Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spoon16
tag
válasz galervin93 #72145 üzenetére
Tripodból ilyenem van [link]
Szeretem,mert nem alu mint a legtöbb másik,hanem "vasból van". Masszív cucc.Thermoruha: Alap Prologicot vettem, az elmúlt 1-2 évben sokat használtam,akár üldögélős akár csónakos pecán. Vizet nagyon jól bírja, viszont nem lélegzik és ez nem-kemény-mínuszokban zavaró nekem a nadrágnál.
Ha már ruha: pergetéshez milyen kesztyűt használtok? Valami olyan kellene,amit könnyű fel-le venni mikor halat kell megfogni,de érzem benne a botot. Ezek a félujjas megoldások érnek valamit?[ Szerkesztve ]
-
galervin93
őstag
válasz Spoon16 #72152 üzenetére
Mondjuk haver Döme-b*zi, szóval lehet egy ilyen kék állványnak jobban örülne. Boltban tapiztam még régebben, lehet hogy egy agyon hajtogatott darab volt, de nagyon lötyögött, a festés is jött lefele mindenhonnan. Alu csak azért kellene, mert könnyű (minimálpecára lenne).
Na köszi, kitalálom még!Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Zoli bácsi
őstag
Nekem ilyenek vannak, párban vettem pár éve: [link]
Egyik olyan cucc, ami be van vágva a sarokba. Soha nem használtam. Hozzáteszem, valószínűleg én nem értem a használatát, mert nekem úgy tűnik, az első kapásnál feldönti a hal. . Megmaradtam a hagyományos leszúrónál, meg a rod-podnál.
Szerk: Tudjátok mit röhögök éppen....? Nézegetem a tripodokat. Erre néztem rá, mikor elkezdtem röhögni: [link]
Isten bizony, ugyanaz az állvány, ami évek óta (10-15 éve) a szekrény tetején porosodik, 1-2x lett elővéve. Amúgy Hama fotós állvány, a fényképezőkhöz vettem, mikor még eszembe sem jutott a horgászat.[ Szerkesztve ]
-
Spoon16
tag
válasz galervin93 #72153 üzenetére
Igen,a festék az kopik róla,engem nem zavar,meg 10 perc újrafújni,ha valakit igen. Az alu könnyebb,ez tény.
-
-
hermanyi
addikt
válasz Steady74 #72151 üzenetére
mé 150k ért egy feederbot nem beteg ?
Nagyon jól tudod, hogy egy bizonyos színvonal felett minimális javulásért nem egészen arányosan fizetsz többet .
Abban igazad van ,hogy ez a ládán ülős peca nehezen túlélhető kényelmesen -10C fokbanAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Steady74
Topikgazda
válasz hermanyi #72157 üzenetére
beteg, de egy feederbottal horgászol majdnem egész évben, a termo ruha meg rajtad van 5x mondjuk. Ezért is aránytalan kicsit, de igaz amit írsz, egy szint felett nem arányosan fizetsz. Sokat kell felállni ládáról és sétálni, mert ha a valagad nem is fagy meg, esetleg fűthető mellény van rajtad, akkor is a lábad, a talpad fázni fog. Vagy veszel böszme csizmát.
-
@mriya@
őstag
válasz BlackmMmDog #72156 üzenetére
Kárász is tökéletes.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
galervin93
őstag
-
diablo1984
veterán
válasz smokiii1 #72160 üzenetére
Mondjuk rakózni leszúrókkal és feeder fotellel nem igazán lehet.
A láda praktikus, minden kézre/kézközelbe tud esni, szinte bármilyen terepre be lehet síkra és stabilra lőni.
Ha kivárós method húshorgászat a cél, akkor én is inkább fotelból nyomom, ha pörgös feeder vagy rakó, match, vagy spicc akkor csakis verseny ládáról. -
horcsog
tag
válasz hermanyi #72150 üzenetére
Múltkor utcai kabátot kerestem és betévedtem egy sportboltba ahol Spyder cuccokat mutogattak nekem. Nem is tetszettek és az árak is nagyon magasak voltak. Viszont az eladó csak az érdekesség kedvéért az anyagából egy kis 1 x0,2 cm -es kis mintadarabot a kezembe adott , pár másodperc után olyan érzés volt mintha melegítené a tenyerem. Visszatartja a hőt valahogy és az volt ilyen érzés. Jó lenne ilyenből egy kabát ha nem 200 -300 -ért dobálnák . De utcára szerintem túlzás lenne ilyen enyhe telek mellett.
-
horcsog
tag
válasz Spoon16 #72152 üzenetére
Nekem spro kesztyűm van emlékeim szerint. Valami thermós anyag elvileg és az ujjai visszahajthatók . Ritkán veszem fel mert így is kicsit zavar pergetésnél , jobban szeretek kesztyű nélkül . De biztos vannak ennél sokkal jobbak is .
BlackmMmDog : tavon halszeletként raknám fel a kárászt ha nincs más . Mondjuk ha mártogatsz vele megeszi éppen akár élve, vagy egész fűzött halként is az egész nagyokat is a süllő , olyanokat is ami már csukázni is határeset. De nem a legjobb csali élve tavon . Viszont a Dunán élő kis kárászok fogósak süllőre is. Tavon razbóra, küsz, bodorka a kedvenc csalijaim süllőre. Halszeletnek taván talán a bodorka legfogósabb (van egy jellegzetes bodorka "szaga" ) de taposott küsz se utolsó.
[ Szerkesztve ]
-
horcsog
tag
válasz BlackmMmDog #72156 üzenetére
Vagy ha nagyon nincs semmi csalid megpróbálhatod a fagyasztott tengeri halakkal is. Makréla és jó ég tudja mi mindent árulnak még. De ebbe nincs tapasztalatom mennyire tart a horgon vagy mennyire fogós nem próbáltam ezeket. Csukát fogtam egyszer úgy süllőzés közben éjszaka halszelet és ráöntve valami gyári ragadozóhalas olaj . Már nem tudom milyen aroma , vagy olaj volt régen volt ez . Vannak nekem ilyen bojlisoknak árult halolajaim, tőkehal és a fene tudja még mi. Néha kísérletezek vele halszeletet megtunkolom benne, de nem vettem észre fogósabb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
balou84
csendes tag
TLK kifutó termékek -30%: [link]
-
Zoli bácsi
őstag
Na..Nyomás pecázni! Akkor kell menni, mikor jól esik!
Hát most felénk jól esik.....Szépen behavazott. -
galervin93
őstag
válasz Zoli bácsi #72171 üzenetére
Tegnap délután-este voltam a Dunán, egy kapás - egy menyus. Ma pihi az idő miatt, holnap megint támadok.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Zoli bácsi
őstag
Horgász bazár oldalon futottam bele, bevágnám, mert szerintem jó ár, és sokan versenyeztek, nagy tételben használjátok:
"Horgászatra Nagyobb tételben...3240db konzerv van egy raklapon Esztétikai hibás, horpadt... Csemege kukorica konzerv eladó Érdeklődni kizárólag telefonon 06708660068 212ml-es, tepőzáras csemege kukorica konzerv, 12db van egy zsugorban50ft darabja, a konzervnek 600ft egy zsugor (12db konzerv) Hajdúböszörményben és Tiszafüreden, előre egyeztetett időpontban átvehető Nagyobb tételben, országos házhozszállítás ingyenes
Bocs, FB-os hirdetésből vágtam, azért van tele mindenféle jellel, a lényeg olvasható.
Mostanában horgászboltban 180ft alatt nem láttam. Ugyanezeket a horpadt dobozokat árulják. -
sasa311
veterán
válasz Zoli bácsi #72173 üzenetére
Azt nem írta mennyit kellene rendelni a hazhozszallitashoz?
Más
Szeretnék egy ládát. Előre tudom, hogy nem sokat használnám, de kiprobalnam a rakozast jövőre. Decathlon 130k-s ládát néztem, mert ahhoz minden kiegészítő van. Profikat kérdezem, van jobb vétel? Nem versenyre és nem napi használatra, évente 15-20 alkalom max és feederre is használnám.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
-
musli26
tag
Haldorádó-n ingyenes szállítás van 12.-ig!
(4000e ft felett)
(csom. költség van)Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
sasa311
veterán
válasz Steady74 #72175 üzenetére
Ezt a ládát néztem, de nem látom, hogy hányas a lába, bár nekem vékonyabbnak tűnik:
https://www.decathlon.hu/p/versenylada-csb-competition-caperlan/_/R-p-7559?mc=830453485 kiló vagyok. (bár ki tudja ha még sokáig tart a karantén )
Botot egyenlőre kapok egy ilyet:
https://fishingtime.hu/webshop/horgaszbotok/spiccbotok-rakosbotok/28154-pit-bull-ii-600-pel-rakos-bot-6m-browningNem nagy szám, de kipróbálni jó lesz remélem aztán ha bejön maga a stílus majd keresek egy komolyabbat ha meg nem akkor nem 300.000-et bukok
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz sasa311 #72178 üzenetére
25ös láb, [ennek van 36-os]
-
smokiii1
aktív tag
válasz diablo1984 #72165 üzenetére
Igen ez eszembe jutott utólag hogy rakósbotozni nem igazán lehet máshogy. Viszont egy sima székre is lehet kapni feeder kart nem? Bár igény kérdése ez is gondolom. Nekem pl teljesen jól működik a fotel, leszúró (esetleg rodpod). Match botozni is úgy szoktam hogy leülök, lerakom magam elé a leszúrót úgy hogy le tudjam rá rakni a botot még el is érjem ülve.
-
@mriya@
őstag
válasz Zoli bácsi #72171 üzenetére
tartok tőle, hogy erre az évre már annyi a pecának.
nadjon hideg már ez nekem úgy, hogy napi 4-5 órát most is kint vagyok fűtetlen helyen.[ Szerkesztve ]
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
hermanyi
addikt
válasz diablo1984 #72182 üzenetére
a legjobb esőben ernyő alól matchezni
Tavasszal 12db horgot szedtem ki az ernyőből. Még ,jó ,hogy volt nálam 4 bot . volt időm az előkéket cserélgetniAláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
KunEmber
senior tag
válasz sasa311 #72178 üzenetére
Link alján van még csomó infó, lehet desktopon nem látni, de telefonon egyből elő jön, csak mindennek az alján van.
"A 25 mm-es átmérő minden CSB alkatrésszel kompatibilis"
Ezt használja Pechnyó is, itt egy tesztje: https://www.facebook.com/280655845651185/posts/765989733784458/?sfnsn=mo
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
diablo1984
veterán
válasz hermanyi #72184 üzenetére
Én is voltam idén versenyen matcheztem, közben esett az eső és fújt a szél. Igazi élmény volt, az erny{ alatt is elázott minden, a pinki mindent IS megmászott, igazi kínlódás volt. Ráadásul a hal sem evett, amit akkor épp annyira nem is bántam, de mikor az etető csúzlim gumija az első lövésre elszakadt, már akkor tudtam, hogy élvezni fogom a napot.
-
galervin93
őstag
válasz hermanyi #72184 üzenetére
Nekem másfél órával a vége előtt 6 fokban kezdtek el gyülekezni a felhők, mondom felhúzom az ernyőt... ...de csak felhúznám, mert a szorító csavarját elhagytam pakolás közben. Szerencsére a végére elállt, legalább kicsit szikkadt minden.
---
Dekás kis láda: tényleg csak kisebb testsúly mellett optimális, nekem a nyolcvanegynehányat kényelmesen elbírja. Kezdésnek, elsőnek elmegy, én is e céllal vettem (leginkább a dunai kövezésekre), nekem kellemes csalódás a minősége. Dekában van hozzá jó sok kiegészítő, a feeder kar best buy, nagyon masszív kis cucc. Matchre, feederre elég, egy hosszabb rakóssal már lehet nem lenne egyensúly. Szóval occsóért tökre jó!
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
-
hermanyi
addikt
válasz sasa311 #72192 üzenetére
Outlet La Peche én innen vettem a colmicot potom pénzért . ideiglenes ládának . Korrektek megbízhatóak .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
csababarca
őstag
válasz horcsog #72167 üzenetére
Spyder technikai kabátokat és ruházatot is gyárt, pl síeléshez, elég magas polcon vannak árazásban, de minőségben is.
Amikor aktívan síeltem, nekem is volt, szinte nem éreztem, hogy van rajtam kabát, de közben melegített.
Ma is ott van a szekrényben, már csak évente egyszer megyek el síelni 4-5 napra, de 8 éve vettem, semmi baja.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
-
diablo1984
veterán
válasz Zoli bácsi #72198 üzenetére
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz Zoli bácsi #72198 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.