Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz AMD Power #198562 üzenetére

    Az nem egy óra szerintem. 35%os fog gyárias kinézetet hozni. A 20-as jól néz ki elsőre, de sötét, idegesítő lehet ha középső tükörbe nézel, hogy mennyivel sötétebb, főleg ha nem tűz a nap/szürkület/borús ég van.
    Érdemes olyat választani, ami élettartam garanciás (regisztráció után), mert csúnya ha hólyagosodik, és brutális meló szépen leszedni.
    Ezen 39%ot tudó 35ös volt, ezen 33at tudó 35ös, érezhető különbség volt, a 33-as(NT35) már többször zavart minket, míg a korábbi HP Pro35 sosem.

    Nem értem a legsötétebb (5%) fóliás hsz-t, de nem feltétlen kell :).
    Ukránoknál, oroszokknál mentem sokat 5-15ösre fóliázott autóban, szó szerint hányingerem volt bennük, nagyon zavaró volt hátul ülve. Szerintem boyraceres, nem túl igényes a durva sötétítés, gagyinak tartom; de kinek mi jön be.

    Vigyázat, a fóliás és kipufogós skálája szélesebb, a nem hangos és nem sötét nem átlag juzer szerint értendő.

    bulikavagyok, rasotamas: Hozzájön pluszban. Én a sötétített autókat is fóliáztattam (ma is ott van a 208 az első szélvédővel), mert alig van hővédelme a gyári sötétített üvegnek. Csak a drága autókban van érdemi hővédelem, vagy azokban sem. Égeti az ember karját, fülét, stb. Meg zabálja az UV a műanyagot, gyerekülést, stb. Úgyhogy NT Ceramic 80as meg B-től hátra, hő és UV védelem miatt, és 90-es legálisan az első-oldlasó ablakokra (betörés, hő és UV védelme miatt).

    [ Szerkesztve ]

    Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725

Új hozzászólás Aktív témák