Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kitteeh
csendes tag
Sziasztok!
Mint azt lehet, hogy már tudjátok, van Aliexpress-en most egy olyan "akció", hogy pontokat lehet gyűjteni az általatok meghívott és beregisztrált felhasználókkal. Pl. Facebookon megosztjátok az Aliexpress kezdőlapján található Facebook ikon segítségével a személyre szabott linketeket és ha valaki rákattint pl. Facebookon a megosztásra, kaptok pontokat, amiket majd kuponokra lehet beváltani.
Engem az érdekelne nagyon, hogy hogyan is működik ez igazából, mert ha én próbálok beregisztrálni inkognitó módban, nem kapok pontot. Próbáltam Tor böngészővel is, az sem segített. Szóltam pár ismerőseimnek, ők is beregisztráltak, meg is erősítették az email-el, úgy sem volt jó. Van valakinek tippje, hogy mi segíthet?Itt láthatóak az összegyűjtött pontjaitok:
http://my.aliexpress.com/points/myPoints.htmItt található a leírás:
http://activities.aliexpress.com/help-points.phpEz pedig az én linkem:
http://s.click.aliexpress.com/klk/nemq2AzeHa van valakinek valamilyen tippje, hogy hogyan regisztráltassam fel az ismerőseimet, akkor kérlek osszátok meg velem.
Köszönöm szépen előre is!
-
maj-viktor
őstag
Rocko0920 & police911 mostani kommentjei komolyak!?
Hány évesek vagytok!? 5!? O.o
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Zeki
nagyúr
Milyen érdekes... nem minden elektronikai cucc olcsóbb külföldről...
Tenda W309R wireless router
ITTHON
Aliexpress
EbayRÁADÁSUL ITTHONRÓL 5 ÉV A GARANCIA.
[ Szerkesztve ]
-
gghrtz
őstag
Meg itt mutyisztánban vannak cégek, akik meg tudják oldalni okosba, hogy ennyibe kerüljön.
-
Huroq
senior tag
Rendeltem egy tokot Alin. Kiválasztom a kínai postát, mert manapság elég gyorsan megkapom őket és különben is a szingapúri posta majd 2$ felár. Erre látom pár napra rá, hogy szingapúri postával adta fel. Mikor megkérdezem, hogy miért, azt a választ kapom, mert ő azt választotta, neki az olcsóbb és egyébként is csak nyugodjak meg 5$ alatti a rendelésem, mit aggodalmaskodok.
-
-
Huroq
senior tag
Mármint miben? Az aggodalmaskodásban? Nem aggódott itt senki, főleg nem egy ilyen értékű cuccnál, de ha kínaival kérem és még a választási lehetőséget is megadja, akkor azért én úgy vélem elvárható, hogy úgy is adja fel. Nem vagyok egy nagy üzletember, de ebayen több száz vásárlás alatt nem fordult ilyen elő, Alin meg az első 10 vásárlásom alatt 3 olyan volt ahol nem minden a leírtak szerint zajlott. (nem 1-2 értékeléses eladókról beszélek) De lényegtelen is, csak meglepődtem, hogy még le is lettem b*szva, hogy merek kérdezni.
(#41465) RVR400
Ilyen velem is megesett már.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz kristof123 #41467 üzenetére
Mindig csak az Áfa van.
-
Zeki
nagyúr
válasz KamuMazsola #41469 üzenetére
Van valami kereskedelmi mennyiség, kérdezd a NAV-ot.
-
Gergosz2
veterán
válasz KamuMazsola #41471 üzenetére
[link] a lényeg a második oldalon van.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
-
Mottie
őstag
Szvsz abban van igaza, hogy neked az drágább lett volna, de ő úgy adta fel mert neki olcsóbb, akkor nincs mit aggodalmaskodni HA fizettél volna pluszba a kínaiért akkor már inkább Mondjuk én nem értem hogy miért kínálja drágábban azt, ha neki meg az az olcsóbb?
Be Victorious!
-
kristof123
őstag
válasz KamuMazsola #41473 üzenetére
Én végigolvastam és nekem sem esett le a dolog.
-
KukkSteve
senior tag
Valaki be tudná nekem másolni, hogy a singpost mit válaszolt a cancelled dispatchre?
Elég fontos lenne.
Vagy valami más hivatalos cucc is jó lenne.A számom az adatlapomon. ;)
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Igaz az a hír (itt olvastam valamikor még tán), miszerint 10 EUR kiszabandó vám és áfateher (itt persze az áfa érintene) alatt elengedik a kiróvást? Így egészen kb 50 dodós rendelésig el lehet menni teljesen jogosan minden teher nélkül (postaköltség incl.)?
[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
válasz szili.tamas1 #41479 üzenetére
Nekem akciós cuccokra mindig a paypal számlás akciós árat számolták... nem volt nekem bajom velük kedves hangvételű levelek után...
aytukabozs, RVR400: Köszönöm válaszaitokat! Akkor egész baráti ez az ár-limit.
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz aytukabozs #41482 üzenetére
Tessék áldozatot mutatok be a háborgó isteneknek:
LINK (14.oldal)Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
-
RVR400
veterán
Segítek: úgy szól a jogszabály, hogy 10 euro alatti vámköltséget nem kell megfizetni. A behozatali ÁFA pedig vámköltség.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Sziasztok! Tabletet küldenék vissza kínába, amennyiben visszakapom a szervízből szükséges lesz áfát fizetnem? 1 éve amikor vettem ,nem fizettem áfát. Illetve akinek van a visszaküldésről tapasztalata megoszthatná velem mire figyeljek! előre is köszi!
-
törölt tag
Ajjajj, igen ígygondoltam énis... na mind1. Tapasztalata valakinek visszaküldéssel kapcsolatban? Geekbuyingról lett rendelve.
-
törölt tag
160 dollár volt, és nem tölt, állítólag a tápcsati megadta magát. icoo fatty 2 típusú..
-
krisi047
aktív tag
Sziasztok! Ma kaptam antelife hírlevelet, és abban írtak valami olyasmit, hogy ha a DHL/UPS opciót választjuk, akkor az esetleges adót refundolják utólag. Sajnos a link viszont nem jó a mailben és az oldalukon sem találtam nyomát. Valaki hallott már erről?
-
gulupeti
senior tag
Sziasztok,
Tinydealről rendelnék DHL-lel, mint ahogy múlt héten is tettem, aztán most ez fogad:
"Notice: This shipping method is limited, because the post office doesn’t deliver any items against their restricted policy, such as the products ETC-320422 in your order."
Most ez mi?
Geekbuyingról sem lehet már DHL-lel, innen sem?Közben nézem, hogy ha a hozzá való tokot rendelném, azt engedné..
Túl nagy a mérete/súlya a cuccnak vagy mi lehet a probléma?
Erről van szó egyébként.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
antelife-n vásároltam (spanyol raktár). regisztráció nélkül, PP-vel fizetve. hogy tudom ellenőrizni az ordnungsnummert?
regisztráltam utána, de sehol nem találtam olyat, ahova be lehet írni.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest