Új hozzászólás Aktív témák

  • konzumpro

    senior tag

    válasz D@niel #91010 üzenetére

    1. A reverz ozmózisos víz amit itt írtak a többiek a legjobb, receptből keserűsóval és szódabikarbónával keverve. Árban is a legjobb, a többi próbálkozáshoz képest.
    2. A Brikka érdekes, ráprüszköl egy habot a kávé tetejére mint a nyomásfokozós gépek általában, de ízre nekem jobban tetszett megemelt súlyszeleppel, előforralt vízzel. Zsákutca ha presszó a cél.
    3. Melyik fajta hosszú kávét? Filterest a minap próbáltam 60g/liter arányú durva szemcsés őrleménnyel (Hario 10 klikk) és meglepően Chemexes jellege volt. Vannak nagyon jó Braun filteres gépek (KF47) de én egy mezei Philips csepegőssel próbáltam, teljesen jó végeredményt produkált. Americanot presszóból és forró vízből szoktak csinálni, egy presszógép jó alapot ad ehhez is.
    4. A kerámialapos felmelegszik üresen is.
    5. Nagyon jó üzlet. Aromával számtalan vagonnyi döglött kávét lehet újrahasznosítani.
    6. Virágfölddel, komposztba.
    7. Graef 702.

Új hozzászólás Aktív témák