Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz zsolt19900 #46100 üzenetére
bocsi még az előzőhöz:
lg 47lb650v miben tér el a 671 től? a talp kiképzés? vagy "sokkal" rosszabb a 650 mint a 671?
a talp kiképzése ugyanis jobb lenne nekem a 650esé, de ha sokkal butább, akkor marad a 671 (persze, ha jókat mondtok róla)
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Lefty
addikt
válasz zsolt19900 #46102 üzenetére
A 671-nek sokkal több képjavító funkciója van, szebb a képe, szerintem megéri a plusz pénzt.
-
Azurooandrew
tag
Sziasztok,
érdeklődnék, hogy 55-ös méretben az LB730/731 tulajoknak milyen tapasztalataik vannak foci közvetítések alatt a csíkozódás, foltosodás mértékével?
Továbbá, hogy (az általam még az LM sorozatból ismert) a szuperfelbontás funkció mennyire kezeli jól a digitális sd adásokat?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
a szebb képért jár a plusz pötyi, de ezek a képjavító dolgok sokszor inkább visszaütnek mint javítanának, vagy nem?
igazából filmnézésre lenne legfőképp használva, de persze mivel smart ezért netre is.... ezeken a nagyobb paneleken zavaróan paszteles tud lenni pl. egy dvdrip lejátszása? mert ugye nem minden filmet tudok hd-ban megnézni
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
TRob1
veterán
Ez asokkal több képelbaxó funkció olyan mint anno a fényképezőknél a minél nagyobb megapixel?
Biztos szebb a képe, vagy csak elvileg?
Amúgy én a 650-est vettem, mert jobban tetszik a tv, és semmivel sem láttam szebbnek a többi képét (mondjuk nem is vagyok "vájtszemű", de amúgy sztem rohadt szép képe van)¤ R'n'R ¤
-
törölt tag
válasz zsolt19900 #46100 üzenetére
Hacsak nem ragaszkodsz ahhoz az üzlethez, kedvezőbb áron is beszerezheted a tévét. 47", 42" Igen, úgy nevezik, hogy valós 100 Hz-es tv. IPS panel, és direkt led van mindkettőben, nem pedig edge led. A 670-731-es szériákban van Local Dimming is, ami a lekapcsolható ledeket jelöli. Ajánlott típus mindkettő, lehetőségeid szerint, én inkább a 671V-t javaslom. A képjavító funkciók nélkül is szép képet kapsz, de igény szerint kikapcsolhatod őket, nem kötelező használni. Itt egy összehasonlítás: [link]
-
watador600
senior tag
[link]
itt ami érdekes az a 32lb5600, ez mennyire egyezne egy 5610-essel? és ez a 27,8-as dolog mennyire lenne feltünő? Egy LG Flatron M227WD-t váltana. (ez egy tv-monitor kombó, itt semmi laggot nem tapasztalok még alap üzemmódban sem.)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
direwolf
őstag
Egyéni ízlés kérdése, hogy valakinek tetszik, vagy nem a digitális képjavítás. Én is a naturál kép mellett vagyok, de ha valakinek a gumicukor kell, akkor egye. Amúgy LCD-n nem egyértelmű, hogy ront-e a képen ez vagy az, mert alapból nagyon messze van a valóságtól sajnos. Plazmán egyértelmű, hogy minden ilyen bizbasz OFF.
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
d3tox1c
senior tag
lg700v beepitett lejatszojanak hol vannak a beallitasai?
Feliratok hulyen jelennek meg.
Valaszokat koszi. -
zsolt19900
őstag
válasz #94529552 #46107 üzenetére
egyáltalán nem ragaszkodom a bolthoz, max olyan szempontból, hogy mmben edigitálban tudok hozzá venni kiterjesztett garit, és most az edigitálban a kisebbhez kapni ajándékba hangprojektor -lehet, hogy értelme nincs, de ajándék- de szívem szerint a nagyobbat venném, csak annyit hirtelen nem költené rá
a nagyobbon törvényszerű, hogy elmosottabb lesz picit a dvdrip film, mint a kisebben? vagy ez hülyeség, hasonló lesz a minősége 42 és 47 colon is, mivel dvdrip és nem HD?
-
törölt tag
-
Zsmester89
őstag
válasz zsolt19900 #46105 üzenetére
Amit írtál, nem edge hanem direkt ledes, aminek a lényege, hogy blokkokra van osztva a megvilágítás (nem körben oldalt). A 650 belépő széria, nem tudja olyan jól kezelni ezeket a blokkokat, talán a legnagyobb különbség az, hogy a 670(1)-től felfelé szebb a feketéje. Ez nem marketing bulls.it, tényleg szükséges jó.
Az alább kérdezőnek ha pontosabb kérdései vannak 730-al kapcsolatban, írjon privátot, vagy itt kifejtve, amúgy nagyon jó választás.
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
direwolf
őstag
válasz Maddoxtomi #46090 üzenetére
"Röviden, mi az, ahol a parasztvakításon túllépünk, és valós használható UHD-t kapok?"
50" 1 méteren belül
60" 120 centin belülEzen túl NEM fogsz különbséget látni a fullhd és az uhd között akármilyen technológiai csoda is történik.
Hacsak nem távcsővel nézed a tévét@Zsmester89: csak mindig elfelejted azt is kommentelni, hogy a local dimmingnek milyen mellékhatásai vannak. Akit nem zavar, hogy az alig látható foltosodást igen láthatóra "varázsolja" annak biztos elfogadható.
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
zsolt19900
őstag
válasz #94529552 #46112 üzenetére
Zsmester89: a blokkokat mondta az eladó is, és a lekapcsolhatóságot is jéé egyszer egy korrekt eladóval találkoztam zsír
Pumma: olyan 2.5m nél lenne a szemem a tv-től, erre megfelelően elég a 106cm tv is? picit sok a nagyobb tv ára, de ha ilyen távolsághoz már az "dukál" akkor átcsoportosítok rá és megveszem a nagyobbat
amennyiben a kisebbre esik a választás, látom ahhoz valahol jelölik az ajándék hangprojektort, valahol pedig nem.... gondolom ha az LG oldalán írva van, hogy most úgy van promotálva, akkor kötelező hozzá adnia minden egyes LG oldalon megjelölt áruháznak ugye? mert pl egyedül az edigi oldalán látom, hogy írják hozzá, se az euronics se az mm nem írja hozzá, hogy lenne ajándékba
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz watador600 #46117 üzenetére
PC, Laptop, akármi rákötve. Majd a HDMI bemenetet PC-re kell átnevezni, képmódok közül a "játék" választása kell. Így kikapcsoljuk a képjavítókat.
zsolt19900 Olyan távolsághoz a nagyobb kellene az ajánlások szerint.
A projektor promócióról a boltokat vagy az LG-t kérdezd, ha van most live-chat. -
Yogi Bear
aktív tag
válasz Lallerapu #43197 üzenetére
A számítógép hangkimenetét kell HDMI-re állítani. A HDMI csatlakozás képet és hangot is visz.
Windows 7 esetén a tálca jobb oldalán az óra mellett fehér hangszóró ikonra jobb gomb, helyi menüből "Lejátszóeszközök", majd a "Hang" nevű felugró ablak "Lejátszás" fülén a listából kiválasztod a TV-det.
Ezután már a hang a TV felé fog menni. :-)
.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
-
SenorDave
tag
Up
-PS3/4 gépek tisztítását, pasztázását vállalom. 3 kerület .Írj bátran!
-
zsolt19900
őstag
válasz #94529552 #46118 üzenetére
okés megfogom kérdezni mindenképpen pl. tőlük megvenném a "kisebbet" akkor itt kiterjesztett garival 160ba megállna a dolog -ez úgy egész jól hangzik a pénztárcámnak is- namármost: ez gyári gari? vagy maga a bolt ad kiterjesztett garit és csak az első 2 év rendes Lg gari, vagy még az sem, az is bolti?
azért a kérdés, mert olvastam hsz-eket az árukereső kérdez-felelkjében, és ott az volt, hogy csak az mm, edigital és még egy üzlet kap közvetlenül Lg terméket, a másikok nem tudnak Lg garit adni, mivel nem ad nekik az Lg.... most ez butaság? vagy tényleg így van?
-
törölt tag
válasz zsolt19900 #46121 üzenetére
2 év gyári LG garanciád lesz, szükség esetén a szerviz kiszáll és az otthonodban javítja a tévét. Lapozz vissza ide >(#46086), ezt már többször megbeszéltük itt a topicban is.
Az árukeresőn lévő beszélgetéseket nem venném figyelembe, mivel oda bárki bármit névtelenül beírhat. A+ garanciát az fogja állni, akinél kötötted, erről több infót nem ismerek. Néztem a klíma-szaküzletet, egy klíma szállítása díjtalan, viszont tévére 3500 Ft-ot felszámítanak a szállításért, amikor ingyen kihozza több üzlet is. Én biztosan nem fizetnék érte, de ezt te tudod. -
zsolt19900
őstag
válasz #94529552 #46123 üzenetére
akkor is még csak 163ezer forint 2+3 év garival, ami azért nem rossz ár szerintem, hirtelen megnézve a többi árat azokhoz képest jó
de
még holnap meg pár napig megrágom, hogy áldozzak-e a nagyobbra és akkor úgy is más lesz a szisztéma
-
watador600
senior tag
válasz #94529552 #46118 üzenetére
Köszi, akkor valószínű, hogy ő lesz.
Több hete nézegetem amúgy ezt a modelt, nagyon tetszik, meg a válasz időt is nézegettem, csak fater teljesen elbizonytalanított, hogy a válaszidő milyen lesz, meg hogy szellemképes lesz... Monitor fele valahogy nem húz a szivem, ezva tv tetszik nagyon, ezért nem ilyen egyszerü ez.
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
huncutka1029
addikt
válasz wong kok wah #46097 üzenetére
mert a cinema city-ben 200-ért megveheted.
Vagy az E-bayen is lehet 250 ft-ért rendelni1490 / 1 gyáriért = 5 cinema citys szemüveg.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
szabferi
tag
válasz zsolt19900 #46105 üzenetére
Valahogy nekem az LG képjavító featurek bejöttek.
Havernak SHARP TVje volt régebben nálam egy ideig, ott kb 2 perc TVnézés után elkezdtem keresni hogy hol lehet kiütni az összes képjavító cuccost, mert marhára nem bírom a szappanopera effektust.
Most amikor megvettem az LGt (47LB730) tartottam tőle hogy itt is ilyen élményem lesz, de olyan szinten nem látható semmiféle képjavítós mellékhatás, hogy a menükben még csak a közelébe se kellett mennem ezeknek a beállításoknak.
Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy a SHARP ami nálam volt az 3+ éves TV, tehát simán lehet hogy azóta ők is javítotttak, meg hát mostani samut nem is láttam, szóval az összehasonlítási alapom sovány - de egy biztos: engem marhára zavarna ha a képjavító nagyon beleszolna az adásba
-
SenorDave
tag
Üdv. Párnapja lettem tulajdonosa egy LG24MN33D-PZ kütyünek.
A hátső usb csatlakó nagyon szép és jó mivel tabletet is lehetrákötni és érzékeli a belső+memória kártyát is benne így elég letölteni tabletre a filmet és mehet is a tv re nem kell pendrivra másolgatni.
A minusz hogy mit ér ezaz opció ha nincs egy gramm hang kimenet se a tv-n......
Se egy füllhalgató semmi..
Kép az szép
Zajcsökkentés alacsonyan
Mpeg zajcs off
Dinamikus kontraszt off-PS3/4 gépek tisztítását, pasztázását vállalom. 3 kerület .Írj bátran!
-
pit stop
addikt
válasz zsolt19900 #46124 üzenetére
Szia! (Első hsz.-edhez is reakció)
Én nemrég vettem meg 42LB730-as tévét, ami még elvileg annál is újabb amit te néztél ki. Sonyval, vagy épp pont a Sharp-pal összevetve megbántam, hogy nem azok közül vettem. A sarkok sötétedése LG-nél tipikusan látható, és bár sokan nem veszik észre nekem nagyon szúrja a szeme. E mellett a Smart funkciót is jobbnak láttam Sonynál (Sharpot mondjuk ebből a szempontból ahogy olvastam nem dicsérik).
Ez az én szubjektív véleményem.[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
zsolt19900
őstag
válasz pit stop #46131 üzenetére
az lgnel én annyit láttam, amikor belepett a menübe akkor mind a négy sarka feketes lett... most hogy ez menü effekt vagy panel azt ne kérdezd :-)
de örülök, hogy még nehezebb lett így a döntés számomra :-D
viszont a haromdeje az LG nek jobban tetszett mint a Sony é, pedig mindkettő passzív
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Lehet, hogy simán csak kezdek meghülyülni, de azt vettem észre a tévén (LG 42LA620S), hogy keret van a kép körül. Minden bemeneten (lásd a képet). Másfél éves a tévé, és lehet, hogy eddig is ilyen volt, de nem tűnt fel.
Kérdésem, ez ilyen, vagy baj van, vagy csak hülyülök?
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
MR!!
aktív tag
-
Hegyirabló
veterán
-
SenorDave
tag
Csak szerintem jobb kikapcsolva?
[ Szerkesztve ]
-PS3/4 gépek tisztítását, pasztázását vállalom. 3 kerület .Írj bátran!
-
watador600
senior tag
A Clickshop bolt megbízható? Rendelt már valaki onnan tv-t?
Elmentem ma a Metroba, mert ott volt akciós a tv amit kinéztem (32lb5610) de a mintát is elvitték, reggel jött a mail, Emagtól, hogy újabb akció, reggel még fennt volt a tv, mostanra már nem... és most nem tudom honnan rendeljem.Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
parkr
őstag
válasz watador600 #46137 üzenetére
220voltnál csak egy ezressel drágább, de az megbizhatóbbnak tűnik nekem
-
törölt tag
Lehet a tiéd olyan, de nézd meg zsmester89 fotóit, alig látszik a sarkoknál valami szösz, az enyém is ilyen. Tévézés, és filmnézés közben nekem tökéletes.Többen is járnak hozzám mozizni, de még nem kifogásolták. Ha azt mondod, hogy az Sony menüje gyorsabb, és a smart funkciók jobbak , akkor még nem jártál a topicjában. Pár oldalt azért elolvashatnál ott is. Ez meg az én szubjektív véleményem volt.
-
dWan
tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt vagyok. Tegnap nézegettem a Media Markt-ban. Passzív és aktív 3d-t akartam volna összehasonlítani, de hihetetlen módon aktívat nem tudtak mutatni.
2 Lg-t néztem meg. Az egyik a 49 UB850V a másik pedig az 50 LB650V. Egymás alatt volt a két készülék elhelyezve, a 850 szemmagasságban míg a másik alatta. A kettő között a 3d ég és föld volt. Nem az élesség, hanem a kép mélységében volt óriási az eltérés. Szerintetek van jelentős különbség a két készülék között a 3d tekintetében, vagy csak szándékosan eltérő beállítást alkalmaztak, hogy a drágábbat vigyék?
A másik, hogy mit ajánlanátok 42" fölött és 250k alatt? Smart funkciók nem lényegesek, a 3d lenne lényeges.
-
dWan
tag
Most nézem, hogy a 49 UB830V a legolcsóbb. Erről van valakinek tapasztalata? Sajnos élőben nem láttam.
-
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Tv vásárlás és LG a választottam.A kérdésem mi a különbség az LG 32LB5820 és a sima 5800-as modellek közt,mert én semmi érdemit nem találtam a neten róla és még az ára is hajszálra egyezik?
-
béke
aktív tag
Csak ha esetleg valaki most venné új készülékét és ilyesmiben gondolkodik azoknak jó ajánlat lehet mert egy kis ajándék is jár most mellé!! LG LB671v 3D Smart WebOS+LG NB2540 Hangprojektor
Alá írás :)
-
törölt tag
válasz csaba1203 #46143 üzenetére
A talp az egyedüli eltérés a két tv közt. [link]
dWan Kicsit lapozz vissza, ha jól emlékszem, nemrég két fórumtárs vett UHD-tévét. A 850 és 830 közt úgy láttam szintén a talp a lényegi különbség. Összehasonlítás Mi itt mindenképpen a passzív 3D-t preferáljuk.[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
Szvsz ne bánd, hogy nem sonyt vettél. Főleg ne a smart miatt! Kb 2 maximum 2,5 db értelmes alkalmazás van a sonyban. Youtube és a zenefelismerő alkalmazás ( filmnézés közben, ha megtetszik valamelyik zene, és nem tudod kicsoda/micsoda, csak egy gombnyomás, és pár másodperc múlva már van is eredmény). A sony távirányító katasztrófa, és a menühöz is minimum pilótavizsga kell.
Én bánom már, hogy sonyra váltottam a samuról.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
pit stop
addikt
válasz #94529552 #46140 üzenetére
Az első felére reagálnék, a második felét valóban személyesen tapasztalnom kéne.
Mint írtam nemrég vettük, és a Mediamarkt-ban (és több helyen is néztem őket) is feltűnt például - ahogy többen is írták már itt is - hogy a mostani LG-k sarkai egy hajszállal sötétebbek; míg ezt a többi tv-nél én nem láttam (ami nevesebb gyártó normális árkategóriájú terméke). Nyilván nincs tökéletes, csak akkor ha fizetsz még többet - és akkor se kapod meg egyik gyártótól sem a teljes tökéletességet.
Ha annyit kibír legalább, mint az előző akkoriban hasonlóan kategorizált Samsung tv (10+ év), akkor visszaszívom ami rosszat mondtam LG-ről. De még nem győztek meg.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
generic
senior tag
30 colos full hd nemokos LG TV-vel nem lehet megoldani, hogy felismerje az 1 TB-nél nagyonn HDD-t?
-
bferke
csendes tag
válasz huncutka1029 #46126 üzenetére
Köszi!
Sikerült Egerben az Uránia moziban 220 Ft volt a szemüveg ára. Kipróbáltam az üzletben és jól szuperál. Azért köszi a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.