Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz manchester85 #63334 üzenetére

régen nem arról szólnak már a hazai szolgáltatók, hogy komolyabb kedvezményt adnának a készülékekre, ha csak az előfizetésre ír alá valaki hűséget, de még egy olcsóbb díjcsomagra vállalva sem erőltetik meg magukat.
    arról nem is beszélve, hogy rendre sűrűbben vezetnek be új díjcsomagokat, néha jelentős eltérésekkel a korábbi hasonló árkategóriáshoz képest, így nagyon meggondolandó, ha valamelyik drágább díjcsomagra is szándékozik aláírni valaki hűséget. igaz, bizonyos kategórián belül lehet lépkedni a hűség alatt is, de olyan is előfordul, hogy amellett is hátrányt szeved valaki, mert van már újabb és kedvezőbb díjcsomag, de arra még ugorhat át.
    bár én díjcsomagra sosem írok alá hűséget, hanem mindig csak az előfizetésre, de amennyiben nem iphone 5s lett volna a döntésem, nem is vettem volna listaáron, mert más telefonoknál alapesetben jobban megéri a független, de iphone esetén elég sokat nyom a latban a szolgáltatós csere során teljes egészében újrainduló 1 év jótállás.
    saját részről azt tapasztalom, nem igazán okoz problémát a szolgáltatós/függő telefonok eladása, legalábbis nekem mindig napokon belül elviszik, aránylag korrekt áron.

Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák