Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
csabi94
őstag
válasz fpeter07 #18351 üzenetére
Hát igazából tavaly kezdtem el úgy komolyabban bicózni. Mondhatjuk úgy is, hogy tavaly mentem ki először a városból bicóval. De 1 versenyen voltam csak tavaly, és mivel nem is volt teljes szezon, mert már jócskán tavasz volt amikor kezdtem, ezért úgy veszem, hogy ez lesz az első szezonom.
-
félisten
válasz fpeter07 #18351 üzenetére
Egy 13 éves gyerek, aki hetente 5-10 km-t teker, az kezdőnek számít?
Mert én 13 éves koromban egyik hétvégén letekertem az Angyalföld - Visegrádi Bob-pálya távot oda-vissza egy csepel BMX-el... Ehhez hasonlított: [link]
Igaz, hazafelé alig éltem.
Egy irányba 43km. [link]
Nem tudom, hogy pontosan mennyi a távolság, mert a Google maps az Északi összekötőn keresztül nem hajlandó útvonalat tervezni, de nagy különbség nem lehet.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz raczger #18365 üzenetére
És a kislányt utánfutóval húztátok, mi?
-
ludsimon
veterán
válasz raczger #18369 üzenetére
Oh, köszönöm a fáradozásod!
Nekem az a tervem idén Bp-Ordacsehi nyaraláskor autóval többiek viszik a cuccokat én meg letekerek. Hazafelé meg fel.
Illetve Balaton kör de arra az útvonal már megvan.Idén szeretnék végre egy közepes outis kondit.
Szóval megvannak a tervek.[ Szerkesztve ]
undefined
-
DemonDani
addikt
[link]
mit gondoltok erről a váltóról? megéri ugyan? jónak tűnik, csak nemtom mennyire lehet a sérülés vészesNEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz DemonDani #18372 üzenetére
Ha a hátsón nem lenne az a bukás nyom, mert az szerintem más nem lehet. Akkor megérné. Főleg a mostani magyar kiskerárakhoz nézve.
Így a sérüléssel sem valószínű hogy van valami baja, de nekem így annyira nem bejövős. Jó ez a shadow, de szerintem kicsit kényesebb mint a régebbi.
Nem lebeszélni akarlak róla, de rá sem, jó lenne látni élőben.[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
válasz ---Lasali--- #18373 üzenetére
már írtam neki hogy dobjon valami rendes képet
lehet az simán pakolási karc is, elég egyszer túl közel tolni a fal sarkához, így nehéz...
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
tekeyagd
aktív tag
no országútis megszállottak!
van egy pár 6600as ultegra fékváltókar,darabonként mondjuk fél kiló homokkal a belsejében. szedett már szét valaki ilyesmit? műszerész vagyok,nem egy elveszett ember,de ez lenne az első alkalom... majd ha elkészül utána mutatok vmit![ Szerkesztve ]
-
TripleB
senior tag
válasz DemonDani #18374 üzenetére
Évek óta megelégedéssel használom az xt shadow váltómat, előtte a normál felépítésű volt, van viszonyítási alapom..
Szerintem nem fogod megbánni, ha sérülésmentes persze.tekeyagd
Hátha segít[ Szerkesztve ]
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
tekeyagd
aktív tag
válasz venember83 #18377 üzenetére
hátja
jaja,kívül szép a cucc,belül ''rohad''. ez nem igaz,újrabowdenezem,újrazsírzom,bandázsolom és megmutatom utána az én kis Moseremet! -
hoby36
senior tag
Hellotok!Mennyire megbízható szerintetek a bike-shop.hu?Vásároltatok már onnan?Csak azért kérdezem,mert ha drágább bringát rendelek,be kell előre fizetni 30%-ot.[link]
A logikában semmi sem véletlen!
-
csabi94
őstag
Jó ajánlatnak tűnik!
Ez az 56-os vázméret ez mit jelent? Nekem a kb. 184 centimhez jó lenne? Nincs rá pénzem, de jövőre tervezek országútit venni, és ezt nem árt tudnom. -
tzimash
őstag
Tegnap már kérdeztem, de a nagy pörgésben hamar tovatűnt a hsz-em.
Stucnit meg lehet fordítani? Hogy ne -6 fokos legyen, hanem +6? A ricsi felirat fejjel lefelé lenne, de az hatodrangú dolog...
-
dqdb
nagyúr
válasz tzimash #18386 üzenetére
Igen, de ez alaposan megváltoztatja a geometriát azzal, hogy megemeli a bringád elejét, és ez mászásnál ronthat a teljesítményeden. 29er bringáknál szokás a lefelé fordított kormányszár, hogy a nagyobb kerékből fakadó magasabb építés ellenére a lehető legalacsonyabb legyen a bringa eleje.
csabi94: szerintem is határeset, és ha még nősz pár centit, akkor át is estél azon a határon.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
tzimash
őstag
Kösz a válaszokat, akkor nemsokára dúl a láv (szerelem)
Ami azt illeti a mászásteljesítményemet nem ez a 2-3cm fogja lerontani
-
-
rétisün
veterán
-
ludsimon
veterán
válasz rétisün #18395 üzenetére
Amúgy neked 31,8 vagy 26-os a kormány?
Már nem emlékszem.Apropó, idén körbetekerhetjük a Balatont amit még évekkel ezelőtt terveztünk.
De szigorúan úton, én nem fogok bicikliúton csigázni. Csak ahol nagyon forgalmas az út és nagyon szűk.
Csak az időpontot majd előre egyeztessük, hogy neked is meg nekem is jó legyen, ha benne vagy.[ Szerkesztve ]
undefined
-
rétisün
veterán
válasz ludsimon #18396 üzenetére
31.8
balaton-körbetekerést majd meglátjuk, de a tavalyiak alapján (helyenként nagyon gagyi út, balf**z kitáblázás, etc.) engem nem nagyon vonz
közúton inkább, csak a déli parton sok helyen ki van tiltva a biciklis
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ludsimon
veterán
válasz rétisün #18397 üzenetére
Hát akkor lehet nem lesz körbetekerés, mert én nekem egyedül nem lenne türelmem bicikliúton végigcsigázni a déli parton.
Borzasztó zavaró mikor haladna az ember de nem tud a mazsolák miatt és ez 100km-en keresztül. ááh nem bírnám egyedül idegekkel.Nem baj, akkor majd oda megyek és megmutatod a kedvenc útvonaladat.
Várom már nagyon a nyarat. Jóó lesz idén.
Csak az időjárás is kedvezzen.[ Szerkesztve ]
undefined
-
DemonDani
addikt
[link] teljesen új KTM 155kért
az FSA hajtómű kicsit böki a szemem, de végülis elvileg jó, a teló cserés azért, a 130 meg nem rossz, csak sztem feleslegesen nagy, meg picit gondolom nehéz[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest