Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz A Zéé #20040 üzenetére

    Jajj hagyjuk mar ezt a dumat. Kollega leirta kerek perec: X M ert arulta, 6 ert felujitotta, 9-10Mel tobbert hirdeti. Ebbol legyen mondjuk 1M az idokozben aremelkedes.
    Hacsak nem egy 200 nmes kastelyrol beszelunk ahol fulltime projektmenedzsernek kellett lennie ejjel nappal 8 brigadra, vagy eppenseggel profi belsoepitesz aki gyalog caplatott ki olaszorszagba kifejteni a marvanyt, vagy a vak apacaktol elhozni a kezzel vert csipkefuggonyt, milyen hozzaadott erteke volt a tulajnak, ami megeri ezt a 3-4Met? (hacsak nem o csinalta, sajat kezevel az egeszet es az idot/munkaerot arazza be)
    Komolyan kerdezem hogy ilyen esetben mi adja az erteket? (arboom nem igazan volt mostanaban, szal azt kifogaskent hagyjuk)

    Furcsamod az osszes ujepitesu vagy felujitott amit mostanaban neztem, mind ezzel a soder dumaval ment, "magamnak csinaltam, de jajj, nem ugy hozta az elet es megsem koltozok be" . Volt olyan lakopark ahol re-sale jegyeben a full lakopark kb 15%nak "pont most nem hozta ugy az elet".
    Az ilyen emberek gondolom vannak annyira fegyelmezettek, hogy ha megis o koltozik be akkor annyira kovetkezetesek h par evig megvonjak maguktol a self reward dolgokat mert hat az o munkaja er annyit, sajat maganak ;] ha nem igy tesz, hangember ;]

Új hozzászólás Aktív témák