Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Frawly #19417 üzenetére

    Ennek a HP 8470p-nek meg iszonyat ócska BIOS-a van. Nem az UEFI boot ennek a baja, hanem erre még Legacy/CSM/MBR boottal sem egyszerű telepíteni, nagyon válogat a booteszközökben, bootmenü sem hozható elő közvetlenül, előbb ESC-kel valami speciális menübe kell menni, majd csak onnan lehet a Boot Menu-t kiválasztani. Ilyen szutyok egy BIOS-t utoljára kb. a 486-os időkben láttam.

    :K Bizony! Most már látod miért átkoztam a rohadék UEfI-t! OK, hogy a HP sara, de én ennyit láttam eddig UEFI-ből. Mindhárom Elitebook ilyen cuki BIOS-os volt, mondjuk Legacyval nem volt gondom, kivéve mikor egy opció váltás után fél óráig még a BIOS sem akart bejönni! Kicsit tanácstalan is voltam, még jó, hogy a samukalapácsot nem leltem meg egyből.

    (#19418) Frawly

    Super, megy a fw update! :Y Persze, nem Linux alól megy a frissítés, ebből volt is félreértés a Flash topikban, mert én magamból kiindulva gondoltam úgy, hogy meg lehet Linux alól is oldani, nem kell Win!

    A 8470p amúgy tényleg strapabíró kis gép, bő két éve állandóan használatban van és ugye női felhasználónál minden megy egyszerre. :N Imádom is, mikor Messengeren jön az infó, hogy nem megy a gép! ;] :DD Nem véletlenül rakok mindenre Mint Cinnamont és emiatt nekem sem célszerű váltanom, mert kitalálni és megoldani a hibát anélkül nem tudnám.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák