Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz joysefke #74753 üzenetére

    Ugyanilyen cipőm van (azt hogy wide, hol jelzik? vagy white akart lenni? :D) + 530-as pedál. Ezt a pedált ugye lehet húzni még 15-ös kulccsal, egyik kézzel a másik oldali hajtókar, másik kézzel a villást húzva meghúzom erőből és jó. :) Lehet, hogy a 15 cm imbuszra még kellene valami cső, de tekerj vele, és állj meg időnként, kell neki idő, hogy kitekeredjen, el lehet azt kapni félúton is, szerintem.
    Beállítás: a stopli előre-hátra helyzete az egyénfüggő, láttam, hogy talpból tekersz, először úgyis fura lesz, az jó a bütyökhöz. :) A ki-be, illetve csavarás beállításnál én azt csináltam, hogy felraktam úgy, hogy a cipő ne érje a hajtókart meg a láncvillát, de minél beljebb legyen. Aztán elmentem tekerni, és a seggem egyik fele elkezdett fájni. :D Azon a stoplin állítottam, azóta jó. A stoplicsavart, ha nagyon megtéped, akkor marad a talpon jelölés a fogak miatt, azt tudod később használni, ha szétszeded, vagy jelöld be filccel. Én a csavart egyszer hagytam el, szerencsére a ház előtt, azóta mindig megtépem azt is, soha nem szakadt bele. Fontos, hogy felváltva húzd meg.
    Az a matrica jó dolog, de nem sokat bír. Bár lehet venni utána is... 2-3 vizes használat majd mosás után darabokban szedtem le (a súlyod miatt a talp barázdái széttépik), azóta nincs semmi. A gyöngyvászon felől több víz jön be, mint alulról, de egy sarasabb menet után úgyis szét kell szedni az egész cipőt mosásra.
    A pedál rugós részét fújkáld valami olaj spray-vel, én szilikont használok. Könnyebben, megbízhatóbban old.

    Neked is mozog a cipő becsatolt állapotban a pedálon? (eleje 1 cm, sarok ~4 cm)

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák