Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz bunddog #87984 üzenetére

    Nem könnyű az biztos. :)
    Lefelé meg az a necces, hogy a közepén van egy s kanyar, és ott általában kicsit kavicsos is. Azon a részen hatalmasat lehet esni, ha hirtelen kell fékezni vagy irányt váltani. Pláne ilyen 60 körüli tempónál.
    Az SLX fékek biztos megfognak, engem is Megfogott az MT4, pedig szerintem az SLX még jobb is.

    trialboj: Van esély rá, bár inkább szorulna. A pattogás lehet attól, hogy a csapágyakba maradt szennyeződés. És persze, hogy kicsit szorosabban van most. Én a helyedben szétszedném megint, átmosnám pl wd40-el, utána zsíroznám. Ha még mindig rossz, akkor meg csapágy csere.

    Crytec210: A Lefty még érzékenyebb a karbantartásra mint a többi villa, de szépen működnek. Viszont ebben a gumi harangban nem hiszek.

    Hasaggymeg: Attól függ milyen évjárat? Van néha egész baráti áron is, elég ritka az tény. De egy Cannondale szerintem Lefty-vel az igazi. :)

    denkadam: Esetleg egy Cross trekking? Az a monti és a trekking között van kb. Szerintem szerethető bringák, én városi közlekedésre az egyik legjobb megoldásnak tartom, könnyű, jól halad, még könnyebb terepre is be tudsz vele menni. Persze ehhez nem a legalapabb modellt kell megvenni, hanem olyan 180 körül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák