Új hozzászólás Aktív témák

  • itouchfan

    senior tag

    válasz itouchfan #147583 üzenetére

    Na, az első menet megvolt a mezben, azt tudni kell, hogy én a nyarat szeretem, és a meleget meg tudom szokni, a hideget, vagy ha fázom, azt viszont nagyon nem.(kicsit megfáztam, szerda esti tekerésnél alulöltöztem, de szerintem ez nem befolyásolt). Ennek ellenére most azt mondom, hogy ebbe a 19-20 fokban még árnyékban tekerve is kicsit meleg volt ez a hosszú ujjú mez, szerintem ha egy 2-3 fokkal hűvösebb van, oda tökéletes. Én izzadós vagyok, meg meleg is volt most ehhez a felsőhöz, ezért átvizesedett, és ami a hátránya a volt, hogy a kissé softshelles tapitás, külső réteg ellenére a menetszelet kb. 25 km/h és felett nem fogja meg, ezért a lejtőknél meg kicsit fáztam, a mellkasomnál nem volt kellemes érzés.
    Ki fogom próbálni aláöltözővel, szerintem úgy még 13-4 fokban is oké. Ha még hidegebb lesz, egy széldzseki mindenképp kell fölé. Szerintem ezért az árért korrekt, az anyaga jó, nem dörzsölt ki, nekem az L méret patent (182-3 cm, 74-6 kg).

    Más: 6030D: én is gratulálok ehhez a teljesítményhez, komoly! :R

    Megint más, fontos: A hétvégi Velence MTB maratonon kívül lesz még valami MTB piknik, teljesítménytúra, vagy maraton idén, vagy ez az utolsó megmérettetési lehetőség?

    „Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák