Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolt19900

őstag

sziasztok

voltam ma MMben, kikértem segíthetekcsávó segítségét: samut vagy sonyt vagy egy bizonyos sharpot szerettem volna kivesézni.... erre rávilágított egy [lg 42lb670v tv re....

igazából lgről annyi jót nem hallottam -igaz az több éve volt- azóta fejlődtek? mostani szériájuk helytálló?

ott volt mellette pl. a kiszemelt sony tv és mutatta, hogy amikor lassan ment a kamera, akkor a sony az "röcögött" ez az lg pedig vajtisztánsimán vitte a képet..... most ez is valami "átbaszásos" beállított ficsőr? vagy igazat állított azzal, hogy a sony régebbi típus és 50hz-es az lg pedig valódi 100hz-es tv?

mert igazából meggyőzött az lg képe -igaz a sonyé sem volt csúnya- de pl. az lg-i ips paneles már és edge ledes -azt mondta, ez lekapcsolható ledeket jelent, amit nem használ lekapcsol- most ez jó nem jó?

kérnék tanácsot, mert nagyon megfordult a fejemben a tv vásárlás, és nem szeretnék balfékül kiadni 200khoz közelítő összeget tévesen

köszi előre is

Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

Új hozzászólás Aktív témák