Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz Toobee #133385 üzenetére

    Én a felsoroltakból max az első kettőt tudom, azt sem nagyon. :B Máshol jártok Ti és máshol az, aki az spd-ért érvel, ezért nem lesz azonos vélemény itt a fórumon belül. És ez teljesen megérthető. Ha valami olyan sziklás, léptetős lefelé van, azt én sem mindig vállalom be, kivéve ha mondjuk versenyen van, mert amit ott kijelölnek, az biztos teljesíthető.
    A linkelt pálya pedig gyerekeknek van tervezve, versenyzésre, és a többségük spd-vel nyomja :DDD

    ZolkoW: milyen az új cipő?

    trialboj: ha elindultál lefelé, a féket felejtsd el. Ha megáll a bringa, nem fogsz tudni hova lépni, mert minden jóval lejjebb van, nem ér le a lábad (lásd én, a Mátrában). Kicsi fékkel le kell menni, és azt nézni, hol fér be a bringa. Ha nem egy 20-30 cm kiálló követ fogsz meg vele, és a súlypontod hátul van, akkor át fogsz menni mindenen.
    Egyébként a nyereg leeresztése segíthet, nem véletlenül népszerű a dropper. Én is elgondolkoztam rajta ismét, mert most, hogy hosszabb a váz, már nem tudok olyan egyszerűen beülni a nyereg mögé/gumi fölé. Csak nem olcsó, és 27,2-es kellene, aminek a becsúszós része még vékonyabb, ami meg ki tudja hány kg-ot bír.

    [ Szerkesztve ]

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák