Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
Nyari papucsok fent
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Snoop-y #198205 üzenetére
Nem tudom felétek milyen az átlag autó, de felénk egy trackhawkból kijön 5-7 átlag autó lóerőben. Azokra jó lehet a 4S. Ráadásul a Trackhawk kb. 2.5 tonna lehet, az már eleve egy olyan méret, amiben a 4S nem is nagyon van.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
oliwire
őstag
válasz CactuS #198175 üzenetére
Én is megnéztem, és azt éreztem, hogy próbált nagyon objektív maradni, a jogszabályokat konyhanyelvre fordította, és bemutatta, milyen lehetőségek lehetnek.
A Volvost azért bajba kerülhet, mert nem állt meg segíteni a bajba került Fordosnak.
Hangsúlyozta a helyszínelés során előkerülő távolság és sebesség viszonyok fontosságát, ez fogja nagyrészt megmondani, milyen kategóriába fogják ezt sorolni. -
grizlisandor
veterán
válasz Snoop-y #198201 üzenetére
Itt is, de még előtte be kellett még iktatni egy nyomozást, hogy mitől ad ki olyan hangot a kocsi, mint ami szét akarna esni elinduláskor. Pedig olajcserekor a hó elején lett átnézve.
Felemeljük, semmi, felmegy a nyári szett, megyek egy karikát a szerelővel, megváltozott a hang, hogy jobb elől van valami. Kerék le, féket szétbont, hát egy kavics beszorulva megint.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz grizlisandor #198213 üzenetére
Engem egyszer egy faág sz.patott be. Félreálltam otthonról 150km-re egy kisboltnál. Vissza a kocsiba, indít, elindulok és rettenetes ricsaj az autó alól. Mentem kb 10 métert és nem akart abbamaradni. OMG mondom leszakadt a kipufugó, mi a toszt csináljak 150km-re hazulról? Kiszálltam alánéztem, erre nem egy faág volt beszorulva a motortér takaró lemez és padló közé?
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz grizlisandor #198213 üzenetére
Kavicsot már én is szedtem össze a fékkel, szerencsére hamar kipottyant magától.
#nincsbennetarcsi
-
nagyúr
Felnicsere: pipa, fekete vese: pipa, kocsimosás: pipa, fotók a Huhura: pipa, utána eső: pipa.
Más: Android Auto-hoz ért valaki közületek? Eléggé az őrületbe kerget. Az eddigi autóimon csak kábellel ment, ezért nem is használtam. Ebben viszont megy vezeték nélkül is, így mindig csatlakozik, ha akarom ha nem. A legnagyobb problémám, h nem tudom a hifi hangzását állítani ha Spotify-ról megy a zene. Nem találom a beállításokban.
-
kisza25
félisten
válasz bulikavagyok #198222 üzenetére
Nagyon szép, ezt most akkor már el is akarod adni? vagy rosszul értek valamit?
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
freeknight
őstag
válasz oliwire #198208 üzenetére
Szerintem az elsődleges kérdés, hogy a Fordos már az elkerülő manőver során elvesztette-e az irányítást az autó felett. Nekem nem úgy tűnik (bár ez alapján a felvétel alapján tényleg nem egyértelmű megítélni), ha a Volvo elé visszatéréskor csúszott meg az autó, akkor nem igazán lehet csak rákenni a teljes felelősséget. Nyilván görénység (főleg egy ekkora ütközés után, amikor simán benne volt, hogy komolyabb baj is történhetett) otthagyni a másik felet, ezért kapja meg a Volvós is a méltó büntetését.
Egyébként én ránéznék annak a Fordnak a gumijára meg a futóművére is. Így szemre egyáltalán nem volt akkora a tempó, hogy egy kifogástalan műszaki állapotban lévő autóval így megcsússzon. Utcában lakó bácsi is így úszta meg a teljes felelősséget egy hasonló balesetben: kihajtott egy stoptáblánál egy Felicia elé, aki átrántotta a szembe sávba az autót. Szerencsére szembe nem jött senki, de a Felicia megcsúszott és az árokban kötött ki. Végül mindenki viselte a saját kárát, mert a Felicia olyan rom állapotban volt, hogy tulajdonképpen a forgalomban se vehetett volna részt. A papót mondjuk az elsőbbség megnemadása miatt pluszban megvágták talán egy százasra.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
A Suzuki topikban is panaszkodnak most az Android Autóra. Még jó, hogy nekem se erre képes autóm, se androidos telefonom nincs.
-
nagyúr
Nincs még fent hahu-n
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
veterán
Kell gyorsan egy csaj: ..., nem hagyhattam ki.Jó lett a felni! Profilból a legállatabb. Kéne, na. (Viszont a zöld rendszám illúzióromboló.)
Uralkodtam magamon tegnap, és nem fotóztam be a sajátom belsejét. (viszont vannak jó - sőt tökéletes - fotóim 2016-ból )
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kisza25 #198223 üzenetére
Köszi! Nem minden áron, de eladó. Felteszem kicsit túlárazva, később pedig folyamatosan csökkentem az árát amíg el nem viszik. Vagy amíg nem jön egy olyan autó jó áron amit utódnak szántam.
tboldi: Szörnyen bosszantó. Minden indításkor sípkoncert, az értesítési sávban 3-4 kitörölhetetlen üzenet, menet közben használhatatlan telefon, stb. Mondjuk lehet, h csak egy jó beállítást igényel.
#198228: Élőben nem néz ki rosszul a zöld rendszám. Bár sejtem, h nem erre értetted, h illúzióromboló.
Tsebacsi: Úgy döntöttem, h nem várok vele egy hónapot, a hétvégén felkerül.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz bulikavagyok #198229 üzenetére
Vagy egy iPhone-t.
-
nagyúr
-
CactuS
Arcképgyáros
Skacok, műszaki meghosszabbítás most május 23 + 60 nap, ugye? Hörcsögön lejár a műszaki májusban, de lehet eltolom picit, úgyis keveset gurul.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
freeknight
őstag
Fú de szép. Plusz pont, hogy a hűtőrács még nem a "kínai" dizájn .
Android autóhoz: a vezeték nélküli sajnos ilyen, ha be van kapcsolva a bluetooth a telefonon, akkor párosodni fog. Vagyis igazából nem sajnos, mert jó funkció ez . Az zavar, hogy egyből felhozza a fedélzeti képernyőjén az AA-t? Erre talán van valahol beállítás az autó menüjében, a BMW-ket nem ismerem. Az EQ-t nem biztos, hogy fogod tudni állítani, próbáld meg a BMW-s médialejátszóban, hátha, de úgy tudom, a legtöbb autó külön kezeli az Android Auto-s felületet és a gyári media playert.
Szerk: Most lecsekkoltam, elméletben az Android Autos Spotifynak az autó saját hangbeállításait kellene használnia, szóval ha állítod a gyári media playerben, változnia kellene a hangzásnak. Bár valóban kényelmetlen így állítgatni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz freeknight #198233 üzenetére
Köszi! "Az zavar, hogy egyből felhozza a fedélzeti képernyőjén az AA-t?" - nem, szerintem nem hozza fel. Inkább azok a dolgok zavarnak amik a telefonomon történnek használat közben. Illetve legjobban a beállíthatatlan hangzás. AA közben nincs BMW-s médialejátszás, ahogy láttam. Szerintem az alapbeállítást használja, mert anno az első dolgom volt a hátsó ülések irányában húzni a balanszt, de AA használata közben ugyanúgy elölről szól minden.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz freeknight #198236 üzenetére
Éppen javítódik, elvileg tegnap érkeztek meg az alkatrészek hozzájuk, és ha minden igaz, valamikor a jövő héten mehetek érte.
-
freeknight
őstag
válasz bulikavagyok #198235 üzenetére
Én most tesóm autóján néztem meg, neki csak az aftermarket fejegység Android Auto képes, de ott van egy olyan rendszerbeállítás, hogy a gyári EQ beállításait használja Spotify alatt is, és valóban változik a hangzás. Viszont nagybátyám (vezetékes Android Autos) Suzukiján úgy emlékszem, nem lehet rákényszeríteni az autós media player beállításait, ott teljesen külön megy a két rendszer. Bár őt nem zavarja
De szerintem a BMW-nek tudnia kellene kezelni ezt, nézd meg a media player, vagy a rendszerbeállításokban, van-e hasonló menüpont. -
6030D
Ármester
Valahol be lehet állítani, hogy az telefon és autó közötti bluetooth kapcsolat létrejöttekor automatikusan induljon az AA vagy sem. Azt kapcsold ki, onnan csak akkor lesz AA-d, ha elindítod a telefonon.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
nagyúr
válasz freeknight #198238 üzenetére
Köszi a tippet, megnézem!
6030D: Neked is köszi!
-
veterán
Persze, úgy értem, hogy tökre állat, M-es kiállása van... aztán meg zöld.
Golf GTE ugyanez: oldalról szinte GTI, hátulról 1:1-ben GTD, elölről GTI - eGolf öszvér, belülről GTI kék cérnával.
-
Snoop-y
veterán
válasz freeknight #198238 üzenetére
Az enyem is a rendszerbeallitasokat hasznalja. Egy dolgot lehet felulirni telefonrol az pedig a hangero.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
törölt tag
Nem sűrűn hallatok tőlem ilyet, de kedvem lenne egyet autózni, csak úgy céltalanul. Süt a nap, kellemes idő van, csak menni egy kört, az se érdekel, ha kézis. Lemenő nap, majd sötét és hazaérni.
Unokatesóm egyébként kva sokat megy így, az évi 30 ezernek a felét így vezeti le céltalanul szabadidőtöltésnek. Végül is fel lehet fogni hobbinak van benne ráció. Most nekem is kedvem lenne hozzá, csak egy laza körre. Viszont most nem hagyom egyedül a kutyát, ápolgatni kell. Valószínű egyébként emiatt is kapott el most ilyen mehetnék érzés, mert az agyam felejteni akarna, elég sok szar történt mostanában.
-
AMD Power
titán
Újabb fogyasztási adat. 573km-re 42.6liter benzint kellett tankolnom.
7.43liter benzin /100km.
Ebben az 573km-ben kb 100km országút van a többi BP. Szerintem nagyon jó! -
Snoop-y
veterán
Vegyel egy SLS AMG-t az nem csak jol nez ki de halad is
-
Qru
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz focvis #198241 üzenetére
Nekem nagyon bejön a GTE Golf is. Külsőleg hibátlan, és amennyire én tudom nem is megy rosszul.
Snoop-y: Még nem volt AMG-m, de a bakancslistámon van. De miért pont SLS?! Inkább egy E53 Coupé. Vagy talán egy C63-as.
Egyébként halad ez az autó is azért. Ma is voltam fent a Bükkben, meglepően jó vele autózni (nagyon jó). Már korábban leírtam, de most megerősítem: jobb futómű van alatta mint az S5 alatt volt. Én nem igazán tudom/akarom kiautózni a 300+ lóerőt, így valójában nem számít, h az mennyivel erősebb. Egyedül a kipufogó hangja hiányzik... mondjuk az nagyon. Ma már elgondolkodtam azon is, h mennyi értelme lenne átülnöm egy M440i-be (mert most talán az van a kívánságlistám élén). Egyelőre nagyon bejön ez a "hibrideskedés". 90%-ban elgurulok nyugiban (elektromosan), ha meg csapatásra vágyom akkor ezzel a technikával azt is megtehetem. Ma a szerpentinen autózva észrevettem, h a műszerfalon sport módban (padlógáz nélkül) is folyamatosan felvillant az Xboost felirat, Szval az autó elvileg leadta a 290+ lóerőt. Egyre kíváncsibb vagyok, h vajon a Mercinek milyen lesz az új (PHEV) C63-asa?! Most azért már közel sem vagyok olyan borúlátó vele kapcsolatban mint korábban voltam.Qru:
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz bulikavagyok #198248 üzenetére
Ulj be egybe es meglatod. Az E szeria sem rossz de elmenyfaktorban az SLS sokkal jobb. Hetvegi kiruccanasnak sem rossz meglatogatni a Mercedes Benz World-ot. Mar majd ha lehet utazni. En ott laktam a palya mellett es millioszor voltam ott
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...