Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aucor
senior tag
Sziasztok!
Ez vajon mikorra várható? Ideér még 20-a előtt?
[ Szerkesztve ]
-
Zol77
aktív tag
válasz aytukabozs #41838 üzenetére
Nem is azért írtam,hogy reprezentatív legyen,meggyőzni meg végképp nem akarok senkit.
A "vehemenciám,amivel védem őket" meg egyenesen vicc , szemben a vastagon kiemelt , extra nagybetűs, 10 felkiáltójeles kerüld a dx-et , olvass összefoglalót, meg soha többet dx és társai kommentekhez képest.
(ez inkább vehemencia a szememben)
Szimplán egy vélemény volt részemről, amit leírtam,
ráadásul egy olyan fórumtársnak,akinek már feladták a csomagját onnan, nem pedig vásárlás előtt áll,
és érdeklődik a dx-ről.,hogy veheti e onnan, vagy nem. -
félisten
válasz maj-viktor #41856 üzenetére
Lehet, hogy van, de pl én azért innen, mert már rendeltem innen és megjött. = Ismerem! Első kinti saját rendelésem azt sem tudom mi mi fán terem. A kifejezéseket is guglizom he. Off mert nem nekem írtad.
TN-el még tán soha nem találkoztam, csak megrendeltem azt jött. Csak mióta magam rendelek azóta tudom mi az a bűvös TN szó. Sztem a DX téma lezárult pár hétre .[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
maj-viktor
őstag
válasz Kolondrum #41857 üzenetére
Akkor meg pláne... ha nem vagy "képbe" külföldi rendelés ügyileg, akkor talán hallgathatna az ember a "vénrókákra itt"... De mindenki saját kárán tanul, okosabb meg másén...
Csak majd akkor rácsodálkozik az ember, amikor nem csak a dx-től rendel, hanem máshonnan is és jéééé máshol még gyorsabban - olajozottabban mennek a dolgok, és ezután egy életre elfelejted a dx-et, ahogy én is tettem!
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
félisten
válasz maj-viktor #41858 üzenetére
Talán úgy lesz. Egyelőre reménykedem a gyorsaságban. Nem a türelmemről vagyok híres.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
.: JuSzT :.
addikt
Sziasztok.
Amennyiben egy eladótól rendelek egy telefont meg egy fülhallgatót, gondolom egy csomagon belül, akkor a vámolásnál mindkettőről kell nyilatkoznom vagy csak a telefonról? Mivel az egyik 10 dollár a másik meg 90. Nem a kifizetendő összeg érdekel, hanem maga a folyamat. Mivel első vámolási procedúrám lesz.
Egyébként gondolom a kettőről kell nyilatkozni, mivel egy számlám lesz róla, meg egy összeget vonnak le a számláról tehát a kivonaton is egy tétel szerepel.
-
spy14
tag
A kínában feladott holland posta milyen időket szokott futni? Valakinek van tapasztalata?
-
beg
veterán
válasz .: JuSzT :. #41860 üzenetére
A pakk összege a mérvadó, de ezt a bekért papírokból úgyis látják.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
Zeki
nagyúr
válasz Szabie93 #41850 üzenetére
Én erről nem vagyok meggyőződve.
Anno itt a fórumon is PÜ-ben keresték a kínai webshopok, hogy ki hogy tudna nekik segget nyalni, reklámozgatva őket.
Pedig a legnagyobb reklám a stabil megbízhatóság.
A minideal talán senkit sem keresett meg, mégis már jó szívvel csak ők ajánlhatóak. -
Zeki
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #41863 üzenetére
Nem nyitnak ki semmit, csak ha gyanús. Átvilágítanak.
Ha hazudsz az árral, akkor ők is megállapíthatnak egyet, attól a webshoptól, ahonnan te vetted. -
Zol77
aktív tag
válasz maj-viktor #41858 üzenetére
Neked miért nyilvánvaló,hogy ha csak a dx-et említem,akkor csakis kizárólag onnan vásárolok,sehonnan máshonnan,és azt is tegnap kezdtem?
Lassan 10 éve vásárolok kintről,( tinydeal,minideal,bangood,tmart,mymemory,ebay,dx) mindig onnan, ahol a kiszemelt kacat olcsóbb/jobb/többet tud stb.
Nem érdekel,hogy 1-2-3-4-5 hét alatt ér ide,majd ideér,éppen ezért sose szoktam pl dhl-ért se fizetni.
Azt hittem a "vén rókák" azzal is tisztában vannak,ha egy fórumozó nem szajkózza 10 éven át,hogy milyen "vén róka"
attól még lehet neki is rálátása 1-2 dologra. Hidd el,jártam már meg itt fényezett kínai oldalakkal,de úgy vagyok vele,1x verjen át egy oldal,onnan többet semmit nem veszek.
Most is azt mondom ,mind eddig , nekem a fenti shopok beváltak,ezután is veszek tőlük,de csak addig ,amíg 1x át nem vertek,onnantól soha többet tőlük. -
Zeki
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #41867 üzenetére
A "féláron"-t nem hiszik el.
De ha van a weboldalról és az árról screenshot mentésed, akkor lehet. -
maj-viktor
őstag
Lehet velem van a baj, de nekem felsem merül az, hogy "kamuzzak" / átírjam az összeget PS-el, stb. O.o
Asszem a fejekkel / gondolkodással van a baj, nem velem... bár kitudja!(most nem konkrétan rád értem, hanem úgy egyébként, mert napi szinten kapok megkereséseket, hogy "mi lenne ha át írnám a PayPal számlát"... No comment!)
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Csatolsz nekik PayPal kivonatot meg rendelés visszaigazolást. E kettőből meg tudják oldani, ez a feladatuk. A nagy akcióknál midig hitetlenkednek, vagy linkelsz nekik képernyőképet az akcióról, vagy megpróbálod egyéb módon igazolni a valódiságát. Sajnos rajtuk múlik, hogy elhiszik-e vagy sem. Mindkét esetre volt már példa.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
maj-viktor
őstag
válasz .: JuSzT :. #41867 üzenetére
Ha gyanúsan olcsón vetted - még ha tényleg annyiért vetted, nehezen "hiszik el"...
Pl egy villámakció alatt egy 200$-os telót 20$-ért, stb.
Volt itt is már példa pozitív és negatív NAV-os megítélés példára... azaz, hogy 100$-os telót 50$-ért vették és csak hosszú bizonygatásra hitték el, hogy tényleg akció 50$-ért vették, mert volt fordított eset is, amikor a teljes árra ÁFA-ztak... most megnem mondom melyik fórumtárs volt - de biztos megfog jelenni... visszakeresel megtalálod.. bár napi több száz kommentet visszaolvasni... akár csak 1hónapra visszamenőleg hosszú elfoglaltság lenne!
-
beg
veterán
válasz .: JuSzT :. #41873 üzenetére
Ez az akciós téma mindig visszatérő 22-es csapdája. Most is lesz pl. az Alin 1-2 dolláros telefon/tablet (az, hogy élő ember nem fogja ennyiért megvenni, az más kérdés). Valamilyen csoda folytán meg tudod venni. Becsatolod a 2 dolláros PP számlát és visszaigazolást, a NAV-os először rácsodálkozik, majd felröhög, hogy megint egy fotóboltos mágus. Pedig tényleg annyiba került és senki nem akar senkit átverni. Mégis ordas nagy szopkodásba lehet bekerülni, míg valahogy zöld ágra vergődsz a Nagy Nemzeti Zöld Koboldokkal és általában az a vége, hogy ki kell fizetned a teljes ár utáni ÁFÁ-t. Szerintük mindenki kiskapuzik (elvégre Magyarországon vagyunk), szerintünk meg igenis vannak hihetetlennek tűnő akciók. A kör bezárult, egy helyben topogunk.
[ Szerkesztve ]
-
szili.tamas1
senior tag
Az milyen mar hogy a paypal 244 gyel akarja valtani nekem a dollart? Hat elmennek a busba. Meg johogy nem volt rajta annyi...
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz szili.tamas1 #41875 üzenetére
az alapárfolyam is 240,00 ft, ne csodálkozz.
megüzenték neki az emelést:
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Laza...
addikt
válasz szili.tamas1 #41875 üzenetére
Az én fos bankom ma 240,7-es árfolyamon váltott. Hozzá kell szokni, hogy sz@r a forint
Never give up!
-
szili.tamas1
senior tag
Hol tudom beallitani hogy ne a paypal valtson? Mar kifolyik a szemem de nem talalom...
-
.: JuSzT :.
addikt
válasz szili.tamas1 #41880 üzenetére
-
Robyka
aktív tag
14-én adták fel a kis 5g-os szilikont, amit ebay-ről vettem. Ma vettem ki a postaládából. Ez volt eddig a leggyorsabb nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Itt:
Fizetésnél belépsz PP oldaladra:Kattintás után átállítod erre:
Elfogadod és innentől kezdve a bankod fogja váltani, a PP a devizával terheli meg a számládat/kártyádat
Megelőztek
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
szili.tamas1
senior tag
WeDo expresses motyo volt mar akinek megjott? Ilyen 3-4 dollaros csetreszeket hoznak elvileg azzal de mar kertem vedelemhosszabbitast aliexpressen, mert az istennek se jon meg... Egyedul a wedo nyomkovetoje latja, aszerint mar 08.04 ota az orszagban van. Postan nemtudnak rola semmit...
Anonymus23: Koszi![ Szerkesztve ]
-
dzsidzsas
aktív tag
válasz szili.tamas1 #41884 üzenetére
Nekem sem jött még meg, nekem 11. óta van elméletileg az országban, én kértem hosszabbítást. Ha nem adja meg, nem kapom meg, nyitok egy disputot a lejárat előtti napon, és visszakérem a pénzt. Majd észhez kap.
https://rollerezz.blogspot.com/
-
TedThomas
aktív tag
válasz szili.tamas1 #41888 üzenetére
-
bigyo108
aktív tag
Érdemes átállítani, vagy mindig figyelni kell a valutát ?
Vagy a bank mindig jobban vált mint a PP ?A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
Misi1980
senior tag
Sziasztok!A Spemall mennyire számít megbízható boltnak?Eredeti cuccokat árulhatnak ott?Egy Lenovo telefont szeretnék rendelni kínából.
-
atala
addikt
válasz szili.tamas1 #41888 üzenetére
Nekem volt egy "wedo-s" szállítmányom, az megjött kb 5 hétre, de most van egy másik ami már 6 hete nem jött meg. Megvárom ezt a hetet, aztán dispute. Sajnos aliexpress-es rendelés, így nincs paypal, máskülönben már megnyitottam volna a 45 napnál.
Azért tettem idézőjelbe a wedo-t, mert semmi köze a postázáshoz. Kamu oldal. Nálam is azt jelzi, hogy megjött, holott semmi.
-
RBJ
addikt
Focalprice on van egy 07.19. rendelésem ami még sehol semmi.
Mikor nyekeregjek? Napoknál munkanapot kell számolni ha jól tudom.
Érdekes ugyaninnen egy 08.04. ei rendelés meg ma befutott.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
A banggood webshop mennyire megbízható?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Zeki
nagyúr
válasz maggi1886076 #41899 üzenetére
okés
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nyomtató topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest