Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
-
És akkor még nem tudod, de a VAG szereti az ablak tartó pántokat is műanyagból csinálni...pl nekem már ropog a bal egyen, és most okot keresek h BP-re kelljen mennem megcsináltatni specializálódott helyen. Nem nagy péz mert 14k plusz az 5 bolha v mi a tök csak a macera.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
gooool
őstag
válasz rbalint88 #109663 üzenetére
Na jó, ez erős volt...
A héten viszem kormánybőrözésre, meg hosszbordás- és vezérléscserére, szóval megkezdődik az utazás a költségvonaton.
Majd dobok képeket, csak még nem rendeltem be a Carcapittól a szőnyegeket és így nem kompatibilis a topiccal a beltér.Üdv, Balázs
-
BigBlackDog
veterán
M7 félpályás lezárás következik.
-
nagyúr
válasz tomcsi23 #109640 üzenetére
Nem büntettek még meg ott, de igen, M1-M7 felé haladva, ahogy átérsz a hídon, még a kanyar előtt lesz a traffi, 110-es korlátnál. Mondjuk estem már be oda 160 körül, de nem jött csekk, szal bármi lehet, de ott van fent.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
barnam_
nagyúr
válasz BigBlackDog #109669 üzenetére
Az kemény... tudják mivel kell megszívatni az autósokat így nyár végén
Itt amúgy talán több részlet olvasható: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
kisza25
félisten
válasz barnam_ #109671 üzenetére
mondjuk ott jelenleg is 1 sávot használ mindenki (Siófok melletti szakasz Balatonvilágos-Zamárdi), mert a külső sávval valami komolyan nincsen rendben (kilopták az alapot) olyanokat dob/üt az autón, hogy néha az az érzésem ottmarad a futómű. A munkálatok 7 hónapot vesznek igénybe, ha később kezdik és csúsznak (mindig csúsznak) Akkor meg a nyári szezonba esik bele teljesen.
Most elkezdik azért biztos nem lesz 1 nap alatt lezárva a teljes szakasz, hónap végére meg már rendesen visszaesik a forgalom szept 1 iskolakezdés...szerintem kivételesen jókor csinálják[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
kisza25
félisten
válasz bitpork #109677 üzenetére
Attól, hogy a 2 tonnás Max-et nem dobálja, mert kirugózza, attól még nem tesz jót a futóműnek, menjél arra a megengedett sebességgel, nem véletlen kezdik azzal a szakasszal a felújítást
Amúgy az i20-nak is elég ügyes a futóműve a kategóriájában, de olyanokat üt a kerekeken (főleg hallom), hogy inkább bemegyek a belsőbe. Meg azért meg-meg dobja a 980 kilós autót[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
mekker
őstag
válasz focvis #109653 üzenetére
Ma a külföldi nyaralás első 20 km-én megrottyant az ablak lehúzó műanyagja. Úgyhogy egy hétig egy gps tartó tapadókorongja fogja tartani.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Elektrosokk #109684 üzenetére
Viselkedjé má, épp zabálok...
-
BigBlackDog
veterán
válasz MunezXBK #109685 üzenetére
Jóétvágyat (ha már pont így, étkezés közben vagy, gondoltam megosztom ezt a szépséget)!
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz Elektrosokk #109684 üzenetére
Ezt te osztottad meg a csoportban is, vagy onnan van?
"Bad reklám is reklám too"
-
MunezXBK
nagyúr
válasz BigBlackDog #109686 üzenetére
Há izé...rohanjak rúpiát váltani vagy jó lesz az € is?
-
Arcképgyáros
Tegnap előtt láttunk BB-n ilyen Kia Stingert, nagyon baszón néz ki ez az ótó.
-
kisza25
félisten
-
stickermajom
addikt
válasz Snoop-y #109696 üzenetére
A kereskedés hitegetése ellenére továbbra is egy évvel el van írva a dátum a rendszerben. Akivel beszéltem azt mondja, hogy több helyen is meg kell adni, ezért elég nehéz hibázni.
Homárnak lassan lehet megérne egy levelet ez az egész..Szerk.: Whhoops, ez nem válasz akart lenni, hanem új poszt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz stickermajom #109697 üzenetére
De ilyenkor mi van? A végén ne az legyen, hogy 1 év mínusz a gariból
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
stickermajom
addikt
válasz Tsebacsi #109698 üzenetére
Forgalmiban, illetve a Flexcare papíron jól szerepel a dátum, szóval talán a garival nincs gond.
De nekem is megfordult a fejemben, hogy esetleg ezért adtak olyan könnyen plusz egy évet, hogy rögtön le is csalják. Kis cetli benne van a füzetben, hogy 1500-nál vigyem hozzájuk olajcserére, ott gyorsan beütik, mint éves szervizt, aztán soha nem derül ki, ha nincs meghibásodás az ötödik évben.. Vagy mivel így kihagyom az első éves felülvizsgálatot a rendszer szerint, a kötelező egy éven felül elvehetnek mindent. Persze lehet csak túl sok kémfilmet nézek és élénk a fantáziám.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest