Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz Hasaggymeg #241934 üzenetére

    Köszönöm az ajánlatokat, végül e mellett döntöttem. BBB BMP50

    Összecsukva 20cm (sincs). Multi fej, de a lényeg presta szelephez jó. 2 állása van. Első a magas nyomású mód, itt olvasatok alapján gond nélkül elérheti ember fia a 7Bar-t nekem annyi kell. Második: nagyobb levegő mennyiséget tud egyszerre pumpálni (szélesebb abroncsokhoz pl). Ez nagyon tetszik benne, így az elején használhatom a legnagyobb állásban így gyorsabban tudom felpumpálni, aztán átváltani a magas nyomásúra hogy meglegyen az a 7bar :) reméljük nem kellesz használni de ha igen, szerintem rendben lesz. (Jobb mint a mostani kis xlc-m, az nagyon kevés levegőt tud pumpálni) A gyári spec alapján 9bar a max-ja, de hogy azt valaki ki tudja e préselni pas.
    más:
    Nagyon! szép időnk volt ma, sütött a nap (rem Ti is toltatok valamit), gyenge szél, úgyhogy elindultam csapatni :D
    Északi szél volt, megnéztem (legtöbbször az van mikor erre megyek) (5-10km/h írt rá tökély) és végre kipihenten keltem útra :)Nem rizsázok de piszok mód élveztem az utat. Jó nem volt sajna hátszelem és néma csend a gurulás alatt, volt szél zaj de nem úgy mint mikor szemből tolja, de legalább nem hátráltatott. Eddigi legjobb túrázós tempós időmet futottam :DD
    strava link és a szokásos kis 142 es átlag pulzsommal :) Ennél az útnál ugyanilyen széliránynál a legjobb időm eddig 27.5 km/h volt !! de rendszerint 27 alatt.

    Igértem pár szót ha meglesz már több utam is a gumikkal több körülmények között:
    amit korábban leírtam azt tudjátok, ha szélről van szó, semmit nem érezni a gumiból hogy milyen..teljesen elveszlik az a minimális különbség ami van gurulásilag. Viszont ha nincs szembeszél, és inkább gyenge szél (mint ma) vagy oldal hát szél van, akkor viszont kijön a különbség érzetre nem sok! de haladósabb nah, nekem legalábbis, ebbe nem megyek már bele (megigértem nem írok róla többet). szumma szumma: teljesen elégedett vagyok a pirelikkel. Egyszerűen imádom a biciklit :) a felni is q.jó - sehol egy nyikorgó hang fékezéskor.. pöpec.
    más:
    Felültem egy Giant Revolt 1 re (gravel) , L váz. Kértem a srácokat lőjék már be nekem, pedált is tettünk fel rá, 80cm az ülőmagasságom, lemértük. Teljesen jó volt, egyáltalán nem volt lentebb a kormány mint most nekem a csepelen érzetre, kényelmes volt, legalábbis ott a boltban megfogták nekem én meg rápattantam tekerős poziba tekergettem, de éreztem hogy ez teljesen oké lenne. (sokat számít azért hogy a csepelen is megszoktam már a lentebb kormányt). Azért megint megmozdult ott belül valami bennem, hogy nah. Milyen jó kis modern, könnyű letisztult bringa volt...ha rá kerül a sor, teljesen jó lesz a bringa szerintem akár gravel akár endurance lesz, még akár XL vázban is bepróbálnám egy 90es stucnival, de ott meg már túl magasan lenne a kormány :DDD (sose hittem hogy én ilyet írok egyszer).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák