Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz b0bcat #41302 üzenetére
Nem feltétlenül.
Cégnél rendelünk Mexikóból árut, amikor sürgős, és repülőn jön, akkor Fedex hozza, nekünk kell vámoltatni és fizetünk vámot/ÁFa-t mindent. Amikor normál úton (tengeri szállítás) jön (a német közvetítő irodán keresztül), akkor már semmi teendőnk nincs vele, a dobozokon (csomagolás) pedig ugyanúgy a mexikóiak címkéi vannak rajta.
Ugyanaz a doboz, nincs rajta semmi különbség a Fedexes érkezéshez képest...
Azaz a fotókból nem derül ki 100%-ra hogy nincs-e még rajta valamilyen címke, ami a vámolással összefügg.[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
llaszlo
veterán
válasz KamuMazsola #41298 üzenetére
Laza-nak több ilyen rendelése volt és megvámolták. Írta is. Nem érdemes ezzel hazárdírozni. Sok cuccot már EU-n belül is meg lehet kapni némi felárért. De még úgy is jóval olcsóbb, mintha megvámolják.
-
hunterk43
csendes tag
Ha valaki esetleg nem látta volna, ez történik a hamis termékekkel, ha a NAV észreveszi
https://www.youtube.com/watch?v=0SWSWdh4rZI
-
dzsidzsas
aktív tag
Valaki rendelt már Pandawillről? Normális az hogy rendelésem után küldték az order számot, levonták a pénzt, de a My Order menüpont alatt nem látom a terméket?!
https://rollerezz.blogspot.com/
-
dzsidzsas
aktív tag
válasz aytukabozs #41311 üzenetére
Ha simán rákérdezek a honlapon az orderre, bejelentkezés nélkül akkor sem ad infót, üres a lap.
https://rollerezz.blogspot.com/
-
RVR400
veterán
válasz maj-viktor #41308 üzenetére
Kicsit érdekes is lenne, hogy jön egy csomag, de amúgy senkinek fogalma sincs, hogy mikor és honnan kerül fel egy-egy gépre...
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
Antelife-ról szokott valaki rendelni?
Ez a spanyol raktár felkeltette az érdeklődésemA PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
KamuMazsola
őstag
válasz Laza... #41300 üzenetére
A biztosításból sem jött vissza semmi? Akkor mire jó ez a biztosítás? Azt olvastam, hogy hosszú idő után, de valaki visszakapta a pénzét.
Ilaszlo: Nem akarok hazárdírozni, csak tájékozódom! Történetesen egy Xiaomi redmi note-on töröm a fejem. Szóba jött már a csoportos rendelés, az 50 plusz a hazai postázás, de várni kell míg összejön a csoport, meg nem értem, hogy ebből ki jár jól (nem kukacoskodásból!). Egyénibe áfával 55, ebből gondoltam, hogy vámbiztosítással kijönne 48-ból, de ha tényleg az áfát is pluszba meg kell fizetni, akkor ez a lehető legdrágább megoldás. Amúgy szerintem még alaposan körbejárom ezt a témakört, ez lenne az első telefonvásárlásom.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
gghrtz
őstag
válasz KamuMazsola #41318 üzenetére
[link]
Eu EU-ból jön, szóval már végleges ár, és gyorsan meg is hozzák. (~54k)(+shipping)
Bar most nezem, hogy nem is olyan jo ez az oldal... (Meg normalis specifikacio sincs.. pfejj)[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
A biztosítás arra jó, hogy több pénzedet nyeljék le.
Never give up!
-
llaszlo
veterán
-
daved14
tag
Hali valaki tudja hogy Dhl-nél ezt mit takar ? e-mail nem kaptam!
Vasárnap, Augusztus 10, 2014 Helyszín Időpont Csomagok
7 Vámkezelési státusz frissült BUDAPEST - HUNGARY 17:36Szombat, Augusztus 09, 2014 Helyszín Időpont Csomagok
6 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 02:27 -
Dominó85
addikt
Érkezik egy Xiaomi Mi Box 3rd generation. Kiváncsi vagyok mit tud
XYUSD-ért.Szerk.: elbaxtam a rendelést, nem a DHL fogja hozni.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
törölt tag
Itt félig off, de vicces, hogy azok után is veszitek a Xiaomiket, hogy továbbitja az SMS-t és a telefonszámaitokat. Forrás.
-
Anonymus23
veterán
válasz Laza... #41323 üzenetére
Milyen bajai és látható dolgai voltak a telefonoknak? Komolyan érdekelne, mennyire volt feltűnő, azon túl, hogy írtad, volt olyan ami be sem indult.
Én vettem nemrég öcsémnek egy Umi X1 prot, vagy olyan eldugott hibája van, ami még nem derült ki, vagy tényleg semmi baja, és új.
Amikor kibontottam, akkor néztem rajta, hogy bárhol van-e ujjlenyomat, ki volt-e bonta valamelyik része, vagy ilyesmi, de semmi furcsát nem láttam rajta...;) - The Power of the Light Side
-
szmyky
aktív tag
válasz #79563158 #41329 üzenetére
Ez akkora baromság...ez egy lejáratás a kínaiak ellen, mert már túl nagy darabot szakítottak a nagymenők piacaiból!
Aztán egyébként, azt hiszed, hogy HTC, Samu, Iphone márkákat nem tudnák lefigyelni, ha akarnák?
Én hívásaimat meg aztán figyelhetik, mert semmi extrát nem fognak benne találni, persze nem örülnék neki!
De ez nem tántorít el attól, hogy a Xiaomi közeledjen felém Szingapúrból...remélem minél gyorsabban.Nem beszélve a Google-ról, szerinted ők miket tudnak rólad???...hagyjuk is!
[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
válasz Anonymus23 #41332 üzenetére
Se kép, se hang. Akksiban volt kakaó. Azaz teljesen halott telók
Never give up!
-
beg
veterán
Nem félig, egészen. Amúgy a helyén (duál sim topik) ki lett vesézve, és az is, hogy mi a valóság. Néha tájékozódj pontosabban.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Dominó85
addikt
És mégis hova xarjunk az ilyen hírek hallatán egy olyan világban, ahol egy utca sarkon 8 kamera van, a laptopok elején ott virít a gyanútlan felhasználó szerint inaktív webkamera (ugyanez valamennyi okostelefon elején is) valamint az okostelefonokban GPS tevékenykedik és az éppen adott rendszer kémkedik a tulaj után? Szerintem 6,5 milliárd emberből azokat fogják figyelni, akik illegális tevékenységet űznek nagyban... Pont hogy tesznek magasról az átlagpolgárokra. Nincs az a humán erőforrás, amivel up-to-date lehetne valamennyi embert ellenőrizni a világban. Kb ez a véleményem az ilyen gáncsoskodó, kimondatlanul is sejthető Samsung/iPhone/Google/MS stb... érdekeket szolgáló cikkekről. Fáj az amcsiknak, hogy a kínaiak szabadon kémkednek, nem csak ők?
* Péter - 06302461862 *
-
Zeki
nagyúr
Nézd... ez vagy-vagy.
Ha nem akarsz semmit sem hazárdírozni, akkor bemész az edigital valamelyik üzletébe, vagy neten megrendeled 75-ért a Redmi Note-ot, hazai 1 év garanciával. A Wayteq lett a hazai hivatalos importőre.Az összes olcsóbb megoldás hazárdírozás valamilyen szinten.
-
llaszlo
veterán
válasz maj-viktor #41324 üzenetére
Már bocs de én meg saját magamnak hiszek. Ráadásul nem én vagyok az egyetlen aki onnét rendelt és meg is kapta. Ő hányszor is rendelt Spanyolból? Ja, hogy egyszer sem.
-
-
llaszlo
veterán
válasz Dominó85 #41343 üzenetére
Nálam 4ből mind jó, plusz tudok még legalább 3at ami szintén. Sőt ha a fórumban leírtakat is ide számolom, akkor már 10.
Szóval mit matekozol te itt? Leülhetsz 1es.
Elolvastam mindent az anteról itt, de csak annyit láttam, hogy Laza rendelt valami szuper akciós vackot ami hibás volt. De nagyon érdekes, hogy rajta kívül mindenkinek jó minden.
Meg, hogy Kínából nem adják fel időben.
De ez nem Kína, és nem akciós telefon.[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
válasz llaszlo #41345 üzenetére
Ha ennyire olvasod a fórumot, akkor megmondanád kérlek, hogy a kínai Antelife-os telefonokat hiba esetén miért spanyolba kell küldeni? Csak mert a kínai pont xarik bele hogy neked melyik az olcsóbb megoldása a gariba küldésnél... Hja és ha a spanyol raktárban nem tudják megjavítani, akkor a csereteló Kínából jön. Míg a spanyolban hirtelen megjelenik az addig ott elérhetetlen telefon? Hja hogy mégis megjavította a Kínából ide deportált kis műszerész zseni? Aztán meg jól eladják akciósan vadi újként megjelölve... Ez a szomorú igazság. Az Antelife nem megbízható, de te csak reklámozd itt ezerrel. Üdítő kivételek mindig vannak, te és még egy jó páran szerencsések voltatok. Laza és szinten sok emberke pedig kevésbé.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
aytukabozs
addikt
válasz llaszlo #41345 üzenetére
Szerintem meg te vetted a kelleténél jobban magadra hogy egy gerinctelen üzletpolitikát folytató cégről többen leírták hogy nem frankók.
Minek kapaszkodsz ebbe hogy nem akciós volt, és ezért nem hibás?
Ettől kóserebbek lesznek?
Én azt értem hogy te örülsz neki hogy jó cuccokat kaptál, de rohadt sokan itt a fórumon meg nem. :/Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Zeki
nagyúr
Nem mindegy kinek mi a véleménye az antéról?
Egyiknek bejön, a másiknak nem. -
rauchfisch
csendes tag
válasz maj-viktor #41308 üzenetére
Nekem NL posttal jött most cuccom, és a legnagyobb meglepetésemre nem látszott a TN-en, hogy hol adták fel. (NLAMSA volt feltüntetve: NL = Netherlands AM = Amsterdam SA = Schiphol Airport). A csomagra ragasztott címkén pedig Rotterdam szerepelt. Lehet, hogy csak nagy mázli, de nem vitték be vámra .
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:2074 Millisecond
2014-08-05 19:28, Budapest - Rákoskeresztúr 1 posta, Postán kézbesítés regisztrálva / Delivery at post office registered
2014-08-05 09:57, Budapest - Rákoskeresztúr 1 posta, Postán átvehető
2014-08-01 13:55, Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-07-30 19:50, NLAMSA(NETHERLANDS (, Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-07-30 10:14, NLAMSA(NETHERLANDS (, Célországba elküldve / Item sent abroad
Origin Country - Netherlands:Tracking Consuming:9610 Millisecond
2014-08-05 20:28, The item has been delivered successfully
2014-08-05 10:57, The delivery of the item was unsuccessful
2014-08-05 08:45, The item is at the local delivery office
2014-08-01 13:55, The item has been processed in the country of destination
2014-07-30 10:14, The item is at the PostNL sorting center
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest