Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz Frawly #18987 üzenetére

    Egyelőre a Gentoo nincs még időhiány miatt meghódítva, de ami késik, az nem múlik. Így is csak a lustaság tart vissza, mert egyszer kéne beletenni még egy kicsi plusz időt, és utána le lenne a gond róla évekig.
    Kezdj már bele egyszer! Mint írtam, vannak dolgok, amikről beszélgetni jó. Vagyis a beszélő azt hiszi, hogy azt hallgatni/olvasni is frankó. De nem az. Túl sokszor jelent már meg a gentós anekdota tőled. Egy jövőbe mutató anekdota. Kevesebb ábrándot, több gyakorlatot!

    A nemrolling-mivolt meg nem tudom mióta hátrány. A folyamatos, mikropaketekben való frissítgetés is windows-os szájízt ad(hat) a rendszernek. Potenciális hibaforrás. A kitesztelt, ritkásabb léptékkel használatba vett stable komponensek meg csak uncsin végzik a dolgukat egy fix verzión. Divatos hivatkozás ide, hogy de hát az újdonságok. Arról meg már kevesebb fáma szól, hogy a becsúszott bakik hogyan aránylanak a tényleges, hasznos újításokhoz. Természetesen megvan a maga létjogosultsága: barátnő helyett, sűrű abuzálhatósága, dédelhetősége a szisztemnek, hogy úgy érezze a júzer: aktív résztvevője a tweaknek/hekknek/hobbinak/életérzésnek, amely életérzés gyakorlásával nem is lenne gond, de emiatt ne a rollingot magasztosítsuk fel az egekig. Szükséges foltok meg nemrolling esetén is elérik a rendszergazdát, használót. Cáfolni ér.

    Szerk.: (#19004) zoltanz: Opera Mini 18 / logout.hu - fórumra ezt használom mobilon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák