Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Kérdésem az lenne melyik egér-billentyűzet kombó ajánlott ezekhez az okos csodákhoz,mert a távirányítóval való gépelés elég lelombozó
A tv-m egy LB32 650V , amivel nagyon elégedett vagyok.[ Szerkesztve ]
-
dufi71
újonc
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Lb650v tv-n smart share programmal wi-fi-n keresztül nézem,nézném a filmeket. Abba belenyugodtam hogy a 720-as feletti filmeket és a 3D-se wi-fi se kábellal csatlakoztatva nem tudom megnézni,de hogy egy sima DVDRip XviD filmet se,az már bosszant!!! Elkezdi lejátszani,majd 3-5 perc mulva kiirja hogy a memoria megtelt! Ezután visszalép a tv-re. Van valakinek ötlete miért van ez? És hol lehet memoriát törölni? Egy régebbi 3D-s lg-n vezetékkel kapcsolva minden filmet lejátszott! 3D-t 1920-ast!
-
nemurea
aktív tag
válasz wong kok wah #46531 üzenetére
Köszi az infót! Nekem azzal kezdte, mikor először bedugtam a dongle-t az USB portba, hogy gyönyörű magyar karaktereket írt - mondjuk nulla nem volt, mert az 1-estől balra az Escape billentyű foglalt helyet Kompakt billentyűzet. Csak utána állt át valamikor a ténykedéseim után angol kiosztásra.
Valaki esetleg tudja, hol tudom beállítani a wireless USB billentyűzet a magyar vagy angol kiosztását?
-
gabaly
tag
válasz Papi86 #46537 üzenetére
Szia.
Nekem 2 hete van meg egy lg 42lb671v és a következő héten már upc direct+ csomagom lett amihez az általad kérdezett kártya megoldást választottam. DVB S2-nek kell meg lennie a tévéden az az a tv hátulján lennie kell egy csavaros csatinak amibe a parabolád kábelét dugják/csavarozzák és ehhez kell 1 CI kártyaolvasó modul amit a szerelő egyben hozott ki kártyástól és bele dugta a tévén a helyére. Én azóta a beltérit kiiktattam (t-volt).
De: amikor megrendeltem a upc-t az ügyfélen nem ők adnak CI modult a csomaggal, hanem a hozzád legközelebbi forgalmazójuk amelynek a címét telószámát az ügyfelestől megkapod, majd vagy elmész ehhez a forgalmazóhoz és elhozod a kártyát persze fizetsz érte, vagy velük szerelteted be nálad de az kiszállással nem semmi pénz. Bármelyiket választhatod. Tulképpen a kártyát a tévébe dugni nem nagy kunszt de a parabolát is be kell lőni, majd amikor bejön a jel telefonálni kell és aktiválják a kártyát és utána lehet csatikat lekeresni. Én jobb a békesség alapon a szerelős megoldást választottam. -
OldMike
őstag
válasz dufi71 #46552 üzenetére
Nem ismerem a körülményeidet, de wifi akadozásnak többféle oka is lehet. A router wifi erőssége, a router és a tévé közti távolság, esetleg közbenső falak. Aztán a használt wifi csatorna leterheltsége. Persze lehet valamilyen szoftveres hiba a tévében is, ezt más LB tulajok tudnák esetleg megerősíteni, vagy cáfolni.
Én a 2012-es tévémen elég sokáig wifin használtam a DLNA megosztást, és 18-20 Mbps rátájú videókat is vitte. Aztán mégis le kellett mondanom róla, mert a társasházban annyian kezdtek wifizni, hogy bedugultak a csatornák, és a felét sem bírta. Jött a kábelezés, azóta nincs gond.Csaba1203
Ezt neked kell eldönteni, célszerű azt választani hogy jelezze a frissítést, de ne hajtsa végre automatikusan.[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
vj0c1
aktív tag
Nem vagyok otthon, hogy kipróbálhassam, de akkor is megkérdem.. hogy lehet 671v-n bekapcsolni a trumotion-t? Akármelyik képbeállítással próbálkoztam (haladó1, 2) a trumotion végig szürke volt.
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
nemurea
aktív tag
válasz #94529552 #46555 üzenetére
Köszönöm az infót! Nekem 2013-as tévém van (LN577S), azon kicsit mások a menüpontok, mint amiket leírtál. A nyelvvel foglalkozó pontban (Opciók) nincs olyan, hogy billentyűzet nyelve. Olyan van, hogy Irányítóeszköz-lista, és ott fel is hozza a billentyűzetet, de nem lehet vele semmit sem csinálni. Az Ország beállítása Magyarország, a nyelv mindenhol magyar. Nem veszettül nagy gond, csak ha a Youtube-on keresek, akkor jönne jól - de eddig szerencsém volt.
Amúgy nem azért Logitech, mert az trendi, hanem mert egyben bill+touchpad, és használtan csak 2000 Ft volt Nem volt szabad otthagyni.
-
zsolt19900
őstag
no emberek, megígértem hogy referálok a 671emmel kapcsolatban és hát amit én mint nem igen hozzáértő tapasztaltam: frankó kép de tényleg, amikor fHD-t nézek olyan mintha itt lenne a csóka a szobámban persze a sat-tv adások is mennek néha rajta és azok sem annyira vészesek nagyon jó ez a magic remote is.... tettszik ez is
a hangja is meglepően frankó egy lapostvhez képest.... de persze egy alap genius fadobozos stereo hangfalpárost rádugva érezhető a különbség
igazából ennyit tudok hozzászólni, ill. segíteni.... és én is nagyon köszönöm a tanácsokat és azt, hogy minden -néha hülye- kérdésemre is választ kaptam tőletek! nagyon királyok vagytok
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
törölt tag
válasz zsolt19900 #46565 üzenetére
Örülünk neki, hogy elégedett vagy. Böngészés, youtube, 3D? Ha nem frissítettél, ne is erőltesd, ez általános vélemény. Ha nincs különösebb okod rá. Némelyik Smart funkciót csak regisztrálás után tudod használni, továbbá feltétel a Menü, Általános, Saját oldalam menüpontban lévő Nyilatkozatok elfogadása.
-
zsolt19900
őstag
válasz #94529552 #46566 üzenetére
hát igen, a frissítés megvolt az első alkalommal picit lassúcska volt, de most már jó -azt vettem észre, hogy menüpontokra rámutatva kihoz ilyen kis segédleteket hozzá.... kb ennyi volt a frissítés
3d-t még nem próbálta, böngészés megy vele, dzsátube is megy rajta rendesen
igazából annyi lenne a kérdésem: a MMben teljesen frankón "akadásmentes" volt a lassú mozgókép, no nálam nagyon nagyon ritkán nem az.... ilyesmi, hogy hz állítás van külön menüpont, vagy azt a tv saját maga lövi be?
igazából prohardver -másik lg, de ugyan az a panel ill. beállítások- teszt alapján lőttem be a képet és tök frankó is, csak néha ezek a kis beakadások zavarnak, de azok is nagyon nagyon ritkán vannak csak jelen és nem is mindig, most pl megnéztem a transformers legújabb részét, no ott nem is volt, de pl egy másik filmben pedig igen.... vagy ez filmfüggő és nem is tudok mit tenni ellene? vagy gondoltam még a hdmi kábel milyenségére.... végül is egy alap high speed enthernet kábelem van, ezzel van összekötve a laposom ami egy lenovo y570, amiben választható a külső ill az igp -hogy melyik menjen- de sajnos a kmplayer-t nem engedi hozzáadni a külső geforce gt 555höz.... ezzel jobb lenne a videólejátszás, ha valamilyen lejátszóprogit hozzá tudnék adatni vele, vagy a beépített igp is elbánik vele megfelelően?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
DaliBaba
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tőletek segítséget kérni!
Kinéztem egy LG 65 LB730V típusú tv-t és van egy Samsung ue65 f8000 használtan ellene!
Biztos van akinek van vele otthoni körülmények között is tapasztalata, azért is írtam!
Nekem az LG jobban tetszett és a passzív 3D is jobban bejött, nekem egy Samsung PS51E550 plazmám van most a nappalimban őt váltaná az LG és még annyi hogy a samsungnál az aktív 3D -t nem igazán kedveli a szemem...
A Kérdésem pedig a következő: Bátran vágjak bele vagy hagyjam inkább még ezt a 165 cm Led témát a következő bár drágább szériákig?
A válaszokat, segítségeket előre is köszönöm!
-
Papi86
csendes tag
Köszönöm a válaszokat OldMike és gabaly.
-
TRob1
veterán
válasz dufi71 #46552 üzenetére
Már írtam Brendonkának is, hogy szerintem nálam az újabb fw oldotta ezt meg (04.32.20). Igaz, nem vagyok benne biztos, de mostanság (kb. azóta) 1080as 3D filmeket is lehet wifin nézni (nem elkezdeni, hanem végignézni )
Ezt a fw-t nem ajánlotta fel a tv, sőt a magyarok a honlapra sem tették ki, de ha bármely más nyelvet választod az lg honlapján, a 650v-nél már le is tudod szedni. Egy pendrive-ra vagy hdd-re rádobod, és mehet is a frissítés... (természetesen ugyanúgy marad benne a magyar nyelv és minden más is)¤ R'n'R ¤
-
törölt tag
válasz zsolt19900 #46567 üzenetére
Nálam az igp-vel tökéletes a lejátszás. Full HD/60 Hz-re állítottad? TruMotion-t tiszta, vagy plusz, vagy te is be állíthatod fokozatonként Felhasználó módban. HDMI, haladó1 képmód. Majd a belső lejátszót is használhatod, azt célszerű lesz lan-kábellel.
-
padi68
senior tag
válasz Sallala1978 #46541 üzenetére
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
zsolt19900
őstag
válasz #94529552 #46571 üzenetére
hmm ebbe majd még belemélyedek jobban hát e táblázat szerint állítottam be és a képe az jó lett tényleg csak néha-néha akad nagyon ritkán
a trumotion nálam itt azt hiszem, hogy szürke nem lehet állítani rajta és a hz értéket sem tudom, hogy hol kellene állítani a pcm amúgy a hdim3 ra van kötve
-
-
Technoman
őstag
Egy pillanatra nekem is bejött az oldal, én mint ha a 47LB650-est 150 e-ért láttam volna , de nem esküszöm meg rá
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz Technoman #46577 üzenetére
47lb630ast láttam 130-139 ért sima smart nem 3dtv
-
nimfas
addikt
most nekiálltam filózni....
42LB671-et néztem ki.
Aqua-nál van raktáron, de a garis leírásnál ilyet találtam:
"6.5 Kell fizetni a Garanciális gyorsposta szolgáltatásért?
A házhozszállítással rendelt termékek jogos garanciaigénye esetén ingyenesen hozzuk a hibás terméket, visszük a cserét vagy a javítottat.
Üzleteinkben személyesen vásárolt termékek jogos garanciaigénye esetén csak az oda szállítás díját kell fizetnie (30kg alatt 1.990, ez felett 7.500 Forint).
Ha a garanciális igény nem jogos vagy a termékhez gyártói garancialevelet biztosítottunk, az oda-visszaszállítás díja 30kg alatt 3.800, ez felett 15.000 Forint."Na most akkor ingyenes a futár avagy nem?
Mi a helyzet a +3 év gari esetén?Ledtvplaza.hu-n pedig ingyen futárt ír, ingyenes szállítást....
Azért az aqua elég régi cég... mi van ha másik (plaza) tönkremegy... google maps-on megnéztem a telephelyet... ne tegyétek 1162 Budapest, Szilaj u. 4.
-
TRob1
veterán
válasz brendonka23 #46574 üzenetére
Hááát, mivel lassan 1 hónapja kinn van és a magyar honlapon illetve a tv-n még mindig nem elérhető, ki tudja? Lehet h soha... Ez amúgy nem barkács. Ha megnézed az LG honlapját, ott vannak mindig a szoftverfrissítések, simán tölthetők, a tv meg automatán felajánlja a frissítést ha bedugod a pent vagy hdd-t (és persze előtte rámásoltad ). Csak vhogy az utolsóval "kissé" késnek.
¤ R'n'R ¤
-
zsolt19900
őstag
válasz Technoman #46579 üzenetére
én Lg honlapon még azt olvastam, hogy csak bizonyos uhdre.... szóval ez megint érdekes, lehet hogy valami egyedi akció
-
szaboger
tag
Nem tudok dönteni én sem 650 vagy 671 -est kerestem 42 -esbe de most a 630 on gondolkodom 3d-n kívül miben gyengébb még, mert a +3 év itt is csábító vagy 671 -es valamelyk ajánlott webshopból garikiterjesztéssel. Segítenétek . Alapvetően a 3 d nem lételem MKV-k lejátszása külső winyóról netezés ami megfogna de, úgyis kábelen lesz mellé rakva egy laptop alapból, ezek alapján mit javasoltok 42 -esbe mertmár 100-140 között mozog az ár.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz szaboger #46586 üzenetére
Szia!
Elvileg a 650 és 670 között csak pár kvázi "képjavító" eljárás megléte avagy hiánya a különbség, ennek ellenére ugyanazon beállítások mellet egymás mellé téve a két tv-t nekem érezhetően jobban tetszett a 670 képe.
Ez persze erősen szubjektív (főleg annak a tudatában, hogy elvileg mindkettőben ugyanaz a panel van). Szerintem nézd meg mindkettőt élőben elvégre azzal a TV-vel fogsz "élni" amelyiket választod
-
-
vj0c1
aktív tag
válasz Stevenstyle #46589 üzenetére
Igen, eddig én is eljutottam, de nem tudok hozzáférni ahhoz a ponthoz, ahogy látható szürke. Olvastam, hogy mindenki kikapcsolt állapotban ajánlja, de érdekelne azért, hogy hogy lehet bekapcsolni.
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
nimfas
addikt
42LB671 tulajokhoz... 2 láb távolságát megmérné valaki? Előre is köszönöm!
-
Sholom
tag
Edigital Black Friday LG akciók:
49LB5500 119.900
47LB630V 149.900
40UB800V 169.900
47LB650V 169.900
65LB730V 579.900
65UC970V 849.900
[ Szerkesztve ]
-
emodzol
újonc
Sziasztok!
A marketworld-ön este fél1kor a 42lb650v 99.000 Ft volt, létezik? Ár-érték arányban ez elég jó nem? Be is rendeltem, ma reggel már nem volt fent az oldalon. Igaz, még visszaigazolást sem kaptam.
-
nimfas
addikt
Rákérdeztem a ledtvplaza-nála garancia kérdésre...
"A készülékből jelenleg Sajnos nincsen raktáron.
Nagy valószínűséggel a jövőhét folyamán fog belőle érkezni.
Alapból 2 év garancia jár a készülékre, ebből az első év gyári garancia,
a második év pedig bolti.
A + garancia az Árvilágos garancia, tehát nem gyári garancia.
Meghibásodás esetén házhoz megyünk önhöz és elszállítjuk a készüléket
szervizbe ingyenesen."Kérdés hogy nézzek 2 év gyári garis helyet, vagy megbízható a bolt ?
-
dufi71
újonc
válasz csaba1203 #46562 üzenetére
Köszi a választ! Nem tudom mennyire leterhelt a router,de a gyerekeknél laptop,meg vagy 4 telefon van itthon ami használja. Lehet hogy azért nem tudja átvinni a filmeket? Most viszi! Lehet hogy ez a router problémás? Van amikor nem enged seedelni se! A 720p-t viszont akadozva! 2 perc lemegy utána tölt,majd megint1-2 perc és tölt! Igy nem lehet filmet nézni! Köszi mégegyszer!
-
dufi71
újonc
válasz #94529552 #46571 üzenetére
Kösz a választ,de sajna nem vagyok járatos a témába. Mi az fw? Még nem is regisztráltam az lg honlapjára. Igy is le tudom szedni valahonnét ezt az fw-t? Lehet hogy a router sem engedi rendesen át a filmeket? Bár kiprobáltam vezetékkel is és ugyanaz volt a problémám! Router közvetlen a tv-be csatlakoztatva is akad a film! A 3D-s szinte folyamatosan tölt,kb 10-20 másodpercet tud lejátszani! Már tényleg csak egy külsö vinyo segit hogy a számomra megfelelö,tetszö tv-n ne csak játszani,tvzni,meg rádiot hallgatni tudjak? Ez a smart share program pedig elég jól müködött egy 2 éves lg-nél ami vezetékkel volt összekötve és mindent lejátszott!
-
Stevenstyle
senior tag
válasz dufi71 #46599 üzenetére
A SmartShare programnak nincs semmi baja.Nálad elvileg folyamatosan pufferel pár másodpercenként. Vagy TV vagy router problémának tűnik elsőre.
Kérj kölcsön egy routert és próbáld ki azzal első körben. Így látatlanban ezt tudom tanácsolni, ha azzal is csinálja akkor lehet tovább haladni. Nem kell aggódni, előbb-utóbb kiderül, hogy mi a szűk keresztmetszet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- Weblap készítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs