Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    Köszi a konvektoros tanácsokat, szerintem elengedem a dolgot, csak a lakást nagyon szépen megcsinálták és kicsit elcsábultam.

    Közben találtam egy másik lakást is, de ez nem klasszik lakótömbi lakás, hanem sorház jellegű, ott meg annyira nem tudom mi a dörgés, szóval kérdeznék ismét. :)

    Szóval kb ilyesmit kell elképzelni: [kép]

    A dolog úgy néz ki, hogy ez családi házas övezetben van. Nagyjából mindegyik családi ház hasonló méretű téglalap alakú telken áll az utcában, ahogy a műholdon látom.
    Ez a sorház 2004-ben épült, ahogy látom két ilyen családi házas telek lett összenyitva és ott húztak fel két sorházat egymással párhuzamosan, sorházanként 4-4 lakással és garázzsal. Nem az utcán áll, hanem el van kerítve a telek, ott van a bejáró a lakásokhoz és a garázsokhoz.

    Nincs közös költség, meg semmi ilyesmi, így minden a tulajdonos dolga, a tetőfelújítás, külső falak festése, karbantartása stb. Ez világos. Azt mondta az ingatlanos, hogy minden mérőóra külön-külön van az egyes lakásokhoz.

    Van építész ismerős, aki eljönne megnézni holnap szerkezetileg.
    A jogi, tulajdoni dolgokban kérdezném, hogy lehet az ilyen telken álló sorházakban valami csavar? Akármi közös, akármi korlátoz, akármi zsebbenyúlós, vagy szívatós dolog? Nyilván majd a tulajdoni lap mind a garázs, mind a lakás tekintetében sokat el fog mondani, de ezen felül lehet valami, amire figyelni kell?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák