Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dexar007

    veterán

    válasz Somatom #4737 üzenetére

    De latod ti is tele vagytok kelet europaival,mert normalis ember azt a munkat nem vegezne annyi penzert. :) Vagy az is lehet,hogy semmi penzert.

    Majommunka alatt a klasszikus kamionozast ertem.: Beallsz,kiallsz vezetsz 2000km-t, beallsz,kiallsz hazavezetsz 2000km-t. Autopalyan fogni a kormanyt nyilegyenes uton,ugy hogy kozben zenet hallgatsz nem szamit nalam rendes munkanak..az pihenö.( mint ahogy fentebb is irtak :DDD ) Ennek ellenere sokan nem vallaljak,mert halalra unjak magukat,es ha visszaosztjuk a kamionban toltott orak szamat,a fizetessel,akkor kemeny 700Ft-os oraber jon ki. Komolyan mondom,gyrost arulni a sarki büfeben tobb ertelme van,mert ott legalabb van eksön,es 1000ft felett keresel orankent+ minden nap otthon vagy.

    Ellenben van a kiszallitosdi,amit en is vegeztem 7.5essel,ahol reggel 6kor kezdesz,es este 5-re 6ra ersz haza.Neked kell kis bekaval berakodni,majd kapsz egy napra 15 cimet,osszesen vezetsz 4 orat egy nap alatt,maradek pedig papirmunka,es pakolaszas. Plusz rad biznak tobb szazezer forintot,mert neked kell beszedni az aru utan a casht,majd nap vegen szamolj el vele..raklapot is cserelj majd pakold is le a kocsirol.Stb. Jo melo volt..egy marek rizsert..2 honapig. ;]

    #4737 Ironia volt. ;]

    [ Szerkesztve ]

    Give me your cum,bull!

Új hozzászólás Aktív témák