Új hozzászólás Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    válasz Runner_fxr #17180 üzenetére

    Nem az ilyen díszbuz!kra gondoltam én sem.

    Nem kell egy csajnak feszülnie az izomtól (legalábbis nem mindenhol), de az hogy a felkarom vastagabb mint némelyik combja, elég elrettentő (pedig most jócskán össze vagyok esve a fogyókúra miatt)

    Konditeremben is leszállnak a futógépről és nyomban mennek a mérleghez :Y Múltkor gondolkodtam rajta, hogy kib.szok a társasággal, átállítom kg-ról lbs-re, de még ott kapnának szívrohamot ha hirtelen 45 kiló helyett 100 fontot mutatna :DDD

    Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de én nem mérleggel járok randira. 1rvára nem érdekel hány kiló (egyébként megtippelem +/-2kg szemre, utálnak is miatta, mert néha hangosan gondolkodom), de ha olyan vékony, hogy rajta keresztül olvasom a Népszabadságot, akkor a hideg kiráz.

    Az is elég szörnyű, hogy pl. nagyságrendileg nőtt a császározások és koraszülések száma az elmúlt 15-20 évben, mert a mai lányok jó része fizikailag alkalmatlan arra, hogy oldstyle módon végigvigyen egy terhességet.

    [ Szerkesztve ]

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák