Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacerta

    aktív tag

    válasz Lacerta #280002 üzenetére

    Köszönöm mindenkinek a válaszokat, tippeket!

    Csak nagy vonalakban:
    - 1x, 2x rendszer nem jöhet szóba, nem elég az átfogása arra, amire a bicajt használni akarom ( mindenre IS ). Arról nem is beszélve, hogy ami nincs a bikediscount.de-n, az nem kerül szóba, mert hiába van a Meridának, a Treknek vagy a KTM-nek a Cube-al hasonló kategóriás bicaja, ha a Cube kijön 1300 euróból akciósan a többi meg 2000-be fáj. Nem 2000 euró a keret, hanem 1000, amit esetleg 1300-ig feltolok, de akkor abba már mindennek benne kell lennie, értsd sárvédő, csomagtartó, kitámasztó is ( ha nincs rajta gyárilag ).
    - Teló lehet hogy kevés, de ahhoz képest hogy eddig egy merev villással mentem, minden sokkal jobb terepen.
    - MT200-al nem lenne gondom ( bár sokan fikázzák ), a V-fékhez képest biztosan nagyságrendekkel jobb az is, ami zavar hogy az MT200-hoz a Kockánál f*s agyak járnak és nem csak hogy nincs kedvem rögtön cserélni, de pl. egy agydinamós agynál elég fájdalmas is.
    - Egyébként nem lenne bajom az agydinamóval, nekem szempont hogy legyen egy fix világítás a bicajon, amit nem lopnak le róla és mindig üzemkész. Ha sok fény kell, azt legfeljebb megoldom egy vagy több plusz lámpával.
    - A Radonokat is nézegettem, de az a bajom velük, hogy elsőre tök jónak tűnik az ár, aztán ha a felszerelést nézem, gyorsan kiderül, hogy lehagynak 1-2-3 dolgot, amiket ha megveszel külön, pont ott vagy mint a Cube-al. Pl. hiába lockolható kormányról a teló, ha nem adják hozzá a kart. Meg nincs az árban pedál.

Új hozzászólás Aktív témák