Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
válasz szaszalino #45548 üzenetére
Értem, meggyőztetek. Megrendeltem a 42LB730V-t, ha minden igaz keddre itt is van. Remélem nem fogok csalódni benne, mert most nem 2-3 hónapra veszek TV-t. Továbbá még szimpatikus hogy normális távirányítót is kapok, mert ezzel a magic cuccal csak szenvednék.
-
Shingen
addikt
válasz brendonka23 #45547 üzenetére
Pl.
Ne wifin használd , ha azon használod.
Inkább vegyél hdd és azt csatlakoztatva nézz filmet.風林火山
-
-
Amadako
tag
Sziasztok
szeretnék 80 ezerért venni új tv-t,nem nagyon értek hozzá de usb-t minden féleképpen szeretném hogy lehessen beledugni.Ennyi pénzért mit tudnátok ajánlani?
Válaszokat előre is kösz
Amadako
-
Toninho13
aktív tag
Sziasztok!
42LB671V tv-m van és streamelni rá sehogy sem tudok. Próbáltam WMP-rel, ahol azt írja ki, hogy az eszköz nem elérhető (akkor miért látszik a listában?). Próbáltam androidos telóról 2player program segítségével, ahol Invalid Args 402-es hibát ír ki. Amennyiben a Wondershare alatt választom ki a minidlna szervert, úgy minden további nélkül lejátsza a dolgokat. Van valami extra beállítás, amit a telón aktiválni kell, hogy elfogadja a streamelt tartalmat? -
enonlui
tag
Hali mindenkinek.
Most próbálom be lakni az LG 47lb700-as tv-m de nagyon idegesít pár dolog. Ezekben kérnék segítséget.
1~ hogy össze kötöttem Hdmi-vel a laptopot a tv-vel viszont amikor nézem a filmeket akkor szaggat a kép és szellem képes. Ezt lehet orvosolni vagy ez van, itt tart a mai technológia?
2~ van ez a automatikus sötétítő, ki is kapvsoltam de ugyan úgy csinálja.
Valaki valamit? -
tigipuf
senior tag
-
enonlui
tag
7-es széria,
Lehet hogy a gagyi mkv fájl a probléma
Azt hogy automatikusan ne sötétítsen hol kell be állítani -
enonlui
tag
Vagy lehet hogy a laptop videó kártyája gagyi, illetve hogy nem tud a Hdmi-vel normálisan át menni a jel.
Akkor tényleg kell egy blu-Ray lejátszó? -
enonlui
tag
Sajna nincs, de miért?
A pendrive vagy a külső merevlemez jobban át küldi a jelet mint a laptop? -
huncutka1029
addikt
válasz enonlui #45568 üzenetére
Látom nem sok érdemit kaptál eddig.
1 akadozik a kép.
első lépés, Ncore-on is és másutt is van olyan nem tom mi célból konvertált film, aminél 22-23FPS a képfrissítés. ezek mindig is darabosak lesznek, nincs mit tenni vele.
Az LG tv-k 24P real cinema rendszerűek, ezért olyan filmet keress ami 24FPs (23,9542akármi)Második lehetőség:
A HDMI-t ahová csatlakoztatod nevezd át PC-re, vagy játékgépre, akkor kikapcsol minden olyan képjavítót, stb, ami miatt laggol a kép.három:
nézd meg a pc VGA driverében a beállításokat,Saját digitális síkképernyőm opciónál és állítsd be 1080i 60HZ re, akkor optimalizálja a nagy kijelzőre.
korábban írtunk már róla, kicsit keress vissza.Sötétedés:
Van a tv-ben intelligens érzékelő, ami a környezeti viszonyokhoz igazítva játszik a háttérvilágítással.
ECO-módnak hívják, kapcsold ki, és megszűnik a gondod.kb ennyi.
[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Shingen
addikt
-
watador600
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék a közeljövőben vásárolni egy 32"-os tv-t, és főként géppel lenne használva. [link]
Ezt a tv-t néztem ki, szerintetek ez megfelelő lenne? Vagy inkább még gyűjtsek egy komolyabbra? Játékra lenne használva inkább.Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
vatafakk
aktív tag
sziasztok,
én is egy LB5610-est néztem ki, az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e a +15 000 forintot kiadni az LB5700-ért, hogyha a smart funkciót nem nagyon használnám?
a kijelző és a speakerek ugyanazok a két modellben?
-
WaterWawe
őstag
válasz watador600 #45573 üzenetére
Pont ilyenem van. Jó TV, én is PS4-hez használtam de megválok tőle, mert nagyobbra váltok. Egyébként megvoltam elégedve vele, 70k-ért teljesen jó TV.
-
watador600
senior tag
válasz WaterWawe #45575 üzenetére
PC-vel esetleg nem használtad? Van benne játék mód?
Nagyon tetszik, és pont csak az van benne ami kell plusz, ennyiért nagyon jó vétel szerintem is.(#45574) vatafakk
Szerintem, ha nem használod nem éri meg. Én úgy láttam, hogy minden ugyan az, csak a smart funkció az ami plusz.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
Arkhalon
tag
Sziasztok, TV vásárlás előtt állok és két típus között vacilálok. A TV-t 2,5m távolságból nézném, főként filmek, 3D ,és tv nézésre használnám. A kérdés az hogy erre a távolságra elég e a 42" mert akkor a 42LB700v viszont ha jobb lenne a 47" akkor 47LB650v az árak miatt. Esetleg ha van jobb ötlet jöhet. Köszi szépen a segítséget.
iPhone 6 Space Gray 16GB - iPad Air 16GB Black
-
törölt tag
válasz Arkhalon #45578 üzenetére
Oda valóban a 47-es méret kellene, de inkább az LG 47LB670V-t vinném, ami kevés eltéréssel hozza ugyanazt a technikát mint a 700V.
Amadako Full HD-s 32"-os 2 HDMI, és 1 USB-vel: LG 32LB5610 -
mitoman
tag
válasz Peterforest #45556 üzenetére
Üdv. Nekem is többféle ház és töbféle hdd, de egyikre sem tudok felvenni, nem tudja valaki a megoldást a
[45533 hsz] -re?* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
-
enonlui
tag
válasz huncutka1029 #45569 üzenetére
Köszi sooat segítettél.
Azt viszont még meg kérdezném hogy, hdmi kábellel nem kellene át mennie a hangnak is?
Tehát a hifi össze van kötve a laptoppal egy Jack-Jack kábellel, a laptop pedig a tv-vel egy hdmi kábellel......!? -
gery2123
őstag
válasz #94529552 #45572 üzenetére
Nagyon jó! Köszönöm szépen a linket. Így legalább már valamit tudok róluk. ☺
Ezek alapján akkor egy 630v vagy 650v is lehet olyan jó vétel!
Samu h6400 és az előbb említettek között gondolok. Ti melyik mondjátok? Az LG képe mennyire jó? Nem felhősödik?....-- PSN_ID: GerY2123
-
WaterWawe
őstag
válasz Zsmester89 #45582 üzenetére
Ha forgatni kell a fejed az már azért nem olyan jó.
[ Szerkesztve ]
-
watador600
senior tag
Az LG 32LB650V és 32LB5610 között csak a smart meg a 3D a különbség? Vagy van más lényeges különbség is, ami PC-nél jól jöhet?
-
törölt tag
válasz watador600 #45589 üzenetére
Nézd meg itt a különbséget: [link], van játék mód az LB5610-ben.
-
TaylorPro
addikt
LG TV gyári gari csak 1-év? Csak nekem fura a gyári és bolti gari keveréke?
Ezt a választ kaptam a ledtvplaza-tól:
" Tisztelt Cím!
A készülékekre 2 év garancia van, az első év gyári garancia
a második év pedig bolti garancia.
Az árak is az alábbi garanciát tartalmazzák.
Pixelhiba esetén 3 napon belül azonnal cseréljük a készüléket.
14 napon belül bármikor elállhat a vásárlástól, ha nem elégedett a készülékkel,
illetve 3 napon túl a pixelgarancia ha jól tudjuk 4-5 pixel után lép érvénybe."
Pixel 9 Wintergreen 256
-
watador600
senior tag
válasz #94529552 #45591 üzenetére
Köszönöm szépen!
Már csak annyi kérdésem lenne, hogy láttam, hogy az egyik 500 Hz a másik meg 100 Hz meg ilyen javító funkció, olyan javító funkció... na most. Ha PC-vel használom, és be van kapcsolva ez a játék mód, akkor végülis ezek feleslegesek, mert úgy is kikapcsolja, nem?
-
Flickering
aktív tag
Sziasztok!
A 42LB650V -t 123 ezer körül megtudnám rendelni az Aquaból, ezek közül nézelődök és egyelőre a Media-ban megfogta a szemem az Lg képe meg kialakítása, megbízható hely, illetve jól döntenék szerintetek?
Vagy 140 ezerig van ennél jobb ajánlat?
[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
válasz Flickering #45594 üzenetére
Üdv! LG 42LB671 143000Ft, viszont sokkal jobb. Az LG650-hez képest sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
huncutka1029
addikt
válasz Flickering #45598 üzenetére
a többit nem nagyon véleménnyezzük, ismerjük, lévén ez egy LG topic.
LB 670 képjavítókban, és mozgásmegjelenítésben jobb mint a 650, felhősödést jobban kezeli, mivel van helyi sötétítés.
+ ehhez alapból jár 2 távpiszka, egy normál, és egy magic is.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
törölt tag
válasz watador600 #45593 üzenetére
Úgy van, kikapcsolja a képjavítókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest