Új hozzászólás Aktív témák

  • adpeter

    tag

    Te ÚR isten! Ne haragudj Hajtömeg,hogy nem volt időm a héten kávét venni és megfelezni veled! Most úgy érzem miattam lettél pellengérre állítva! Remélem nem veted magad azért a dunába!
    Amúgy tudom,hogy nem mert messze van az Örstől és drága a parkoló a rakparton is! :) ui: jövőhéten megejthetjük a dílt,bár ahogy látom addig már nem húzod ki! :( Ha aktuális majd dumáljunk,mert nekem is kell valami kaffe!

    Anélkül,hogy meg akarnék bántani bárkit is (pláne a Korzósokat akiknek nagyon sokat köszönhetek) azt azért megjegyezném,hogy a "webáruházuk" a béka segge alatt van.Először a Korzóról rendeltem kávét.Se visszaigazolás,se nyomon követés,se semmi,ráadásul nagyon lassú is. Nagyon gyengus a szolgáltatás ezen része.
    Ezt most csak azért merem leírni mert ittas vagyok,de sajnos ez az igazság. Szóval itt lenne hová fejlődni,hogy versenyképes legyen.
    Amúgy aki későn kap észbe és nincs jó helyen földrajzilag az valóban szarban van. Ezt sajnos be kel kalkulálni és előre gondolkozni. Én keményvonalas vidéki vagyok....nem is tudom,hogy jutnék időben jó kávéhoz ha nem Pesten dolgoznék. :F

    [ Szerkesztve ]

    "-De nem én vagyok a messiáááááás!!!" "-De te vagy a messiás, hidd el, én csak tudom, követtem már egy párat."

Új hozzászólás Aktív témák