Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
nagyúr
Vili már kezdtem volna panaszkodni, hogy a Superchips-esek szarba se vesznek, erre a spam mappában ezt találtam:
Dear Zoltan,
Thank you for your enquiry. Sorry for the lateness of this reply.
Please click the following link for details of what we offer for your car:
https://bit.ly/1YBKsRi
We are confident that our modification is well within the safe limits of the car's components.
Kind regards,
Dominic
Mehet a menet! Asszonynak egy szót se!
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
MunezXBK
nagyúr
Szógálati közlemény: jól megbeszéltük a semmit de legalább ma folytatódik. Eddig határozott nem a válaszom és valószínűleg így is marad, amíg nagyon távol áll egymástól a 2 összeg.
További szép napot, autós híreink következnek.
-
BigBlackDog
veterán
-
nagyúr
válasz stickermajom #101225 üzenetére
Váltózár helyett nem érné meg jobban egy/több rejtett gombos indítás- és lopásgátló? Én pont amiatt aggódnék amit a "tolvajok" szoktak mondani, hogy amin kulcsos zár van az könnyen feltörhető.
Munez: Kalappal, azért jó lenne ott melózni gondolom.
UHHH: Erre mindenképpen rá kérdezek, mert azért a 100-as benya kicsit húzós áron van. Plusz forum társ is csinált ilyet a hasonló szekerén (az manuális) megkérdezem tőle is meg a hazai szakitól aki elkövette.
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
-
nagyúr
-
veterán
válasz BigBlackDog #101236 üzenetére
Nálam elvi kérdés is, hogy "Az Autó" 95-össel megy.
-
i-sti
senior tag
válasz Tsebacsi #101230 üzenetére
tboldi 98/100-ast önt a Jazz-be.
Eddig, 2 tankot én is 99-es oktánszámúval itattam a Jazz-t. De most lehet kipróbálok egy 95-öst.
Ebből az egyik az OMV MaxxMotion 100, igaz azzal 4 személy végig klímázva (kint 30, bent 22) 5,3 mért átlagot produkált a rizsrakéta. BC szerint 5.2.[ Szerkesztve ]
Novum Forum Siculorum
-
-v-
addikt
válasz focvis #101216 üzenetére
Hát az MK6 GTI-hez 95-öt ír: "Superchip’s Volkswagen Bluefin remap is designed to deliver this performance using regular 95 octane petrol", szóval nem hinném hirtelen 98 kéne a 7-eshez. Most már rendelsz?
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz Tsebacsi #101230 üzenetére
Akár még valami olyasmi is jó lehet, csak ne legyen túl kényelmetlen. Blue16-nél pl. ahogy látom, ha menet közben kiszállok is újra kell azonosítani magam.
Tehát ha jól értem beülök a kocsiba, kiállok, bezárom a kaput és ha nem vagyok elég gyors, akkor leáll meg riaszt. Ez így nem tetszik. -
nagyúr
válasz stickermajom #101246 üzenetére
Igen ez a rablás gátló. Ha ez kényelmetlen, lehet kérni csak indítás gátlót. Nálam ez vegyítve a kulcs nélküli indítással rablás gátló is mert a kulcs zsebben van, nem jut messzire mert leáll az autó.
-
stickermajom
addikt
válasz Tsebacsi #101247 üzenetére
Pajzsnál láttam csak indításgátlós verziót, viszont az távirányítós, Blue16-nél jobban tetszik ez az ablakhoz érintős dolog. Abban viszont alapból van rablásgátló ahogy látom. Indulás után után zárja az ajtókat meg ilyesmi. Az a bajom csak, hogy ha valami ilyen szinten beleavatkozik az elektronikába, akkor az tud nagy szívás lenni.
-
tomcsi23
veterán
válasz BigBlackDog #101243 üzenetére
Most mér akarol neki rosszat 95-össel szopiszopi lesz.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Acheron
őstag
válasz Tsebacsi #101247 üzenetére
Kulcs nélkül leáll? Próbáltad? A kulcs nélküli megoldások jellemzően tovább mennek az első leállításig, ha a kulcs indítás után kikerül az autóból, épp csak újra indítani nem lehet nélküle. Három ilyen autó is volt/van a kezem alatt, a legfrissebb egy 2017 Mondeo (ez sem áll le, a múltkor pont belefutottunk egy ilyen bakiba) Kifejezetten baleset veszélyes lenne, ha egyszer csak forgalomban váratlanul leállna az autó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.