Új hozzászólás Aktív témák

  • tknof1871

    őstag

    válasz MPowerPH #242185 üzenetére


    #242188 Hasaggymeg
    A szárazra törlést majd kipróbálom.

    #242191 andrisbandi
    Lehet, hogy én csesztem el. Egyszer magasra húztam a nyerget mikor még a rövidebb cső volt benne. Éreztem, útközben megbillent a nyeregcső. Azt hiszem ki is fordult és kiesett a nyeregcső a nyereggel együtt alólam. Igen, így volt, most beugrott.
    H.lye vagyok. Az is tegnap, a monitoron nézve a képet, ugrott ki, hogy összeér a bilincs. De a régi cső miért nem csúszkált lejjebb? Mert nem volt megzsírozva? Ez már nem lesz kinyomozva. Mindegy, jó eséllyel én tágítottam ki amikor kiforduld a nyeregcső a vázból. A kempingen olyan magasra kihúztam és évtizedeken át nem volt baj pedig kapta az ütéseket. Ennek a MTB-nek meg 25 cm hosszú csöve volt. Meg is lepődtem, mert a kempingen 25 cm-nél biztos több van a vázon kívül.

    Én megpróbálnám visszafeszegetni a bilincset, h meglegyen a rés közöttük, és párhuzamosan álljanak.

    És a hézagot a nyeregcső és a vázcső (nem tudom a nevét) között a bilincsnél valamivel ki kellene tölteni. A nyeregcsőre kellene a megfelelő helyen felhordani valami plusz réteget vagy a vázcsőbe a bilincsnél belül? Például valami galvanizálós módszerrel?
    Ha letörnek, vagy le kell vágni, elvileg kapni a nyeregvázcső tetejére illeszkedő nyeregcsőbilincset. - Csak ötletelek, nem tanácsként mondom.

    Csak saját felelősségre. OK.

    Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Új hozzászólás Aktív témák