Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz Csokicsibesz #137078 üzenetére

    Nem kell ehhez egyesület, sem ismerős, elég olvasgatni (pl) meg eljárni versenyekre és beletanulni. Én is csak 3 éve kezdtem, és versenyről versenyre mindig voltak dolgok, amit ott tanultam meg és a következőn már kamatoztattam. Ha egy kulacs izóval toltad végig, akkor keveset ittál. ;) Kellene óránként egy, érdemes minden frissítőn inni egy pohárral (meg sem kell állni, feladják a lányok) illetve út közben a kulacsból.
    Te vetted a Concept Store-ban a bringát, ugye? Ők nem mondtak erre a teló dologra valamit? Szét volt már szedve szervizre, vagy ahogy a gyárból jött, úgy használod? Érdemes minden telón (is) nullás szervizt csinálni, mert a gyári kenőanyagok és az összeszerelés általában enyhén hiányos.

    jjeahh: beszélgettünk a verseny után az ülésekről, illetve hogy kinek mi a véleménye, mennyire biztonságos a súlyomhoz egy agyonkönnyített (esetleg országúti) nyereg. Kb mindenkinek ilyen 150 g alatti volt a bringán :DDD, és azt mondták, ne aggódjak, ezek úgy vannak kitalálva, hogy rugózik annyit, hogy nem fog alattam eltörni. Az egyik srác ráadásul egy hámozott SLR-t használ, ami pont ilyen, és azt mondja kényelmes, mert rugózik. Itt nyilván a kényelmest máshogy kell érteni, mint amit sokan keresnek. :U Volt egy eladó 150 g körüli SLR 6000 Ft-ért múlt héten, de sokat gondolkodtam rajta, elvitték, azt meg kellett volna vennem. A kérdésekre megelőlegezem a válasz: nem azért akarok venni, hogy könnyebb legyen a bringa (nem a f*szt nem... :DD ), hanem a mostani kiszakadt szállítás közben és nézegetem mi legyen helyette. 10e Ft alatt fogok venni, és akkor már legyen 200 g alatt, mert lehet ilyet találni.

    Köszönöm mindenkinek a jókívánságot és a visszajelzést! :R

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák