Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Ákkk #136205 üzenetére

    Ahhoz nem kell hozzaertonek lenni, hogy mit latok es tapasztalok, amikor besetalok UK -ban egy korhazba, es mit latok, amikor itthon teszem ugyan ezt. Tudom, hogy a ket legjobb baratom felesege milyen korulmenyek kozott szult kint, mit kaptak, hol fekudtek, es tudom azt, hogy a felesegemre mi var itthon. Az alapellatas olyan ott, mint ha itt befizetned a nejedet a Da Vinci -ra, 2 millioert. 1-2 szemelyes kortermek, klimatizalt, minden elektromos, automata, a kajat egy tableten rendeled meg, 3 menubol valasztasz, ami 3 fogas, es nem parizelt hoznak egy szaraz zsemleben. Es meg WC papirt sem kell vinni, mert van.

    En kint bejelentkezes utan 1 heten belul kaptam idopontot reumatologiara, itthon ez 4 honap. MRI 1,5 het! Noverkek mosolyognak, mert tobbet keresnek, mint itthon egy orvos. Tisztasag van, minden szuper modern, kivul-belul, nincs orvoshiany, mindig van ember arra, hogy egy olyan alap dolgot kepesek legyenek ellatni, mint egy ugyelet. Itthon meg ez sem megy. Aki ezt nem latja, az becsukott szemmel jar, es elhiszi a sok marhasagot.

    Ezen nem vitazok olyanokkal, akik meg az itthoni korulmenyekkel sincsenek tisztaban, nemhogy azt tudjak, hogy nez ki kulfoldon egy korhaz.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák