Hirdetés
- Nintendo Switch
- Hogwarts Legacy teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
Nekem a drága sisakkal az a bajom, hogy csak egyszer kell benne fejre esni, dobhatom ki. Tudom tudom, nem kell elesni. Egyébként hétfőn szerintem behúzok egy aerofit 900-at, szép neon-feketében.
-
hegyimorc
senior tag
válasz Napfénysüti #100495 üzenetére
"Nekem is bejön a fehér talán ebben jobban észrevesznek az autósok is."
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
szkink
aktív tag
válasz Hasaggymeg #100503 üzenetére
Szép a formája,de ez azért vonzza a napsugarakat,lehet hogy a fehér azért olyan kedvelt mert az kevésbé.
-
6030D
Ármester
válasz szkink #100505 üzenetére
Az enyémnek nagy része fehér, de nem szoktam fázni benne.
Mindig van menetszél, ha meg nincs, akkor emelkedő van, ott neg nem a nap izzaszt. Nap miatt nem kell világosat venni.
Láthatóság miatt esetleg, de ott meg a felső testre kell a nagy színes folt.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz szkink #100505 üzenetére
Nekem nagyobb gondom a tisztántartás,ezért tudatosan ellenállok ennek az ájfón fehértrendnek.A fehér csak addig szép és jó amíg el nem kezded használni,utána sikál6od,hogy ne piszkosfehér legyen.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #100507 üzenetére
Nekem nincs gondom a fehérrel
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz Hasaggymeg #100509 üzenetére
Most épp az, én dög voltam lemosni, de szerencsére a hó megtette helyettem . A láncot is elég frankón kimosta, elég volt megolajazni
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
RaiZka
tag
válasz belaazallat #100481 üzenetére
Végül egész szerencsésen megoldódott a probléma. Bevittem akereket tegnap délután és kiszedte belőle a srác a nyolcast. Az csak hab a tortán, hogy nem fogadott el érte semmit. Mondjuk mint kiderúlt, elég belépőszint a felni (még csak nem is duplafalú) és a szegecselés környékén már látni, hogy biza szét fog menni.. Fél szemmel nézem már a felniket illetve ha már ott vagyok akkor lehet egy normálisabb agyra is be kéne nevezni?
-
belaazallat
addikt
válasz RaiZka #100511 üzenetére
Szuper!
Nem tudom a mostani agy, milyen szintet képvisel. Szerelővel kell megbeszélni, hogy mit mond rá, ha jó állapotban van, akkor szerintem nem kell cserélni.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
RaiZka
tag
válasz belaazallat #100512 üzenetére
Javasolta a cserét. Deorekat nézem de ezer verzió van az XT alatt is. Kicsit tanácstalan vagyok.
(#100513) zoli03 rosszul irtam. Szoval a kullok mellett kozvetlen
Más ha valaki kabátot keresne. Dunakeszi dekában akciós a 900as kabi, ennyiért vettem anno én is
[ Szerkesztve ]
-
-
szkink
aktív tag
válasz Hasaggymeg #100507 üzenetére
Ezzel viszont egyet értek,nekem mondjuk még nincs semmilyen így örülök,hogy most pár hsz erejéig vissza került a sisak téma ha ma délután sikerül az adásvétel akkor nekem is néznem kell egyet.Rovarhálóról mi a vélemény,gondolom nem árt ha van a sisakban?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz szkink #100516 üzenetére
Van aki azt mondja nélkülözhetetlen,enyémben csak a legelején van,de féléves sisakosként nem is vagyok illetékes a témában.Laikusként azt mondanám minél gyorsabban száguldasz (pl.outi) annál fontosabb.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
parkr
őstag
válasz Hasaggymeg #100517 üzenetére
nekem sosem volt, és eddig összesen egyszer volt olyan, hogy megkellett állnom és lekapni valami darázs miatt. elég jó arány szerintem.
szóval én biztos hogy nem venném elsődlegesnek vásárláskor. -
Foose
addikt
Sziasztok! Új bringa vásárlásra adtam a fejem,és bár az utóbbi időben csak MTB-val jártam,rájöttem hogy nekem elég lesz egy trekking is. Olyan helyeken-környéken-utakon járok,hogy nincs szükségem MTB-ra.... Kinéztem egyet,most még akciós is,az alábbi linken lenne.... Ennyiért megéri? Hasonló felszereltségű kecskét akarok venni. Nyíregyházán élek,és ha van lehetőségem,akkor helyben terveztem venni,ez is pont szerencse,mert a linkelt bringabolt itt van helyben. Városba rohangálni,melóba járni akarok vele. (városon kívül van a meló,de végig van kerékpár út)
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
RaiZka
tag
válasz Hasaggymeg #100518 üzenetére
Csak arra figyeltem fel. Illetve az 500-as kék fekete is az volt (árra nem emlékszem) + a 900-as kantáros nadrág volt azt hiszem 12.000.
Amúgy mi a baj a sárgával? Elsőre én is vakartam a fejemet, majd rájöttem h lényegesen jobban látszódon, 3-4 hónap után pedig már teljesen megszoktam. Kb mint a múltkori téma, hogy mennyire jó vagy férfias a bringás nadrág Mondom ezt úgy, hogy a büdős életben nem vennék fel rózsaszín inget, stb.
Azért egy Shimano M520-at csak sikerült beszerezni.. Már csak az a kérdés, hogy mikor rakatom fel...
-
zodo
nagyúr
Wellgo M21 pedált vettem de szinte nem is forog.
1/4 fordulatot sem tud megtenni.Gondolom ez nem annyira jó.
Hogyan és miként lehet állítani rajta? -
Foose
addikt
válasz 6030D #100521 üzenetére
Erre gondolsz ugyanannyiért? (ez volt a másik,amit kinéztem választás előtt. Most konkrétan nem tudom,hogy mi a különbség közöttük,de mindjárt megnézem... Érdemesebb csak a márkát nézve inkább Cube,mint Gepida? Van drágább Cube,de azok nem rendelhetőek. (az okát nem tudom)
-
TomMusic
őstag
Ment valaki bringával ma a városban (Budapest) ? Mennyire sok a pocsolya, vizes útszakasz?
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
6030D
Ármester
válasz Foose #100524 üzenetére
Most nézem, hogy 290 a Gepida is. Én a 255-ös Cube-tól néztem. Igaz, hogy a cubeok négyszög meg octalink tengelyesek, de 2 kg-mal könnyebbek, ami fontosabb. Igen, én a márka miatt is inkább venném.
RaiZka: felrakatni? 15-ös kulcs, kiteker, beteker, kész. Fentről nézve kulcsot hátra lazul le mindkét oldal.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Foose
addikt
válasz 6030D #100526 üzenetére
Igen,az eredeti ára 340... Azért (is) szemeztem vele. Sajnos nem tudom,mi a különbség octalink vagy nem octalink között. Végülis,amit linkeltem Cube,az is kb ugyanaz mint a Gepida. Akkor érdemesebb Cube-ot? Úgy látom ilyen árban nem hogy itt Nyíregyen,máshol sem találok hasonló bringát mint ez. Mások mit mondanak? Vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Ha már emlegettük, eljött a bringamosás ideje
Azért ekkora hóban már nem igazán lehet krúzolni, a térdemig ért... . Csak kitaposott úton érdemes próbálkozni, ott viszont a szánkókkal jegesre simogatták az egészet, nagyon elkelne egy ice spiker gumi...
-
Solad
addikt
-
RaiZka
tag
válasz belaazallat #100515 üzenetére
ezeket néztem:
A mostanim 32-es, ez megint 36-os.. Számít ez egyáltalán ha már új felnit is veszek?
első
hátsóÁrban még ez legkedvezőbb:
első
hátsó(#100526) 6030D Hogy ezért mit fogok kapni.. Nincs 15-ös kulcsom, sőt más sem nagyon.. (Öreg hiba, tudom)
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz RaiZka #100532 üzenetére
Az első kettő center lock-os agy, ami nem jó neked(tárcsát is kéne cserélned hozzá). Az utsó a megfelelő.
Szerk:
Vegyél egy multifunkciós kulcsot a molnál 2990-ért van rajta minden. [link][ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Zsohi
őstag
válasz RaiZka #100532 üzenetére
Az FH-M525 egy bitang jó hátsó kerékagy, soha semmi problémám nem volt még vele. A saját mindenes gépemben már 6 éve szolgál és ez a kétkerekű rendesen kapja az ívet. A párja, a HB-M525 egy ipari hulladék, mint minden első Shimano kerékagy a Deore-tól a Saint-ig...
Két hátsó kereket fűztem FH-M525 agyra és 1 jött egy használt kerékpárból, mind hibátlanul teszi a dolgát a mai napig. Shimano első agyból eddig kettővel találkoztam, M525 és az XT, egyik se bírt pár hétnél többet alattam.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz RaiZka #100522 üzenetére
Van kék/fekete is leárazva,csak nem xl,így beugrok a Nyugatihoz,ott ha van veszek is egy 900-ast 19 helyett 11 ért.😉Sárgával semmi baj,csak bringám és minden cuccom fekete/kék/fehér és koszolódik is a sárga mint állat...meg olyan feltűnő is nekem.Amúgy nem szégyenleném.
zodo...ha érzésre nem darál,rág akkor nem bántanám,az a pedál melyet ha megpörgetsz pár forgásnál többet megy szinte biztos sz@r,a pedál nem kerék,hogy félórákat pörögjön magában.
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz Hasaggymeg #100536 üzenetére
Azért negyed fordulatnál többet kéne megtennie. Az meg a másik, hogy az ilyen pedálok nem arról híresek, hogy gyárilag jól be vannak állítva.
[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
.mf
veterán
válasz jjeahh #100528 üzenetére
Itt bezzeg olyan tavaszi idő lett (és akkora sár...)
Végre összeállt a lego-bájk projekt Kb. nincs kettőnél több dolog rajta, ami azonos bringáról jönne
Rögtön jövök is egy kérdéssel. Belvárosból kell kitekernem bármi terepre, tehát lámpák előre-hátra kellenek rá. Fel is dobtam pár olcsóbb ebayest rá, aztán már ott helyben beesteledve konstatáltam, hogy az első fénye túl fókuszált, kb 4-5 méterre előre is csak egy 0.5-1 m-es kört világít meg, alig láttam, merre megyek, és hát egy elég csúszós saras domboldal volt... A hátsó meg egész egyszerűen leugrott (lehet, hogy nem kattant be rendesen?), hiába kerestem egy bő fél órát, nem lett meg...
Milyen lámpát tudnátok előre ajánlani?
- vízszintesen széles szög, függőlegesen korlátos, hogy az autósok szemét ne verje ki
- olcsó vagy legalább nemdrága (ebay, gearbest is jöhet)
- nem kell bazierős legyen, este nem száguldozok
- quick-release
- időjárás-álló
- preferáltan AA vagy AAA akkuk (abból van itthon egy kazal, meg ha ki is fogy, azt úton-útfélen kapni)Köszi!
[ Szerkesztve ]
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
IMIIKE1998
őstag
Sziasztok!
Nézegettem a neten és arra jöttem rá, hogy nekem ide az Alföldre tökéletes lenne egy 3 sebességet kínáló hátsó agyas bicó. A probléma csak az, hogy ilyen bicókat nem nagyon találok koskormánnyal, vékonyabb kerékkel, főleg trekkingeken találni csak ilyet agyat. Őszintén szólva kicsit sajnálnék kifizeti egy csomó plusz pénzt az outi adta fék- és váltórenszerért, mert ha nem használom, akkor nincs értelme. A mostani bicómon is max. 3 sebességet, ha használok, de gyakran csak 1-et.(De a 3 maximálisan elég lenne.) Tényleg nincs ilyen a piacon és akkor inkább keressek single speedet? :/[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
1-2 előnye azért van a hatalmas hónak, pl. kitámasztás nélkül megáll a bringa bárhol, meg ilyenkor már nem csúszol meg, nem dőlsz el, mert minden oldalról tart... csak bírjad hajtani
Ez a lego bringa 26-os? Úgy gondolom nem volt olyan vészesen drága összerakni. Az első teló milyen? Lájkoltam már ezt a képet amúgy facsén
A lámpához: komolyabb normális lámpát majd a kollégák ajánlanak, én inkább egy fillérb***ó alternatívát mondok:
- lámpából nekem ilyen van most felment az ára, de általában $10-ért megy normál áron, ha kérsz rá kupon kódot, $6-7-ből meg lehet úszni, én 5,99-ért vettem. Hasonló árú bicikli lámpákhoz képest bazierős (majdnem 1000 valós lumen) és bírja az esőt.
- ilyennel applikálom fel a kormányra, ugyanez bárol kapható, ebayen is
- Kell hozzá 18650 akku, ha nincs, akkor a samsung, lg, liitokala, sony, panasonic akkuk ajánlottak pl., én régi laptop akkut szedtem szét, lemértem őket multiméter-el, kb. 50%-ban használhatóak.
- Töltőből ilyenem van, ami henger alakú és belefér, azt tölti és egyben "power bank" is, kuponkóddal $1,99-ért kifogható
Ez így elég ütős kombó, de valószínűleg vakítja az autósokat, ezért egy ilyent is beszerzek majd... egyelőre terepen használom, oda lencse nélkül is jóCéleszközből itt B&M lámpákat szoktak ajánlani, de majd a kollégák megmondják pontosan melyik típust.
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
Itt egy jó kis lámpa teszt. Ebből eldöntheted magadnak melyikre van szükséged, melyiket engedi meg a pénztárcád. [link]
-
-
bunddog
tag
válasz IMIIKE1998 #100542 üzenetére
Hosszú de erős váltás ahhoz képest hogy először még hardtail-el akartál lépcsőn ugrálni
RaiZka (#100532):
Nem tudom ragaszkodsz e a kónuszos shimano agyakhoz de én 57 $-ért vettem Novatec D041SB + D042SB-t. Most is inkább azt venném mint pl a 6000-es deore szériát vagy akár xt-t.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz szkink #100548 üzenetére
Ezért megérte,gratula! ...anyuka (vagy az asszony?) fog örülni ha összekened a függönyt vele.
[ Szerkesztve ]
-
szkink
aktív tag
válasz Hasaggymeg #100549 üzenetére
Köszönöm,sokat kellett rá várni de igen megérte.Ne a végleges helye,de segített mikor oda tettem "a függöny nem lesz olajos ugye"
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest