Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz EQMontoya #100758 üzenetére
Volt már a holdon, vissza is jött, csak most eltört a fej, amikor cserélték az injektorokat.
A 3. injektor furcsa szögben áll.
Vagy 350k km-vel ezelőtt volt lent a fej, de akkor rendesen ki volt pucolva, olaj meg mindig idő előtt volt cserélve. Ilyen tiszta fejet még nem láttam belülről. A rozsdás szelepfedél ilyen kincset tartogatott maga alatt. Nem a keveset futott a jó motor, hanem aminek rendes gazdája volt. Lehet benne bármennyi méter, ha megkapja ami kell, motor az még mindig.
[ Szerkesztve ]
-
nandow
aktív tag
válasz nandow #98069 üzenetére
Ma végre kicseréltettem a szélvédőt.
A kavicsfelverődés óta szépen ment még tovább a repedés.
Pilkingtonnál csináltattam, már az előző szélvédő sem volt gyári (szintén Pilkington üveg volt benne).
A munkájukkal elégedett vagyok.
Szumma 74e ft-ba került. Másra is el tudtam volna költeni ezt az összeget az autó kapcsán... -
seadrone
őstag
Sziasztok!
E12 corollában a központi zárral van valami, mert ha távirányítóval zárom a kocsit, a jobbhátsó ajtó 10-ből 5 alkalommal nem záródik be, csak 2. zárásra ( a többi igen).
Ez mire utalhat, és menniybe fájhat a javítása?
köszi
-
stickermajom
addikt
válasz stickermajom #100723 üzenetére
Jah, kiderült, hogy készleten lévő autó. Azt nem értem, hogy miért kell hülyének nézni a vevőt már a kereskedésbe lépés előtt..
-
Fred23
nagyúr
-
félisten
Köszi a tippeket nyest ügyben!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
EQMontoya
veterán
Same rules apply!
-
Peter.70
addikt
Pesten hova érdemes vinni ózonos klíma tisztitásra, ahol emberi időpontban és áron ban?
-
tboldi
nagyúr
válasz Peter.70 #100776 üzenetére
Menj egy Kwikfithez! Én éppen tegnap voltam a győrinél.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Borsószem nagyság körüli jégeső mennyire tud kárt okozni a fényezésben?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #100779 üzenetére
Sokmindentől függ. Van-e kezelve a fényezés és ha igen mivel, metál fényezés vagy sem...
#nincsbennetarcsi
-
aero.
veterán
válasz BigBlackDog #100779 üzenetére
Az egészen biztosan semennyire, tapasztalatból, de még az ilyen szőlő nagyságúval sem volt semmilyen károm.
-
BigBlackDog
veterán
Aham. Suzuki fa alatt, de áll a jég rajta, Volvóka házfal mellett, jobban kapja. A svédacélt mondjuk pont most hétvégén mostam, fussoztam, bár nem hinném, hogy sokat segít. Mindkettő metálfényezés. Kíváncsi leszek az "eredményre", ha elállt. Már esik 15 perce...
(#100782) aero.: Legyen igazad!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz BigBlackDog #100783 üzenetére
Borsó nagyságú nem akkora para.
Nem különösebben reklámoztad; de akkor most az S-Cross lett a szülők gépe?
-
nandow
aktív tag
válasz BigBlackDog #100783 üzenetére
Pont ma kötöttem kiegészítő cascot erre is, a szélvédőkár biztosítás mellett. (Ugye most kellett kicseréltetnem a szélvédőt kavicsfelverődés miatt...) Csillaggarázsban áll, így én is parázok, hogy elkapja az autót egy nagyobb jégeső. Plusz még hozzácsaptam egy lopás elleni biztosítást is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
nandow
aktív tag
válasz szabonagyur #100787 üzenetére
2006-os Accord.
Szumma ~27e ft-ba kerül ez a 3 biztosítás 1 évre. Már korábban is gondolkoztam rajta, hogy lopás és jég ellen kellene, de most hogy bekaptam ezt a kavicsot, el is döntöttem, hogy kötök erre a 3 dologra.
Aegon biztosítónál van egyébként. Van mindenfélére (pl vadkár), aztán te válogatod össze, mire is akarsz biztosítást.Közben szerkesztettem.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
nandow
aktív tag
válasz szabonagyur #100791 üzenetére
Ezen a linken elérheted a dolgot:
Aegon All-InHa megadod az adatokat, ne tévesszen meg, hogy feldob 5 csomagot. Ha rákattintasz bármelyiknél a "Megrendelem" gombra, a következő oldalon pontosan bepipálhatod azokat, amire tényleg szükséged van.
Negyed órája kötöttem meg. Az autóról kell 3 kép, ezen útmutató alapján. Ezeket kell majd feltölteni. Személyesen nem jönnek megnézni az autót.
Szerk. Jah még annyi, hogy nekem a kötelezőm is náluk van, lehet emiatt kerül ennyibe.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest