Új hozzászólás Aktív témák

  • paljoc

    tag

    válasz mester6 #30034 üzenetére

    Fogalmam sincs...szerviz...? Vagy szét lehet szedni otthon....nem tudom. Én ezt még nem akartam/mertem szétszedni, viszont a vízkőmentesítést már egyszer megcsináltam mikor "szólt", menüből indítva végigvezet lépésről lépésre, ezt tekerd ki, ennyit várj, most ezt nyomd meg, most azt töltsd bele, tényleg úgy vannak ezek kitalálva, hogy a nagyi is tudjon vele elfogadható kofit csinálni és karbantartani. :-)
    Most már kezdem azt gondolni, hogy ez nem is nekünk való, nem lehet, nincs mit rajta fejlesztgetni, kütyüzni, fejhőmérő, szűkító, etc. Tök unalmas jól működő gépek ezek! :))

    Az E61 gépet nem tudom így összehasonlítani semmivel, se fejhőmérő, se szűkítő, fortyogva prüszköli a vizet végeláthatatlan hosszúsággal. :Y Külsőre talán kicsit jobban tetszik mint a Stella, hogy a kocka forma élei le vannak csapva, picit nagyobb is a fekvő két literes bojler miatt, de tény hogy az meg egy ritkaság, ez picit elterjedtebb, kommerszebb...?! A nagyobb bojler miatt amúgy picit lejjebb tudtam tekerni a nyomást úgy, hogy a gőz ereje még tök jó, tulajdonképpen minden trükközés nélkül jókat tudok vele húzni, még azt is próbáltam h hűtőcsapolás nélkül készítettem robusztás kofit és nem lett gáz, simán vállalható volt. Azért egy fejhőmérő kell bele, ha egyszer eljutok végre a boltba hatszögletű rézrudat venni.

Új hozzászólás Aktív témák