Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz ToBeY #18451 üzenetére

    Olcsóbb gépben a többiek tudnak majd segíteni talán (Jófogáson van egy új Baby 45k-ért, azzal nagyonn vigyázz. Kb fél éve havonta megjelenik hajszálra ugyanaz a gép a jófogáson).
    Ezek többnyire viszonylag egyszerű szerkezetek, alkatrész van hozzá nem túl drágán, ez miatt én nem aggódnék. Amit én hirdetek, az műszakilag teljesen rendben van kb 3 hete volt szétbontva, átnézve, vízkőtelenítve, boiler kipucolva, tömítések cserélve stb. Viszont a keretbe számold bele, hogy kell hozzá daráló, ha igazán jó kávét akarnak majd főzni (ez minden espresso gépre igaz, a gyári vákumos csomagulású kávékat nem szeretik - többnyire a darálás finomsága sem talál, de megbontás után nagyon gyorsan romlik a cucc minősége). Szerintem csak akkor vegyél nekik espresso gépet, ha hajlandók áldozni rá némi időt, hogy az espresso készítés mikéntjébe legalább felületesen beleássák magukat. Cserébe eszméletlenül jó kávét ihatnak, de könnyű elrontani, főleg az elején.

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák