Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz D.Dani #45048 üzenetére
Köszi, ez a fordítási hiba nem nagy ügy, ennyivel még együtt lehet élni. Nagyobb gond a lassulás, az miben jelentkezik?
A youtube esetében azért lenne jobb a desktop nézet, mert ott lehetne állítani a felbontást (akár HD-ra is). Az alkalmazásból nem derül ki (nekem legalábbis), hogy milyen felbontású a videó, bár lehet hogy az elérhető legjobb minőségben játssza le. Röstellem hogy megint az LM-re hivatkozok, de ott az alkalmazásban a kereséskor megadhatom, hogy csak a HD videókat listázza.42LM660S
-
Brasco31
csendes tag
Sziasztok! Információt szeretnék kérni. Jelenleg egy régi Samsung LE40B530 készülékem van. Kiszemeltem magamnak az LG 42lb620v-t. A jelenlegi tévémen is van optikai hangkimenet, de ha a tv hdmi-n kapja a jelet csak 2 csatornán küldi ki az optikai kábelen. Az lenne a kérdésem, hogy az LG esetében továbbítja-e az 5.1-es hangot? Köszönöm
-
D.Dani
tag
-
OldMike
őstag
válasz D.Dani #45055 üzenetére
Köszönöm, majd a rokon eldönti, hogy a gyorsaság vagy a YouTube fontosabb-e neki.
Hagyományos vagy Magic távirányítót használsz-e? Próbáltad-e mozgatni a WebOS kártyákat? Neki az lenne fontos, hogy a bemenetek (IPTV a HDMI1-en, DVD lejátszó az AV1-en, pendrive az USB1-en) legyenek legelöl.
Nálam a DVD lejátszó bekapcsolásakor azonnal elindul, nem vacakol mindenféle eszközcsatlakoztatással. Megértem hogy a WebOS azt szeretné, hogy a tévé távirányítójával lehessen vezérelni minden csatlakoztatott eszközt (szerencsére a pendrive-ot nem ), de így eléggé macerás.
42LM660S
-
aronpapa
tag
válasz OldMike #45041 üzenetére
Igen, és nem túl nagy megelégedéssel (Lg tár lassulás, menü lassulás, stb.).
Ha javasolhatom, egyelőre ne frissítsétek.Úgy látom, megelőztek. De tényleg ne frissítsetek, ha lehet.
Én hagyományos távot nem használok,így a kártyák rendezésében nem tudok segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Manka76
senior tag
Elérhető újabb firm: 04.34.23
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Döglött Róka
veterán
Sziasztok, nemreg lettem tulajdonosa egy 50LB671V-nek. Kerdesem az, hogy a beepitett lejatszoval tenyleg nem lehet hangsavot valtani?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Baaraanz
tag
válasz OldMike #45056 üzenetére
Ha jól értem, hogy mit értesz kártyák alatt, akkor azokat magic-kel simán drag&drop és tudod mozgati előre-hátra. Épp pár napja tettem előre a smartshare-t.
I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today
-
szabferi
tag
válasz Döglött Róka #45061 üzenetére
Ha DLNAval streamelsz (pl serviio) akkor sajnos nem lehet - úgy tudom ez a szabvány limitációja, nem a TVjé. Ilyenkor mindíg az első hangsávot fogod hallani.
USBről direktbe minden további nélkül lehet váltogatni.
-
aronpapa
tag
válasz opeter70 #45063 üzenetére
Hát, mint látod Manka76 szerint: "Elérhető újabb firm: 04.34.23"
Neked melyikre frissült most?
A frissítést nem lehet egyszerűen visszavonni.Én tegnap este néztem, nekem még nem jött meg ez az új verzió.
Az LG honlapján is csak a 03.23.25 és a 04.30.16 van fent.[ Szerkesztve ]
-
szabieable
aktív tag
LB5700 szériánál szeretném megpróbálni pendriveról a time machine-t, viszont sehol sem tudom inicializálni. Végignyálaztam a smart menüt, a sima settingset, sehol sincsen erre opció. Merre keressem?
-
Watt25
veterán
válasz szabieable #45067 üzenetére
Egy HDD (esetleg SSD) képében keresd.
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
kutyuska
aktív tag
Sziasztok,
Ezt a típust néztem ki magamnak leginkább az S2 tuner és az IPS panel miatt.
Milyen általános tapasztalatok vannak az LG "Personal TV"-ekkel kapcsolatban?
A WiFi esetén milyen security beállítások lehetségesek? ( gondolok itt WPA2, stb. )Köszi
[ Szerkesztve ]
" Babra munka, de megéri! "
-
Manka76
senior tag
válasz aronpapa #45066 üzenetére
Van az LG-nek egy szervere amin fenn van az összes firmware.
Innen szoktam letölteni.
Mivel eddig is feltettem ezt is felteszem ha haza értem, utána beszámolok.
Addig is bátraknak: Innen tölthetőLG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Zirowe
nagyúr
válasz szabferi #45064 üzenetére
Nem, a tv limitációja, nem a szabványé.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
opeter70
senior tag
válasz aronpapa #45066 üzenetére
Tegnap este még nekem sem volt újabb. Ma meg még nem néztem.
Nem most frissítettem erre a mostanira, hanem kb 1 hete.
Sajnos én szúrtam el a dolgot, mert az új tévével való ismerkedéskor addig nyomogattam össze vissza a gombokat és a menüket, amíg valahogy "beállítódott" az automatikus frissítés.
Észre sem vettem, hogy mikor, egyszer csak ott volt rajta az új verzió.
Pedig informatikusként tudom nagyon jól, hogy fenntartásokkal kell kezelni az új frissítésekket (és itt most nem csak tv-re gondolok, hanem bármilyen más eszközre is)Az lesz majd a vicces, ha az új frissítéssel is lassú marad.
[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
válasz Manka76 #45070 üzenetére
Amit Te linkeltél az egy fájl, ami valószínűleg az aláírásodban lévő 47LB671V frissítését tartalmazza. Az LG szokása szerint az azonos évjáratú, de különböző típusszámú tévéire azonos verziószámú FW-t ad ki egyidejűleg. Ettől azonban még a különböző típusok FW fájljai biztosan nem keverhetők.
Megadhatnád esetleg az LG szerver elérhetőségét.42LM660S
-
Manka76
senior tag
válasz OldMike #45074 üzenetére
Ezekre jó. LB630-LB870
Nincs külön egyikre sem.
Csak úgy tudsz onnan tölteni ha tudod a fájl teljes élérhetőséget.[ Szerkesztve ]
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
Manka76
senior tag
04.34.23 Jelentés
Szerintem gyorsabb lett minden egy kicsit.
JpDO hiba javítva.
LG Store elérés elsőre nem ment időtúllépés miatt (kezd az a gyanúm lenni hogy ez szolgáltatási hiba)
A netes szolgáltatások rendben működnek.Ha kérdés van várom őket.
-
OldMike
őstag
válasz Manka76 #45078 üzenetére
Köszi, nekem lenne kettő, feltettem már ezeket, de csak az egyikre jött válasz (de azt is jó lenne megerősíteni):
a böngészőből megnyitott youtube ugye a szokásos PC-s felületet adja (nem a tévé alkalmazást)?
a pendrive kihúzása előtt ki kell kapcsolni a tévét (ezt írja a tévé ), vagy van valamilyen "kiadás" funkció?
(láma kérdés, de megmaradt a magyar nyelv ugye?)
TRob1
A lemez rajzú kártya attól lett, hogy csatlakoztattuk a DVD lejátszót, azaz egy bemeneti eszközt jelöl
Általános:
Meglepetésemre a fejhallgató aljzatba dugott jack nem választja le a tévé hangszóróját csak akkor, ha a fejhallgató kimenet van beállítva.[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
Manka76
senior tag
válasz OldMike #45080 üzenetére
Youtube böngészőből a PC felület megy.
Elvileg úgy kell eltávolítani, de én mindig kihúzom amikor már nem kell.
Marad a magyar.
-
mitoman
tag
válasz OldMike #45080 üzenetére
Nekem 55LB700-am van, azon összes bemenet választás, ott kiválasztod a pendrive a bal oldalon, és a jobb oldalon van egy leválasztás gomb, igy tudod leválasztani. Ha csak kihúzod a tv ajánlja hogy kapcsold ki.
* LG V30 3 db, Yoga 2-13, Yoga book, tab S5e, LG 55LB700 *
-
-
mitoman
tag
válasz OldMike #45083 üzenetére
sima távon bal felül input gomb, majd nyíl felfelé, összes bemenet ok gomb. Nyil le a pendrive az alján (nem látszik csak ha lapozol lefelé a sok bemenet nem fér ki) arra ok-ot nyomni, és megjelenik jobbról a leválasztás.
[ Szerkesztve ]
-
mitoman
tag
MR közepén az input gombot hosszan kell nyomni, innentől uaz. mint az előbb.
-
D.Dani
tag
válasz Manka76 #45070 üzenetére
Köszönjük.
Az előzőnek ez volt a neve:
starfish-dvb-secured-m14tv-32.arches-3216-04.30.16-prodkey_usb_V3_SECURED.epkmostani:
starfish-dvb-secured-m14tv-39.arches-392202-04.34.23-prodkey_nsu_V3_SECURED%5B0%5D.epkaz usb helyett nsu illetve a %5B0%5D -nek lehet jelentősége?
-
Manka76
senior tag
válasz brendonka23 #45090 üzenetére
Ha egy kicsit vissza olvasol akkor megtalálod honnan lehet letölteni.
Letöltöd, kimásolod pendrivére LG_DTV mappába bedugod a tv-be és kiírja hogy frissít.LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
-
Jegesbrum
csendes tag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek!
3 LG tv között vacilálok. Mind a 3 106 cm fullhd smart 3D. Árban is 5000 forint kb a különbség az árukeresőnek megfelelően a három termék a következő:
[link]
Melyiket ajánlanátok a 3 közül?
Főként külső winchesterről szeretnék fullhd/blueray filmeket nézni valamint ps3 játékra használnám, kb 3 méter távolságból hangásra meg házimozi rendszert használnék.
Köszönöm a válaszokat. Esetleg ha tudtok ennél jobb vételt is ugyanilyen árkategóriában akkor azt is szívesen fogadom![ Szerkesztve ]
-
Nyuszo01
tag
Sziasztok, tanácsot, és felvilágositást szeretnék kérni. Párommal 4éve vettünk egy samsung lcd tv-t, és úgy érezzük hogy, idén karácsonykor kéne venni egy új tv-t Nekünk nagyon fontoss a kinézet, ezért most lg-ben gondolkozunk. Kinéztünk 2tv-t.
Az első : LG - 55LB730V És a második: LG - 55UB850V 3D 4K Ultra HD
Azt szeretném kérdezni hogy, a második ami 4k tv, miért csak egy kicsivel drágább? Mert ezután a többi 600ezer ft-tól kezdödik.... Néztem a az első linken ami full hd: Háttérvilágítás: Direct LED a 4k-ná pedig:Háttérvilágítás:Edge LED
Mi a külömbség? És ez a 380k-s 4k tv igazából idézőjelben gagyi? Jobban megéri az első tv amit linkeltem?
Meg olvasgattam a 3d-ről és en passzivban gondolkozom, mert soakn írták fáj a fejük az aktiv-tól. A passzivaz jó választás lenne? Köszi előre is a segítséget. -
jaklimakli
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Most egy újabb TV került képbe. Szerintem itt a fórumon még nem nagyon történt említés róla. Teszteket sem találok igazán. Az LG 55LB870-ről van szó. Igazán meg kívántam állni a 730-nál, ám múlt hétvégén a 730 árszintjén árulták ezt a típust. Ez a nagyobb szám miatt gondolom valamivel korszerűbb. Ami különbséget láttam, s főképp meglepett, hogy ez EDGE LED-es az LG honlapja szerint. Azaz egy bizonyos árszint felett visszatértek??? A hangrendszerben is különbözik, sőt beépített kamera is van benne (ami, ha az ár hasonló, akkor elég plusz). Látta már valaki a képét, esetleg próbálta a WEB OS-t ezen?
Üdv: J -
brobert1
tag
válasz brendonka23 #45096 üzenetére
én is egy hete barátkozom egy ilyennel, és egyre jobban tetszik
[ Szerkesztve ]
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
LG 42LB5/6** V szériát mennyire ajánljátok? SMART FullHD LED TV-t keresek és ezek a masinák tetszenek.
Azt hiszem ma az 42LB580 V-t néztem 130 körül és tetszett. de lehet a 630 V volt, nem emlékszem pontosan... Vélemény a kettőről?
Igényeimnek totálisan megfelel. Pontosan nem emlékszem a 2 oprendszer nevére, amit használ az LG a smartoknál, de ez a régebbi típussal futott.
[ Szerkesztve ]
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.