erteku autod utan kell biztositast fizetned az lefedi az osszeset.
Akkor van rendszamcsere ha egyik illetekes teruletrol a masikra koltozol.
Hatranya (vagy elonye ) ezt mindenki dontse el maga, hogy nem lehet rendszam alapjan vegigkovetni egy auto eletet illetve nem tudod rendszam alapjan megsaccolni a korat.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
3L1T3
addikt
válasz kisza25 #201865 üzenetére
Az a baj már másodjára írsz orbitális baromságot!
- miért fáj neked , ha 110-el megy? Hol mondja azt a KRESZ , h nem mehet 110-el autópályán? Kamionokat is dudald le vagy szidd oket azok 90-el mennek.
- poroszkál.. tudod hova megy? Lehet olyan helyre ahol nem tud tolteni és vagy oda akar érni vagy haza. Nem mind1 hogy 110 vagy 130 20% több a fogyasztás 110 es 130 kozott.
- ugy erzem kicsit faj neked ha valaki nem az altald preferalt 140-145 km/h tempomatra van rakattanva. Poroszkalas … az
azt se értem a lóerő h jön ide! Ilyen tempónál ha 20-50 loerot hasznal barmelyik auto akkor sokat mondtam.
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
3L1T3
addikt
válasz MasterMark #201874 üzenetére
Oké de még is a szerencsétlen aki oda akar érni valahova van baszogatva. Én is mentem már 110-el mert basztak toltot telepiteni ahova mentem es haza akartam erni. 🤷♂️😅 Errol nem en es nem a tobbi alternativ hajtast hasznalo tehet.
emberek ez is egy auto , 4 kerekkel , felfuggesztessel es valamilyen vezetesi elmennyel. Azert mert nem eges hajtja ne utalkozzunk mar folyamat.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
stickermajom
addikt
-
molnarpeter
nagyúr
-
nagyúr
válasz molnarpeter #201878 üzenetére
Van ennél "jobb" ötlet is!
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
tboldi
nagyúr
Akkor komolyan venni fogok egy SDI-t.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #201874 üzenetére
Ezzel egyutt a karosanyagkibocsatas is, nem veletlen van a hanyatlo nyugaton sok helyen 110-es korlat.
#nincsbennetarcsi
-
félisten
Kötelező váltásom jön 08.01-el. Kalkuláltam egyet biztosita.hu-n, 26e/év, Allianz oldalán 46e/év ugyanaz.
Vajon ha megkötöm alkuszon keresztül ennyiért kapom?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #201877 üzenetére
Meg pihentetobb is mert halkabb es kevesbe kell figyelni. Egyszer hazajottem Munchenbol 110-el (de nem a delej miatt).
#nincsbennetarcsi
-
stickermajom
addikt
Ezért jó a Spring, az csak 44.
-
3L1T3
addikt
válasz MasterMark #201877 üzenetére
Mellesleg volt már olyan pillanatom is amikor annyira telített volt az autópálya , h inkább kisebb tempóra álltam és elengedtem a belső sávot mert nem éreztem biztonságosnak a forgalom végett az egymás seggében 130-150 közötti hintázást…
-
Peter.70
addikt
válasz szabonagyur #201882 üzenetére
Én az alkuszt kihagynám a képletből. Közvetlenül a biztosítóval, jártam már meg alkusz céggel, akkor megfogadtam, hogy soha többet
201887 MunezXBK: kifogy a benzin 5 km után?
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz szabonagyur #201882 üzenetére
Én 2 éve felhívtam az uniqa-t és olyan ajánlatot, főleg Cascora, adtak ami netrisken nem volt. Ráadásul még vissza is jár némi pénz karmentes év után.
-
törölt tag
válasz fant0mi #201827 üzenetére
Kapnék egy szép TA vagy TP kezdetű rendszámot. Meg az előttem lévőnek a k anyját már járási szinten is tudnám szidni, azért az a mi nyelvünkben kifejezetten előny.
Méretre szerintem ugyanakkora lesz, legalábbis úgy logikus. EU-s rendszámok nem szabvány méretűek amúgy?
Ami meglepett, hogy a robogókról nem esett szó, pedig én totál azt hittem az autós rendszámcseréknél megkapják a robogók is egy kalap alatt, de úgy tűnik nem mernek népet háborgatni, úgyhogy továbbra is lehet tépni a robogóval eszetlenül.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Ma ugyanott ahol én is előztem pár napja a 40-es előzni tilos táblánál, leelőztek engem. Úgyhogy meg lettem kúpolva. Karma.
-
AMD Power
titán
válasz stickermajom #201884 üzenetére
Múltkor valami cikkben láttam ahol gyorsult egy 1.1 60Le Peugeot-al. Persze a Peugeot volt a jobb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ford topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Óra topik