Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteelCowboy
csendes tag
válasz sz.zs. #102066 üzenetére
Kipróbáltam a presszót Bazsee korábbi posztja szerinti vízzel (5l dm desztvízhez 0,15 szódabikarbóna és 2g keserűsó).
Az a baj, hogy nincs mihez viszonyítani, mert az ünnepek előtt bespájzoltam Bagirától, hogy ki ne fogyjak, míg itthon vagyok, de ez az első rendelésem volt onnan. Szinte biztos, hogy user error van a dologban (talán a víz), de próbáltam már 3-4 kávét és nem igazán ízlik.
Ádám mondta, hogy omniroast minden pörkölésük (olyat sem ittam eddig, de a szegedieket dícsértétek itt), de eddig csak presszóra próbáltam. Mindegyiken azt érzem, hogy olyan üres, testetlen.
Pedig olvastam, valaki itt írta, hogy kicsit hőigényesebbek, szóval felmentem a PID-del egész 93-94-ig is, ennél tovább a nyitott kazán fedél nélkül nem enged. Próbáltam előáztatással meg anélkül, 6bar-on és 9-en, rugóskaros profilt mímelni, de nem vezetett sikerre.
Amíg nem kötik be jövő év elején a bestmaxot vagy a bestprotectet, addig próbálkozom még a vízzel, még van 4x5liter, amivel lehet játszani. Megpróbálom még, amit te mondtál (0,2 szóda és 1,5 Mg keverék), meg amit még korábban írtál, hogy Bazsee privát tanácsa volt: 0,3 szóda és 2g Mg.
Meg kipróbálom az eredeti receptet filterre. 🙂
We buy things we don't want with money we don't have to impress people we don't like.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI AVATA drón +akkumulátor +doboz +garancia és Care Refresh
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest