Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz joe979 #43957 üzenetére
Én csak előkének, úgy vettem észre, sokkal lágyabb. Csalitüskét használok, fonottal lebeg a csali, monofillal elég merev. Kicsit féltem, hogy a fonott vágja/tépi a hal száját, de eddigi tapasztalatok alapján nem okoz sérülést.
Dunán sima feedernél én is monofilt használok előkének is, ott sima kapocs teljesen rendben van.havri
-
tepenzed
őstag
-
Zoli bácsi
őstag
Mai Rábcai peca megvolt. Reggel felmentem a Rábca torkolathoz (Kis-Rába, Répce összefolyása, Kapuvártól északra 12km), idén itt még nem is pecáztam. Nem hinnétek el micsoda szúnyog és rovarvilág van, erre nincs szúnyogirtás. Egy feedert tettem be nagyobb wafters csalival a kétfajta víz keveredéséhez, egy Boloval meg még éppen a Répcében lógattam. Fenéken mindössze egy fél kilós kárász jött..... Nade boloval! A bolognai úsztatás csemegekukoricával na az tarolt. Vörösszárnyú keszeg, bodorka, dévér, küsz...Főleg vörösszárnyú jött, örülök nekik, tavaly már úgy nézett ki az ezüstkárász mindent kiszorít. 20mp-enként egy hal, jó móka volt, bár tenyeres méret volt a legnagyobb. Minden hal visszanyerte a szabadságát, és maradandó sérülést sem szenvedtek. Megfigyeltem, balin sokszor odavágott a küszök közé, ahogy a múltkor kicsit lejjebb, a Királytónál is volt sok rablás. Ha esetleg valamelyik pergető sporttársat érdekelné az információ.....
Képeken a Rábca torkolat, a piszkosabb folyócska a Kis-Rába, a tisztább a Répce. És az én minimálpecám.... A nagy táska nélkül lenne a minimál, de benn hagytam Ignác hátuljában, legyen sok csali, meg benn a nagy horgászláda, jó is volt a fogó belőle, gubanc miatt úszós készséget szereltem. -
csƵ
addikt
válasz galervin93 #43964 üzenetére
-
Zoli bácsi
őstag
Basszus....Nem ránt hanyatt?
Én is szeretnék bicóval valamikor kimenni, a hely, ahol reggel is voltam 12km hozzánk. De vagy viharos szél fúj, vagy az eső lába lóg..... Nekem bicajos pecánál a botzsákban a botok vannak, meg a leszúrók+szák (kicsi, teleszkópos). Egy diszperzites vödör van a csomagtartóban, abban egy mini horgászdoboz alap dolgokkal. Van egy rugós előketartó, egy kis műanyag doboz ólmoknak és kosaraknak, és egy fagyis doboz etetőanyaggal, és még egy fél zacskó etetőanyag. Pár fajta csali, és ennyi. A vödör ülőkeként is funkcionál. Egy hátizsákban van a saját cuccom, iratok, itóka, stb. Igyekszem kis teleszkópos botokat pakolni, és a botzsákot a botvégnél vissza lehet hajtani, vannak 65-80cm-es botjaim. Egy robogót akarok majd venni, nem is az üzemanyagot sajnálom az autóból, hanem egy Rábcai kanyar után fél centis por fedi az autót, meg belül is tiszta kosz meg etetőanyag. -
joe979
aktív tag
-
joe979
aktív tag
Megnéztem Döme Gabi profilját, felesége neve Jójárt Andrea ...
az ténySzissz
-
-
joe979
aktív tag
-
Steady74
Topikgazda
válasz FireFox1996 #43978 üzenetére
-
Zoli bácsi
őstag
Ezt a vízpartig húzod otthonról, vagy a kocsitól a vízpartig....??
Gyerek és ifihorgászként biciklivel letekertem a tóra, kezemben a bot, egy reklámtáskában meg elfért minden cucc....Hogy csináltam...? Most meg az Ignác (Ignis) kezd kicsi lenni néha.....Persze régen volt egy, aztán két botom, meg egy fióknyi cucc. Most egy leselejtezett konyhaszekrény már kevés a cuccnak, a garázs vége meg végig van állogatva pecabotokkal (26 db) ....
Szerintem 1980-ban mikor kb. pecázni kezdtem, a kisvárosunkban lévő pecaboltba nem volt annyi cucc, mint ami most nekem van..... -
válasz Zoli bácsi #43981 üzenetére
Most Hermanyi kolléga kedvéért otthonról legyalogoltam, 1.5-2km-t,ez kb 20-25 perces út volt. Máskor ház elé tervezek levinni, kb 150m-t kell gyalogolnom. Eddig én is bicikli + 2 reklám szatyor + botzsákkal elvoltam, de most más lett a helyett. Kocsival meg nem az igazi, mert akkor nincs alkohol
(egyébként 83-84-ben kezdtem pecázni )[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Szeszkazán
senior tag
Szép szekér, hány lóerős ?
-
-
Zoli bácsi
őstag
válasz FireFox1996 #43982 üzenetére
Áh, kocsival is lehet sörözni. 1-2 sört ledöntök, persze hazaindulás előtt 2 órával már nem iszom.
Egyszer kíváncsiságból megittam egy teljesen átlagos, fél literes Ászok Bambit (Soproni(g M)Ászok), majd utána 15-20 perccel szondát fújtam. Nem színeződött el. Főleg ezek a 3%-os sörök..üdítőitalok! -
Steady74
Topikgazda
válasz FireFox1996 #43982 üzenetére
most más lett a helyzet. szarni a világra, első az egészség utána a peca
-
-
tween
őstag
válasz Zoli bácsi #43985 üzenetére
Jah, csak a zéró tolerancia miatt egyszer színeződik el, aztán ugrott is a jogsi....
-
-
galervin93
őstag
válasz FireFox1996 #43989 üzenetére
Én 4 órát számolok fél liter 5%-os sörre, 80kg testsúly mellett. Nem vezetek, de melóban abszolút zéró tolerancia van, így nem játszhatok.
Helyi egyesületi versenyen voltam ma az Ipolyon, 3 óra alatt 1910 gramm sneci jött, ami az 5. helyre volt elég. Az első helyezett 2800 grammot fogott. Sajnos csak snecizni tudtam, pedig jól jött volna pár vaskosabb bodri, kisvörös, de az áramló vízben semmi nem volt előttem, ami megtartotta volna az ilyen, sodrást kevésbé kedvelő halakat, így maradt a tiszta sneciés. Sajnos azokból is az apraja jött, ujjnyi méretűek, nem tudtam szelektálni sem eresztékkel, sem csalival, nagyon melós volt kitermelni őket, és súlyban így is bőven elmaradtam a jobbaktól. Mindenesetre élveztem, szeretem a snecizést, de sokat kell ezt még gyakorolnom, főleg az etetést kellene áttennem bal kézre. Most jobból balba tettem a botot, jobbal etettem, törlés, bot vissza jobba, bevágás, ez így jóval lassabb, mintha a két folyamat külön kézzel menne... De összességében élveztem, legalább pecáztam egyet.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
hermanyi
addikt
válasz galervin93 #43990 üzenetére
sneci az melós dolog ,utálom csinálni ,de ami kell hozzá ,hogy gyors és eredményes legyen az a bal kéz .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
joe979
aktív tag
-
válasz galervin93 #43990 üzenetére
Isteni finom, ha azt a som snecit berakod a forró olajba, aztán egy korsó sörrel fogyasztod
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
hermanyi
addikt
válasz joe979 #43992 üzenetére
Szeptemberi Csapat versenyre kíváncsi leszek ,hogy mit kalapálok össze . 4 fő/ csapat ,2 finom szerelék (ezt sózták rám mint egyik szereplő ) és 2 fő feeder (Method tiltott) . Vagy itt lesz csőhídi pálya vagy Ráckeve . Lehet én is otthagyom 2 óra múlva mert nem lesz hal csak sneci és azért is izzadni kell .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Tudtok ajánlani valami fasza fotelt? ami nem is nagyon drága, de cserébe nagyon jó a teher bírása 120 fölötti jó lenne, láttam 20k korül ezeket márkáról nem hallottam, de csalókának tűnik a 140-150 kg teherbírás
Xbox One: bandymnc
-
mano660
tag
válasz bandi0000 #43997 üzenetére
Szia!
A Fishing Time oldalán most még 12%-kal olcsóbban adják a székeket.
Érdemes megnézni."God did not create man, but man creates gods for himself." (L.A.Feuerbach)
-
hermanyi
addikt
válasz FireFox1996 #43996 üzenetére
Írtam CSAPAT verseny Egyedül kevés vagyok
Van vagyis lesz olyan csapattársam aki feederbotot is csak boltba látott .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest