Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    válasz general #100979 üzenetére

    Az oxidáció biztos rossz. Egy olaszos pörkölésnél talán kevesebb érezhető, egy világosnál sokkal inkább. Nem véletlenül vannak szelepesbe csomagolva a babok. A mélyhűtő pedig kontroverz véleményeket szül; a kicsapódó vízpára ugyanúgy rossz, mint a beáramló oxigén. Minden alkalommal mikor kiveszed, a hősokk kinyomja felületen a párát, ez ráfagy, stb. Megoldás a külön porciózva, adagonként fagyasztás lehet, akinek nincs magánélete :))
    De ha azt nem is, akkor a szelepes zacsit tedd zárható uzsonnászacskóba és próbáld kinyomni a levegőt, majd lezárni. Így kicsit tovább friss, mint a szekrényben. Vagy veszel légmentesre zárható dobozt (engem harmadik hete hiteget a bartenders.hu, de lesz ez egy hónap is :((()

    "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Új hozzászólás Aktív témák