Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
-
tzimash
őstag
Sziasztok!
Rég jártam erre
Bringás szempontból most ébredezek téli álmomból
Pont mint tavaly tavasszal most is napirendre kerül nálam az outi projekt, egy kollégám ősszel váltott trekkingről, és ódákat zeng róla, szóval ez is jó hatással van rám.
Olyan 120-140k-m lenne rá, ebben az árkategóriába kb. tiagra szint fér bele használtan, legalábbis ezt a következtetést vontam le, az aprókat böngészve.
Sorával szerelteket kb 100k körül láttam, a tiagra van annyival jobb, mint az árkülönbözet?
És úgy általában a tiagra milyen szintet képvisel, kb. mint a mtb-s vonalon az alivio? -
-
tzimash
őstag
válasz belaazallat #17003 üzenetére
Igen, láttam. Filóztam is rajta egy röpke pillanatig elég jól összerakott fitnesz gép.
Most ez a befutó nálam. Tudom, gyengébb felszereltségű, de nagyon bejön, és ahhoz, hogy belekóstoljak az outizásba, bőven elég lesz nekem a tiagra is. -
belaazallat
addikt
válasz tzimash #17004 üzenetére
Nem rossz! De sem a fitnesz, sem az outi nem az én stílusom.
rétisün véleményét várd meg! Ő a szakág hozzáértője.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Winne
nagyúr
válasz runner 125 #17001 üzenetére
Nyilván kell új alkatrész is, csak akkor járnék jól, ha valaki esetleg valamelyik boltba tudna egy jó ismerőst, aki feketén, vagy akárhogyan tud olcsón alkatrészt. Csóróság van sajnos...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Tamoo
MODERÁTOR
Kíváncsi vagyok milyen bringákat válogatnak ki erre a mozgásvilágos PimpMyBike nyereményjátékra/szavazásra. Öcsémét neveztem, az enyémnek nem sok esélye lenne úgy érzem.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz venember83 #17010 üzenetére
"A nyeremény is konkrétabb, mert ezúttal első sorban nem az egyedi megjelenésen, hanem a funkciókon javítunk"
Én ebből azt vettem le, hogy nem annyira a festegetésről, dizájnról szól mint az előző, csak feldobják az alkatrészeket, ezek meg nem illenek akármilyen lerohadt bringára. Majd kiderül, kíváncsi vagyok. Bár jobb lett volna ha még a judy van a bringában, nem tora. meg berakhattam volna valami ótvar kerékszettet. Na mind1, úgyse nyerünk.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben egy cr-mo montiváza?
A festés nem számít. V-fék tüske kell!
Lehet csúszópapucsos is, illetve 135m és 130mm-es hátsó villasaru távolság is jó.
18-19-es méret lenne az ideális.Köszi!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
dqdb
nagyúr
[link]
Tessék. Lehet, hogy pont ezen a túrán készültek a hirdetésben lévő képek, az szinte biztos, hogy egy hasonló útvonalon, de ezt ludsimon tudja igazán megmondani.A túra lightosabb (= kevesebb szint) változatánál Nagymarosig valahogyan eljutsz, ott komppal át a túloldalra, és Visegrádnál elindulsz az Apát-kúti-patak völgyében felfelé a hegyeken át Pap-rétre, majd Szentendrére. Nyugis környék, szép táj, Ördögmalom-vízesés, leküzdhető emelkedés, virsligumival is jónak nevezhető aszfalt, pisztráng az Ördögmalom étteremben. Ha Nagymarosig is bringával mész, akkor zuglói indulással 107 km a teljes kör.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
rétisün
veterán
válasz tzimash #17004 üzenetére
"ahhoz, hogy belekóstoljak az outizásba, bőven elég lesz nekem a tiagra is."
én használtam sora fékváltókart is, rendben tette a dolgát, meg voltam vele elégedve.
a tiagrával sincs semmi probléma, ahogy írod is, bőven megfelel ismerkedni az outizással.azt azért majd kérdezd meg (ha ennél a bicajnál maradsz) miért különböző a két felni. nem valószínű, hogy esés/baleset miatt kellett cserélni (az alighanem meglátszana a vázon is) de azért nem árt tudni, mégis csak használt bicaj.
itt is rákérdezhetsz, talán
többetbiztos tudnak segíteni.(#17005) belaazallat: a szakértő azért erős túlzás, inkább csak (mivel magam is outizok) jobban képben vagyok. de árk tekintetében pl. abszolút nem vagyok naprakész, főleg használtakat illetően.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
tekeyagd
aktív tag
-
rétisün
veterán
válasz tzimash #17016 üzenetére
a szokásos: nincs-e valahol repedésre, törésre utaló jel a festésen, fékek, váltók rendesen működnek-e.
kérdezd meg, a pedált is adja-e vele. ha személyes átvételt tervezel, kipróbálásal, beszéld meg, hogy vegye ki, és vagy tegyen bele egy másikat (akár csak a próba erejéig), vagy vigyél egy párat, hogy ki tudd próbálni a bringát, illetve láncot is tetess rá az eladóval.ha első tulajként árulja, akkor természetesen illik valami számlával, garanciapapírral rendelkeznie az eladónak.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
bikemag apró: már két e-mail is jött, hogy a hirdetéseim lejártak, el lesznek távolítva. megnézem, tényleg törölték őket. sebaj, adok fel újakat.
azt viszont nem lehet, mert a hirdetési keretem(?) elfogyott.grat!
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz rétisün #17027 üzenetére
Meglepődnék, ha változtatnának akár csak egy esetben is. Na de a remény hal úszik utoljára
koxx:
Én nem szívesen tekernék olyan úton, mint az Üllői... De tegyük fel, hogy bátrak, és ügyesek vagyunk. Ebben az esetben nem sok, szerintem 20 perc alatt simán.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
Basszus, keresek egy videót, ami nem olyan régen(pár hónapja maximum) lehetett linkelve a topicban, de egyszerűen nem találom! Azt hiszem venember linkelte, de akárhogy kerestem, nem leltem meg. Egy Speci fully van rajta, egyedül teker vele a srác, hangulat múvi, a közepén meg áll pecázni is. Gyönyörű a bike, és nagyon jó a videó, de nem találom... Ha valakinek rémlik, ne tartsa magában!
-
hoffman_
nagyúr
válasz venember83 #17031 üzenetére
Ez volt az köszi! Köszönöm a másikat is, most nézem, nagyon jónak ígérkezik.
mod:
Nagyon tuti! Az ilyen videókat szeretem
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz venember83 #17033 üzenetére
Rendben Ha egyszer úgy hozza a sors, hogy a kétkerekűek jóvoltából találkozunk, akkor a vendégem vagy Na persze ez fixizés közben nem sanszos a pösti utcákon, de valami nagy gépeknek szervezett túra keretében szívesen összeütköznék a PH-s bagázzsal. (ehhez mondjuk mindennek klappolnia kell a nyáron, de bizakodó vagyok)
-
hoffman_
nagyúr
-
rétisün
veterán
válasz belaazallat #17037 üzenetére
naná!
esős hét lesz, de legalább rövid vagy mégse szökőév van, és nincs is 29.-e? (nem photoshopp, printscreen!)
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz belaazallat #17037 üzenetére
Két esős 24 órásom volt, most már legyen elég, egyik csúfos kudarcba fulladt, a másik meg csodával határos módon nem, most már legyen elég. Bár a másodikat a végén az esőben rettenetmód élveztem. Aztán hogy ez miért volt, fene meg tudja.
-
csabi94
őstag
Üdv Mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy az Endomondo használható-e teljesen net nélkül? Barátom szertné használni, de csak szüleinél van wifi, tehát úgy értem, hogy bicózik, rögzíti az útvonalakat, és pl. hétvégenként szinkronizálja a felhalmozódott edzéseket. Semmiféle net nincs neki a telefonon az otthonában és környékén. Működne ez így? Valaki esetleg használja így a programot? -
hoffman_
nagyúr
#17041 & #17042:
És ez a pontosságra hogy hat? Az én GPS-em (htc desire s) szokott érdekes dolgokat produkálni, nem hogy csak műholdról, még nettel is...
-
csabi94
őstag
Köszönöm a válaszokat, azt tudom, hogy net nélkül lassabban pozicionál, azzal nem lesz gond szabad ég alatt szerintem (Galaxy Mini).
-
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest